Jump to content

engenman

Arsenal Norway
  • Posts

    73
  • Joined

  • Last visited

About engenman

  • Birthday 04/03/1984

Contact Methods

  • Website URL
    http://

engenman's Achievements

Prøvespiller

Prøvespiller (2/9)

  1. Kjøp: Frey/Akinfeev Mertesacker/Bruno Alves/Steven Taylor/Bassong/Lescott Cana/Veloso/McGeady/Alonso Aguero/Villa/Huntelaar Merk: Ikke alle selvsagt,men en av disse i hver lagdel hadde ikke gjort noe. Helst to kjøp helt bakerst. Selg: Almunia Eboue/Silvestre/Senderos Adebayor Splash the cash Wenger
  2. ? Sist sesong var en knallsesong hvor vi er grenseløst uheldige i Birmingham både med skade og feil idømt straffespark i siste minutt. Det skjer naturligvis noe med spillerene her og vi kommer inn i en dårlig periode med mange uavgjort. Også i enkelte av disse kampene er vi tragisk uheldige med dommeren. Noen sier det jevner seg ut med dommeravgjørelser - Forbanna tøv. Vi var alt annet enn sjanseløse. Hvordan kan du si det? Egentlig ikke noe å henge seg opp i det her, men ifjor var et stolt øyeblikk og det syns jeg det er viktig å påpeke i disse nedgangstider... Hva gjøres framover?? Hva gjør Wenger med enkelte spillere som virker totalt uintressert i å kjempe for Arsenal? En lagmoral og en klubbselvtillit som er "rock bottom"? Svaret føler jeg enhver gooner er samstemte om: Spillerkjøp. Desverre, sier jeg. Kvitt oss med Gallas og kjøp keeper,stopper og DM. At han kjøper keeper skjer nok desverre med all sannsynlighet ikke, men en forsvarer og/eller en DM kan skje. Bare dette vil hjelpe markant. Aldri har Wenger trengt oss mer! Edit: Wenger: "I think we had enough focus and gave everything". DETTE skremmer meg mest av alt Kunne ikke vært mer enig i det du sier..Det er nå Wenger og laget trenger den støtten han og det kan få..Problemet er nok at vi er litt bortskjemte, det er liksom lenge siden det har gått "galt" med Arsenal..Selv om det ikke har det nå heller..Vi er inne i en dårlig periode, thats it!! Akinfeev,Mertesacker og en eller annen Vierialignende type hadde nok gjort susen nå..Veloso/Lorik Cana/m.fl.
  3. Dette er synd for fotballen..Enkelt og greit..Det er ikke mer å si..
  4. Sakeen, tror jeg, er at vi som Arsenalsupportere har blitt litt bortskjemte. I allefall i senere år. Men vi må huske at for 5-6 år siden så hadde ikke Tottenham,Chelsea,Liverpool,Man City osv. like stor økonomisk kraft som de har i dag. På bakgrunn av at de har blitt kjøpt opp av utenlandske investorer har de fått penger nok til å kjøpe seg til suksess. Det har ikke vi i Arsenal,selv om også vi har penger nok. Så kommer spørsmålet: Er det akseptabelt å ende på 3-4plass noen år med Englands flotteste stadion, Englands beste framtidige tropp, kjøp av talenter og noen få rutinerte innimellom og verdens beste manager. Eller å vinne PL evt CL et år, ikke vinne noe av delene neste år, bruke milliarder på spillere som kanskje ikke spiller en gang, skifte manager i ett sett og aldri vite om eierne selger neste dag? For min egen del er jeg hjertens glad valget fallt på Arsenal for 15 år siden. Det er klubben i mitt hjerte og det kommer den til å være uavhengig om vi ikke vinner PL før om et par år. For det gjør vi. Garantert. Om vi klarer å holde på den troppen vi har i dag, er det ingen som kommer til å være i nærheten. Legger merke til at mange her inne er skeptiske til Arsenals styre,økonomi og manager. Jeg er ikke i tvil, jeg er overbevist om at de vet hva de holder på med. Og at vi får se fruktene av det i nærmeste fremtid. Jeg mener ikke at man ikke skal være uenige i hva som skjer i Arsenal til en hver tid, men jeg ber dere tenke dere litt om før dere skrive hva dere gjør. Jeg personlig hadde vært mye mer skeptisk om jeg hadde vært supporter av en av de andre topplagene i PL. Deres fremtid derimot ser ikke lys ut.
  5. Arsenal 3 - 1 Newcastle FM: Walcott
  6. Burgenland XI 1-4 Arsenal FM: Denilson
  7. Kompany,Villa,Nasri, Silva og Akinfeev..Kjøp disse,og vi trenger ikke kjøpe nye spillere på mange sesonger framover...
  8. --> QUOTE(Stefan B @ Jun 6 2008, 10:52 AM) 131669[/snapback] http://le-grove.co.uk/2008/06/06/exclusive...gn-for-arsenal/ Er klar over at dette ikke er noe rykte.. men Mertesacker ville vært en fantastisk signering! Enig..Velher å håpe på at det er hold i dette ryktet!Han hadde vært en type vi trenger..EN som gir litt f... og mye gass:)
  9. Quaresma eller Silva er svaret på det.
  10. Jeg ønsker meg Micah Richards og Hatem Ben Arfa Og Igor Akinfeev(?)
  11. Om Toure blir ute i 3 måneder som enkelte sier, må det etter mitt skjønn kjøpes en ny midstopper. Skal vi henge med i alle turneringene må vi topp spillere på alle plasser, og det har vi ikke om Toure ikke er tilgjengelig.. Wenger: kjøp Micah Richards NÅÅÅÅÅÅÅ!!
×
×
  • Create New...