Jump to content

Utne

Arsenal Norway
  • Posts

    458
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Utne

  1. Utne

    Useriøse rykter

    Signerer vi Giroud og vi i tillegg klarer å beholde RvP, så vil vi ha en angrespsrekke som tilsammen scorte 69 mål forrige sesong. Det er ganske sterkt!
  2. Synes det er rart at Wenger ikke foretar seg noe snart, om en uke har vi allerede spillt første kamp. Jo tidligere spillerene kommer --> jo tidligere får de vent seg til spillet og lagkamerater. Per dags dato er ikke stallen god nok. Vi trenger minst en forsvars spiller og en keeper --> med erfaring!
  3. http://le-grove.co.uk/2010/07/06/koscielny...n-of-the-beast/ Ifølge le-grove får han Senderos sitt gamle nr. Nr.6 Laurent Koscielny
  4. Utne

    Kolo Touré

    Går noen rykter om at Senderos skal tilbake, føler meg fortsatt usikker på prestasjonene hans. Han er stor som et fjell, men hjelper ikke når han er så usikker og uheldig som han er til tider. Toure, Senderos, Vermaelen, Silvestre, Djourou --> vet ikke hvor god Vermaelen er, men er dette nok til å tette allt av huller baki forsvars rekkene?
  5. Utne

    Useriøse rykter

    Tony Adams har fortalt at han har arbeidet som speider for Arsenal siden han forlot P`Mouth, har den siste tiden sett på en forsvars spiller i Italia. Kan det være Chellini han mener? http://www.goal.com/en/news/9/england/2009...nder-tony-adams
  6. Ikke det at jeg tror at han kommer til og bytte, men hvorfor byttet Fabregas? Hvorfor byttet Toure? Så er jo mulig for at bytter hvis han har lyst til det. Lite sannsynlig, men er alltid en viss sjanse. Er ikke Arshavin veldig stor fan av nr. 10? skal ikke se bort i fra at han tar over det nummeret den dagen Gallas legger skoene på hylla. Personlig håper jeg ikke det skjer før om mange år!
  7. Hatt lyst på spilleren lenge! Fulgt med så mye jeg kan, han er der med harde tak når det trengs, og er en veldig inspirerende midtbanegeneral og kaptein for Marseille. OM ligger på 2. plass i Ligue 1 med lag som Lyon bak seg og de er ledet av Cana. Det virker ikke så aller værst det. Mener å huske at vi har vært linka til Cana både for 2 år siden og i fjord, men en eventuell overgang gikk visstnok i vasken pga OM fikk CL spill. Har ikke sett spilleren spille, men leser flere steder om folk som sammenligner ham med en slags Flamini på steroider! Kanskje han har de kvalitetene som skal til for å la Fabregas, Arshavin og co få konsentrere seg om de offensive oppgavene sine.
  8. Utne

    Useriøse rykter

    http://www.tribalfootball.com/arsenal-aim-...les-cana-246758 Fant et løst rykte om Lorik Cana på triball, men virker som at det bare spekulasjoner.
  9. Utne

    Tippekonkurransen

    Arsenal 11 - 0 Stoke FM: Mannone
  10. Utne

    Arsene Wenger

    Hvis vi i tillegg mister Van Persie som vi gjorde med Flamini ser det mørkt ut. http://www.imscouting.com/global_news_item.aspx?id=2024
  11. Utne

    Arsene Wenger

    Fordi Wenger prøvde å hente Kalou sist sommer og fordi Kalou selv har fortalt at han gjerne spiller for Arsenal. Jeg sier ikke at Kalou er den spilleren jeg "ønsker" at skal erstatte Ade, men jeg kan heller ikke se for meg Wenger hente spillere som Benzema eller David Villa. http://thechelseablog.org/2009/05/15/arsen...replace-drogba/ Adebayor : Jeg spiller for dem som betaler best. http://msn.tv2sporten.no/fotball/england/article2733118.ece Wenger: har ikke problemer med å selge til de 4 store. http://www.skysports.com/story/0,19528,12876_5324413,00.html
  12. Utne

    Arsene Wenger

    Går masse rykter om Ade til Chelsea, hvorfor ikke prøve å få til en bytte handel mot Kalou og / eller Alex?
  13. Selge van Persie? synes heller vi burde prøve å få tak i en bedre partner til gutten, da tror jeg han vil vokse igjen. Adebayor og Bendtner er jeg mer i tvil om, en som sliter med motivasjon og holdninger og en som sliter med avslutninger. Wenger på intervjuet i dag: "If you look at our team on Tuesday night, our oldest player in midfield was 22. They are in the best four in Europe, so why should we panic?" Virker som at han har samme holdning i år som han hadde i fjord http://soccernet.espn.go.com/news/story?id=644394&&cc=5739
  14. I sommer tror / håper jeg Wenger kommer til å hente inn flere med rutine. Wenger fikk mye kritikk i starten av sesongen og han har selv senere vært ute i media og sakt at ungdomspolitikken hans kan ha vært med på å koste Arsenal gullet i år. Spillere som Song, Denilson og Gibbs har forbedret seg sterkt, men vi ser dessverre ofte i de store kampene at det er noe som mangler, spesielt i den defensive delen. Her er min ønskeliste: Midtstopper: Senderos forsvinner nok i sommer og da tror jeg Hangeland kan være en god erstatter. Def.midt: Denilson og Song kommer fortsatt bare til å bli bedre men Barry hadde helt klart vært en god forsterknig her, siden Villa ikke klarte å kvalifisere seg til CL er han nok også et mulig alternativ. Kunne også ønsket meg en giftigere makker til van Persie, vi kan drømme om David Villa eller Benzema men hvis vi tenker realistisk, Eduardo får ristet av seg skadene og Ade skjerper seg så burde vi være godt rustet der fremme.
  15. Utne

    Arsene Wenger

    Hadde vært morsomt å se Hangeland ved siden av Toure, han har vokst enormt siden han kom til Fulham, han har leder-egenskaper og er duell sterk - akkurat hva vi trenger!
  16. Utne

    Kolo Touré

    Toure er en fantastisk spiller, merker på hele ham at han spiller med hjertet for klubben. Han har vel vært en av våre beste forsvarsspillere siden han omtrent kom til klubben, og det trist at det har blitt som det er blitt. Han kom helt ut av form etter at han fikk malaria i sommer, og etter at vi mistet den defansive delen av midtbanen vår har ikke Gallas - Toure fungert som stopper par. I morgen kommer Toure til å gi absoludt allt han har for å bevise at han hører hjemme i start oppstillingen og jeg håper virkelig at allt går på skinner for ham!
  17. Utne

    Useriøse rykter

    Vi trenger forsterkninger i bøtter og spann, men er han god nok?
  18. http://www.nettavisen.no/sport/fotball/eng...icle2467902.ece Alex er lei av å være 3. valg i Chelsea. God på hodet, det trenger vi, går også noen rykter om at Gallas forsvinner i Januar.
  19. Vi har Nasri, Traore og Rosicky, hva skal vi med Babel da? Nei takk! Vi trenger så absolutt en ving, hvertfall om vi skal kjempe om medaljer i år. Wallcott er langtids skadet, Nasri er litt små skadet til tider og Rosicky ser vi kanskje ikke før neste år. Traore og Wallcott er også fortsatt så unge at de ikke kan levere på et jevnt nivå enda. Vi trenger en ving, helst en som klarer begge sider, Ryan Babel eller Kalou hadde vært topp. (selvom vi mest sannsynlig ikke får noen av dem)
  20. Så ikke kampen, Eboue spillte kanskje ikke trygt, MEN: Eboue spiller høyre bekk og har delvis blitt omskolert til høyre ving. Hvordan kan vi da forvente at han skal klare seg bra på venstre ving? Når han er det beste alternativet å sette inn for en skadet venstre ving, kan vi snu oss mot Wenger, igjen ser vi hvor smal stallen vår er!
  21. Dette er min ønskeliste til jul: 1. Sebastian Frey eller Shay Given 2. Loric Cana 3. David Villa og/eller en god ving(som klarer begge sider og midt) Tror de fleste av disse hadde passet godt inn i spillestilen vår. Men dette er alle dyre spillere, så Wenger og jeg deler neppe samme ønsker
  22. Har lest et par rykter om at Bendtner er på vei til Russland. Jeg sier hvorfor ikke? David Villa er verdens beste spiss, et pluss er også at han har uttalt at han ønsker seg til PL og til Arsenal. Liverpool har brukt alle pengene sine på Keane, United har brukt alle midler på Berbatov, Chelsea har Anelka, Drogba, Joe Cole, Calou etc. Vil vi ha ham, kan vi få ham. Vi vil ha ham! Edit : Kan heller ikke se for meg at Villa velger City fremfor oss bare pga penger.
  23. Adebayor: Adebayor var i god form i fjor, men i år har han vært helt på trynet, og han har fortsatt til gode å lære seg Off Side-regelen. van Persie: Van Persie kan bli sinnsykt god, men han er dessverre en mariekjeks. Eduardo: Eduardo har vært skadet i flere måneder, og vil kanskje aldri nå sitt tidligere nivå. Bendtner: Bendtner suger hestesvette. Carlos Vela: Vela har en veldig stort potensial, men han mangler en del på fysikken. Derfor trenger vi en spiss. VELDIG enig. Bendtner skulle vært solgt i sommer. Han har en ræva skuddfot, er treg og i år har han til tross for høyden sin tapt allt for mange hode dueller. Han er rett og slett ikke god nok. Vi skulle solgt Bendtner i sommer og kjøpt David Villa (Før EM). David Villa er DYR, men han er til gjengjeld verdens beste spiss, han spiller "the Arsenal Way" og ønsker seg til oss. At han er en god venn av Fabregas er heller ikke negativt.
  24. Alle italienske fotballspillere er klysete. De filmer, syter og klager konstant. Vi skulle henta Barry eller en annen Robust engelsk mann. Men med Wenger bak roret er det ikke vits å håpe en gang, det skjer ikke.
×
×
  • Create New...