Jump to content

Tapapa

Supermoderators
  • Posts

    9,212
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by Tapapa

  1. Det ser mørkt ut mht serien. Tåler ikke trynet på Shitty og vil at de skal tape, nesten alltid.
  2. Kiwior inn for Gabriel, Zinko på venstre. MØ og Rice hviles. Vieira tar MØs plass, Partey inn for Rice De rew på topp er greit for min del. Jeg hadde muligens startet Nketiah for Havertz.
  3. Jeg skal i hvertfall se noen repriser av situasjonen med Havertz om igjen. Nå skal jeg se RM slå ut shitty.
  4. Jeg må få si at jeg ikke skjønner all hetsen som har blitt Saka til dels ikveld. Sånn er det på forumet, enn singler ut en spiller for kritikk og mange kaster seg på. Han ble grundig passet på, for BM vet han er en trussel. Det burde ha gitt rom for andre av våre gutter. Det er en selvfølge at han spiller hele kampen, særlig med tanke på at vi ikke har en skikkelig erstatter for ham på benken.
  5. Gratulerer BM, dere vant fortjent nok. Vi hadde intet motsvar i det hele tatt da dere scoret
  6. En hvilken som ku fra en tilfeldig åker, avslutter bedre enn Jesus.
  7. Nå får vi se hva som bor i gutta våre. Brett opp armene og snu dette.
  8. Nå får vi se hva som bor i gutta våre. Brett opp armene og snu dette.
  9. Saka blir godt passet på, det er ikke verre enn det. Ellers syns jeg vi framstår som et bedre lag enn BM og jeg tror vi drar dette i land. RM leder borte mot shitty. Dette til info
  10. Arteta får tommel opp av meg for laguttaket, noe som selvfølgelig betyr at vi går videre. I forrige kamp spilte vi mot Saka hele tiden og Martinelli fikk minimalt å jobbe med. Det kunne vært et alternativ å starte med Partey, som er flink til å vri spillet med sine langpassninger. Jeg regner med at han kommer innpå hvis vi trenger scoring. Jeg fryktet at Arteta kom til å starte med Jesus og er glad han ikke gjorde det.
  11. Bayern blir kanskje uten Gnabry, Sane, Koman til møtet mot oss. I tillegg er Alponse Davies er suspendert. https://www.londonworld.com/sport/football/arsenal/bayern-munich-suffer-injury-blow-to-key-player-ahead-of-arsenal-game-4591535?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR188AjDgjCgHnlhFiVuQ3fkz36J5r5Jgu9DRrpz_aNTI-kJ6KWbgB6_KEI_aem_Acas9GgHqGVBj7WyUGk-yvxU6tQOKrX-aG9QkIcOuSst0STujLLIdUlmdjhLDqTUj5LeMT_ThNcZsizPPQ2Edz1I
  12. Vi kan fortsatt vinne serien og CL, men akkurat nå er alt bare nitrist.
  13. Når det er sagt, så har ESR ikle fått til noe. Skal Ødegaard ut, så bør han erstattes av Vieira.
  14. Ødegaard var helt tom. Det var riktig å ta han ut. Han var eksepsjonell i første.
  15. Ræva av Zinkp, bra av tverra. Edit, muligens det var Trossard som var synderen Edit, det var Zinko.
  16. Blunker man, så går man glipp av en målsjanse vi burde ledet 4-1. Personlig er jeg fornøyd om Martinez skaller ballen inn i sitt eget mål med bakhodet og dermed avgjør kampen. Får vi tre poeng, så er jeg fornøyd. Alt annet er krise.
  17. Jepp, de vil virkelig bli mestere. Måtte det skje!
  18. Dæven for et returløp av Trossard!
  19. Vi kommer til sjanser i de fleste angrep. Nå er det på tide å sette noen.
  20. Det er gøy med fotball, selv når Arsenal ikke spiller 🙂
  21. Appen min var nede en god stund, så jeg fikk ikke sett dette. Noen som har noen kommentarer til det?
  22. Jepp. Vi møter BM med for stor respekt. Det er ingen grunn til det, da vi er et bedre lag. Borte gønner vi på, og banker jævlene.
  23. Arteta bommer med laget i kveld. Han tør tydeligvis ikke å starte med Zinko grunnet farten til Sane. Kiwior var elendig. Han regner tydeligvis med at vi skal bli presset på båt venstreside og satser på at Martinelli skal få store rom å løpe i. Det fikk han ikke pg jeg kan ikke huske å sette en dårligere Martinelli ever. Ellers, fatter ikke at Saka får straffe helt på tampen. Vi slår dette lager borte, føler meg trygg på avansement.
  24. Nei, det kan vi ikke banne på. Vi er bunnsolide bakover og jeg klarer ikke å se at Unites skal være en reell trussel mot oss. Jeg frykter kampen mot Tottene mest, men tror vi vinner resterende kamper og dermed hele bøtta.
×
×
  • Create New...