Jump to content

Timotei

Arsenal Norway
  • Posts

    86
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Timotei

  1. Timotei

    Useriøse rykter

    Tviler ikke et sekund på at Inter ønsker seg han!!! men syntes å huske en artikkel der han sa at han trivdes godt i London og Arsenal, dessuten tviler jeg på at arsenal er innteresert i å selge en av sine beste spillere.
  2. Nå er jo ikke Gerrard den første som mumler om Arsenal sprekk (men han begynner vel å bli en av de siste) men jeg reagerer på at han sier vi ikke har hatt skader på sentrale spillere!!??.. øhh Fabregas må jo være en av de siste som IKKE har vært skadet av våre sentrale spillere i år!!. Spørs om ikke Gerrard ble litt for imponert i kampen på Anfield, Riise utalte jo til Norske medier at han så Arsenalspillere overalt!..
  3. Timotei

    Tippekonkurransen

    Satser på ketchup effekten og tipper reading - Arsenal 0- 5...
  4. Arsenal speider etter "gull" 24 timer i døgnet, året rundt, og finner de den rette spilleren til rett pris kjøper de(og da med en forkjærlighet for lam). Spekulasjonene blir alltid ville fordi Arsenal ALLTID holder kortene tett til bryste. Spek. i hytt og gevær, og plutselig dukker opp en fyr ingen visste eksisterte engang ...og blir den nye stjerna i PL.
  5. Det hjelper ikke å tro at man er verdens beste lag når Norwegia ostene kommer på besøk nei!!! Helt utrolig Rosenborg. Når man ser teoretisk på det.. så er det jo egentlig ikke mulig . Må vel innrømmes at chelski har noen feite sjanser men de roter mye bare rundt boksen. De har 5 skudd som treffer mål og 2 i treverket...ikke bra for de. Og Abra. som satt på tribunen og flørta med hu dama. Så litt surere ut etterhvert, faen nå blir det straffepulling isteden...tenkte vel hun.
  6. Timotei

    Thierry Henry

    Syntes det bare er ubehagelig å se Henry i barca drakt . Prøver å være storsinnet men dypt der inne håper jeg nesten det går til helvete med Barca nå...sorry
  7. Timotei

    Tippekonkurransen

    Tottenham 0 Arsenal 4 - Van P.
  8. Et fornuftig og bra innlegg helmike`n. Er helt enig i det du sier...Nå må folk ta det litt med ro her. Lehmann har et utrolig bra toppnivå og er da en keeper i verdensklasse. Nå tror jeg også Lehmann er mildt sagt forbannet og topp motivert til å vise hva han kan...tror han har brukt opp tabbekvota si for i år, ihvertfall før Jul så da blir det bare smil, moro og masse poeng fra nå av
×
×
  • Create New...