Jump to content

Utne

Arsenal Norway
 • Posts

  458
 • Joined

 • Last visited

About Utne

 • Birthday 08/11/1987

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Location
  Østfold

Utne's Achievements

Seniorspiller

Seniorspiller (4/9)

 1. Utne

  Useriøse rykter

  Signerer vi Giroud og vi i tillegg klarer å beholde RvP, så vil vi ha en angrespsrekke som tilsammen scorte 69 mål forrige sesong. Det er ganske sterkt!
 2. Utne

  Nicklas Bendtner

  Da slipper vi å bekymre oss for at den sjølgode fjotten surrer rundt i drakta vår igjen. :-)
 3. Synes det er rart at Wenger ikke foretar seg noe snart, om en uke har vi allerede spillt første kamp. Jo tidligere spillerene kommer --> jo tidligere får de vent seg til spillet og lagkamerater. Per dags dato er ikke stallen god nok. Vi trenger minst en forsvars spiller og en keeper --> med erfaring!
 4. Utne

  Laurent Koscielny

  http://le-grove.co.uk/2010/07/06/koscielny...n-of-the-beast/ Ifølge le-grove får han Senderos sitt gamle nr. Nr.6 Laurent Koscielny
 5. Utne

  Eduardo

  http://www.dailymail.co.uk/sport/football/...rates-exit.html? Det lille jeg har sett av ham i VM synes jeg virker lovende, grei alder har han også.
 6. Temaet her er ikke om vi skal gå med på hva van Persie sier, temaet er om vi skal vise at vi virkelig satser på de store pokalene, eller om vi skal fortsette å trene opp og etablere egne talenter. Fabregas har også fortalt hvor mye han savner å vinne noe med Arsenal, jeg leste i et intervju med ham for en stund siden (har dessverre ikke link) hvor han fortalte at han synes miljøet mellom medspillerene ikke er like bra i Arsenal som det f.eks er mellom spillerene på landslaget. Det er visstnok mye frustrasjon innad i laget fordi ønsket om titler er svært høyt. Dette er viktig, skal spillerene kunne prestere på riktig nivå er det viktig at de har motivasjon, selvtillit og glede, de får ikke dette av nedturer og klager. Jeg er rimelig sikker på at en ny spiller på midtbanen, med litt stjernestatus og respekt, hadde fungert som topp motivasjon innad i laget.
 7. Vi får bare håpe at klubben viser at de har ambisjoner om å kjempe i toppen og ikke om 4. plassen som vi gjorde i år. Om Wenger gjør de riktige kjøpene i løpet av de neste ukene er jeg helt sikker på at Van Persie signerer.
 8. Utne

  Dagens Opptur

  Nå blir det utepils, ACDC og ACDC!
 9. Utne

  Dagens Opptur

  Vi kan jo håpe på at Malcom Glazer tar alle pengene de får for Ronaldo og bruker dem til å betale ned personlig gjeld
 10. Utne

  Kolo Touré

  Går noen rykter om at Senderos skal tilbake, føler meg fortsatt usikker på prestasjonene hans. Han er stor som et fjell, men hjelper ikke når han er så usikker og uheldig som han er til tider. Toure, Senderos, Vermaelen, Silvestre, Djourou --> vet ikke hvor god Vermaelen er, men er dette nok til å tette allt av huller baki forsvars rekkene?
 11. Utne

  Nicklas Bendtner

  isåfall må han lære seg å skyte med rista og begynne å sette sjansene sine.
 12. Utne

  Useriøse rykter

  Tony Adams har fortalt at han har arbeidet som speider for Arsenal siden han forlot P`Mouth, har den siste tiden sett på en forsvars spiller i Italia. Kan det være Chellini han mener? http://www.goal.com/en/news/9/england/2009...nder-tony-adams
 13. Ikke det at jeg tror at han kommer til og bytte, men hvorfor byttet Fabregas? Hvorfor byttet Toure? Så er jo mulig for at bytter hvis han har lyst til det. Lite sannsynlig, men er alltid en viss sjanse. Er ikke Arshavin veldig stor fan av nr. 10? skal ikke se bort i fra at han tar over det nummeret den dagen Gallas legger skoene på hylla. Personlig håper jeg ikke det skjer før om mange år!
 14. Hatt lyst på spilleren lenge! Fulgt med så mye jeg kan, han er der med harde tak når det trengs, og er en veldig inspirerende midtbanegeneral og kaptein for Marseille. OM ligger på 2. plass i Ligue 1 med lag som Lyon bak seg og de er ledet av Cana. Det virker ikke så aller værst det. Mener å huske at vi har vært linka til Cana både for 2 år siden og i fjord, men en eventuell overgang gikk visstnok i vasken pga OM fikk CL spill. Har ikke sett spilleren spille, men leser flere steder om folk som sammenligner ham med en slags Flamini på steroider! Kanskje han har de kvalitetene som skal til for å la Fabregas, Arshavin og co få konsentrere seg om de offensive oppgavene sine.
×
×
 • Create New...