Jump to content

Rotteh

Arsenal Norway
  • Posts

    172
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Rotteh

  1. http://www.arsenal.com/news/news-archive/w...nd-with-almunia Det er en mulighet for at verdens beste keeper forsvinner! Å nei.. Hva skal vi gjøre da? Almunia er en legende i Arsenal, og det ville vært svært galt å kvitte oss med en keeper så god som ham.
  2. Nei, fader heller, nå må Fabianski virkelig skjerpe seg. Fabianski har alltid vært offensiv i spillestilen, men i de siste kampene har han vært skremmende passiv. Håper han endrer på spillestilen sin, hvis ikke har vi rett og slett fått en kopi av Manuel Almunia...
  3. Synes av en eller annen grunn at Fabianski så fryktelig liten uten i målet i går. Virket ikke som om han hadde rekkevidde i det hele tatt. På én mot én-situasjonen var han ikke i nærheten av å få hånden på ballen - der kunne han godt ha møtt ballen for å gjøre målet mindre. Det siste frisparket var i tillegg såpass langt inn i boksen - (kanskje til og med innenfor fem-meteren?) - og han kunne godt tatt ansvar for å få klarert den ballen. Men jeg er likevel fornøyd med de andre prestasjonene hans, og jeg håper han kommer til å fortsette i mål. Synes imidlertid han ble svært usynlig i går.
  4. http://www.arsenal.com/news/news-archive/-...ected-him-well- "I believe Almunia had a good game today." Samme gamle visa.
  5. http://www.arsenal.com/news/news-archive/w...ill-be-our-no-1 However, the manager has admitted that handing the gloves to Szczesny would be a 'great gamble'. "He has not played one game in the Premier League," he said. "I believe he has huge quality but I believe it would be a great gamble to play him. "Man United play with a goalkeeper who is 40 years old and Chelsea with a keeper with seven years in the Premier League. You need experience at the back." Ser ut til at Almunia fortsetter som nummer én.. Dessverre.. Men skal personlig nullstille meg overfor ham, så får han bevise seg plassen verdig.
  6. Så er det noe forskjell i lengden på de forskjellige størrelsene? Er svært usikker på om jeg skal velge M eller L. Er 186 cm høy. http://onlinestore.arsenal.com/page/nikesizing Her står det: "To fit height: N/A"
  7. Er det noen forskjeller i lengden på drakten (med hensyn til høyde) mellom størrelsene medium og large? Er usikker på hvilken størrelse jeg skal bestille.
  8. Du drømmer... Er sikker på at Wenger og Almunia har daglig kontakt for å sikre dette solskinnet av en målvakt en ny og bedre kontrakt. Selvfølgelig over en hyggelig kopp te. Uff, jeg blir trist når jeg tenker på de siste årene med Almunia i buret. Husker gløden og spenningen jeg følte for dette arsenallaget da Lehmann var på plass. Hver pasning tilbake til ham utløste adrenalin, hvert hjørnespark var en spenning i seg selv. Den uforutsigbare delen var en bidragsfaktor til gode kamper, spesielt med tanke på alle hans spektakulere redninger og gode igangsetninger. Det er ikke ofte jeg har følt spenning etter Lehmann dro. Antall kamper kan telles på to hender. Men jeg har følt samme spenning med Mannone i buret, og ikke minst nylig følte jeg samme spenning da jeg så Tyskland - England. Neuer kan vise seg frem med spektakulere redninger. Han har en fantastisk fot som 9/10 ganger treffer medspiller, og han har en uforutsigbar del som i enkelte tilfeller kan føre til tabber. Vi trenger en slik keeper, vi trenger en matchvinner.. Og herre min hatt, klarer ikke Wenger å se det, så er det faen meg på tide å bytte optiker..
  9. Rotteh

    Arsene Wenger

    Kan umulig ha vært for førstelaget, kan ikke huske å ha sett ham i en eneste kamp. Kilder?
  10. Finner drakta både kvalmende og flott.
  11. Hæ? 29. juli? Sikker på at du ikke mener juni? Tviler sterkt på at de venter så lenge, folk har tross alt planer om å få denne i hus før sesongstart.
  12. David Seaman Jens Lehmann Manuel Almunia Luckasz Fabianski Vito Mannone Noen som ser sammenhengen? Mannone spilte for øvrig svært bra da han fikk sjansen i fjor.
  13. Rotteh

    Arsene Wenger

    Ingen kan kreve at Wenger skal ta noen i hånda etter en kamp. Når Hughes oppfører seg som en idiot på sidelinja, er det svært forståelig at Wenger ikke gidder å bry seg.
  14. I går gjorde Almunia en svært god figur, og det kunne like gjerne stått Lehmann bak på drakta hans. Han oppførte som Lehmann, spilte som Lehmann og hadde noen glipper som Lehmann. Det var rett og slett perfekt. Dessverre virker det som om Almunia blir mer og mer "pusekattaktig" desto lenger han får stå, og jeg håper derfor at Mannone og Fabianski virkelig klarer å få ham til å spille på sitt optimale.
  15. Rotteh

    Tippekonkurransen

    Arsenal 2-1 Portsmouth H FM: Van Persie
  16. Rotteh

    Tippekonkurransen

    Everton 0-2 Arsenal B FM: Robin van Persie
  17. Personlig tør jeg ikke å gi Almunia skryt. Holdt på å si noe positivt om ham etter de to kampene før Tottenham-kampen, men så begynte han å spille like ræva som før igjen. Almunia gjorde generelt sett en god kamp idag. Han hadde noen veldig gode redninger, men man ser igjen hans passive spillestil i feltet Den gangen han virkelig gikk inn for å ta en ball utenfor femmeteren glapp han taket og ble sparket i ansiktet. Synes uansett Fabianski burde få sjansen videre. Da han kom inn gjorde han en god figur, og man så raskt de sidene Almunia manglet, nemlig feltarbeid og raske igangsettinger. Synes oppriktigtalt at han burde tatt målet i mot, men jeg tror uansett at han blir en bedre løsning hvis han får et par kamper til på ryggen.
  18. Supert at Tottenham vant i dag. Tror ikke vi har lyst til at Liverpool skal fortsette å ha ligaledelsen.
  19. Almunia er en vandrende katastrofe. Han eier ingen autoritet i laget, og tørr aldri å gjøre noe spesielt. Han er rett og slett en feiging. På dagens første mål er det ingen tvil om at han skulle vært ute og tatt ballen med en gang. Det jeg forundrer meg over er at han faktisk står 3 meter utenfor målet når hjørnespark og innkast blir tatt, men går tilbake så snart han ser ballen går 1 meter for kort for ham. På det andre målet hadde Lehmann vært ute og snappet ballen og laget en kontringsmulighet før Stoke-spillerne hadde fått reagert, og hadde han ikke vært ute i feltet hadde han i hvertfall vært i bena på Stokespilleren med en gang. Kan innrømme at jeg faktisk fikk troen på Almunia den andre kampen før Tottenham-kampen, og denne troen økte den neste kampen også. Men så dreit han seg ut to ganger mot Tottenham, og to ganger i dag. Han er rett og slett alt for ustabil og kan ikke takle motgang. Hadde Almunia vært Lehmann i fjor hadde han per dags dato vært benkesliter. Men Wenger tenker tydeligvis annerledes på sakens med Fabianski på benken, til min store fortvilelse. Fabianski har det feltarbeidet Arsenal trenger, og vi trenger ham til neste kamp! Almunia kan ikke fortsette å ha et evigvarende klippekort, men det er han vel ærligtalt ikke alene om å ha.
  20. Rotteh

    Tippekonkurransen

    Blackburn 1 - 1 Arsenal FM: Walcott
  21. Rotteh

    Tippekonkurransen

    Arsenal 3 - 1 Newcastle FM: Owen
  22. Rotteh

    Tippekonkurransen

    Arsenal 0 - 2 Twente FM: Har ikke peiling
  23. Rotteh

    Tippekonkurransen

    Fullham 0 - 2 Arsenal FM: Senderos
  24. Synes personlig de nye draktene er mye finere enn de med hvite ermer. Lurer egentlig på hvordan jeg har klart og likt den forrige hjemmedrakta når jeg ser på den her.
  25. Rotteh

    Tippekonkurransen

    Arsenal 3 - 0 West Bromvich FM: Adebayor
×
×
  • Create New...