Jump to content

Mozart-7

Arsenal Norway
  • Posts

    81
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Mozart-7

  1. Etter en skuffende sesong skriker vi nok engang etter nye spillere, men ender med å selge våre største stjerner. For første gang har jeg et pessimistisk syn på Arsenals fremtid som storklubb. Om vi skal gå forsterket ut av dette overgangvinduet tiltross for salg av Cesc og Samir, skal mye penger og genialitet til. Det jeg frykter, er at vi ikke klarer å tiltrekke oss spillere i verdensklasse, med tanke på at vi gang på gang selger våre stjerner. Det er akkurat som Wenger er fornøyd med en topp 4 plassering, og dette plager meg sammen med de fleste goonere. Har alltid hatt sansen for Wenger, og støttet han - men nå har han virkelig begitt seg ut på for dypt vann.. Denne filosofien som Wenger og Arsenal har dyrka, har blitt en tvangstanke og ein kamp mot resten av fotball verden. Wenger klarer ikke inse at slaget er tapt, vi må balansere mer mellom dyre kjøp og utvikling. Wenger må svelge stoltheten og inse at noe må skje. Få slutt på spekulasjonene, ut med søppelet og inn med god sakene.
  2. Om jeg ikke tar helt feil er Thiago født og oppvokst i Italia, for å så ha flyttet til Spania. Så han er heldigvis ikke enn katalaner, men selvsagt kan han fortsatt ha sterke følelser for Barcelona.
  3. Hallo ! Trenger så sårt 4 biletter til Arsenal - Chelsea, å vil helst slippe å betale runt 2000 per bilett. Så viss noen har kontakter eller silver membership osv kunne hjelpt oss ville dere vert til stoooor hjelp. Vi betaler selvsagt litt ekstra om dette er mulig. Mvh 4 ihuga supportere!
  4. hallo ! Jeg og 3 venner hadde etter planen tenkt å reise til London i romjulen å se chelsea hjemme og wigan borte. Vi har fiksa wigan, men chelsea ser vanskelig ut. Hadde vert helt fantastisk å fått klart å ordne dette men. Så derfor skal vi gjøre alt for å ordne biletter, så derfor lurer jeg på om noen kan hjelpe oss ? Med fks plasser å søke eller kontakter, eller kan det være mulig gjennom gunners.no ?
  5. Mozart-7

    Useriøse rykter

    Flamini var en spiller jeg elsket, men har mista nesten all respekten etter at han gjekk etter pengene ! :s
  6. Får å være ærlig syntes jeg at begge draktene var absolutt nydelege ! Kommer ti å kjøpe begg så fort som mulikt!
  7. Boltons drakt var langt fra fin ! Styggeste drakten eg har sett
  8. Noen som evntuelt kjenner denne Rocky Rocastleog har nummer fks? Og viss eg ikkje faar bilettar av han , er det nokon annan maate aa faa bilettar utan aa ta i bruk svarteoors?
  9. Hei Eg er naa i London og tenkte at eg skulle gaa paa en fotball kamp i kvell, men finner ikkje ut kor reservene skal spille mot spurs. Rocastle, er du i London naa? og viss du skal selge bilettene, for kva pris?
  10. Jepp eg skal Gleder meg så vilt, reiser foresten i dag Men eg har planer om å se reservelaget spille mot spurs på borte bane, noen som eventuelt vett kor den kampen skal spilles? Kan foresten også nevne at Marco Senna er skadd og mister oppgjøret på Onsdag ! Blir nok litt enklere å bryte gjennom i midten da ja
  11. Mozart-7

    Jack Wilshere

    Denne Jack Wilshere er noe av det sjukeste eg har sett. I østerike i år var han DRIT god, første kampen 2 mål og i andre kamp mot selveste Stuttgart skoret han også. Denne lille tassen takler som juling, og har en Helt syk fremtid i Arsenal! Dette sier bare litt http://youngguns.wordpress.com/2008/08/01/...-double-header/
  12. Mozart-7

    Aaron Ramsey

    Ble bare kjempe glad da eg så at han hadde signert Ikkje er de bare en kjempe signering, men det som gjør det enda bedre er at vi snapper han fra United ! AARON RAMSEY !!!
×
×
  • Create New...