Jump to content

Henrik2004

Arsenal Norway
  • Posts

    42
  • Joined

  • Last visited

Henrik2004's Achievements

Prøvespiller

Prøvespiller (2/9)

  1. Synes Wenger har gjort mye riktig med hvordan han har drevet Arsenal siden forrige sesong. Ja, Arsenal kunne hatt Gareth Barry eller Xabi Alonso istdenfor Denilson, Diaby eller Song. Og det hadde kanskje vært bedre med tanke på at den sentrale midtbanen til Arsenal ikke har vært kjempebra når Fabregas har vært borte. Det er mange som slaktet Wenger fordi han ikke kjøpte noen ordentlig erstatter til spillere som Flamini og Hleb, og stolte fullt på sine egne manager instinkter når det gjaldt hvordan han skulle drive Arsenal på best mulig måte. Og for Wenger, var best mulig måte å gi en ordentlig sjanse til spillere som Diaby og Denilson som han mente hadde bevist at de fortjente sjansen. Akkurat som han gjorde med Flamini før han dro til AC Milan. Wenger har fulgt trener prinsipp reglene han har hatt i 35 år. Og det har ført til at Arsenal ikke har kjempet om Premier League Gull i år, samtidig som de er klar for FA cup semi finale mot Chelsea og har godt utgangspunkt med 1-1 borte mot Villareal i kvartfinalen i Champions League. Arsenal stallen Arsene Wenger har satt sammen ligger ikke dårlig an til å vinne en pokal i år, så mulig at trener instinktene til Wenger har vært rett til nå. For det har nå gått 4 år siden sist Arsenal vant noe trofe, og det er altfor lenge for en klubb som Arsenal. Men forhåpentligvis så beviser de som har noe å bevise i Arsenal stallen at de kan bidra til å hjelpe Arsenal å vinne en turnering. Hvis Arsenal ikke skulle vinne noe gull i år, så kan det bety at Wenger ser at det er bedre spillere ute i markedet som kan hjelpe Arsenal med å vinne mer enn de som er her alerede. Det handler tross alt om å vinne, så vi kan bare håpe på en spennende sesong avslutning hvor Arsenal er med å kjemper om seier i Champions League og FA cup. Selv om Arsenal ikke ender opp med noe trofe i år, så har Wenger gjort riktig som trener i å stole på at det laget han hadde var bra nok til å kjempe om trofeer i de beste turneringene. Uansett så lærer vi. Vi lærer om spillere som Denilson, Diaby, Eboue og Song osv er gode nok til å hjelpe Arsenal i å vinne. Eller så lærer vi at Wenger har som vanlig rett i hvordan man skal lede Arsenal til seier.
  2. Rart at du synes Arsenal ble kjedeligere med Almunia i mål og spillere som Fabregas, Walcott, Clichy og Sagna ute på banen og spilte ball langs bakken... Tror verken Almunia eller Lehmann kan bidra så mye med at vi spiller underholdene fotball...
  3. Vi må nok forvente at Almunia forblir førstekeeper dette året, med Fabianski som en god backup. Er enig med de som mener Almunia er en average keeper. Han har ikke de matchvinner egenskapene som Lehmann hadde, men til gjengjeld har han ikke de store tabbene til Lehmann heller. En helt average keeper, han burde være backup i en storklubb som Arsenal. Det er så godt som sikkert at Wenger ikke kommer til å handle inn en ny keeper, så vi må nok forholde oss til Almunia som førstekeeper med mindre han blir skadet eller noe sånt. Personlig hadde jeg likt bedre å ha Fabianski som første keeper.
  4. jeg er keen på 2 impact spillere. Førstevalget er David Villa eller Huntelaar på topp. Så ønsker jeg meg Yaya Toure eller Gareth Barry på den defensive midtbanen, og hadde ikke skadet med Micah Richards som den fremtidig midtstoppern vår.
×
×
  • Create New...