Jump to content

11095

Arsenal Norway
  • Posts

    81
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by 11095

  1. Bare meg som fikk med meg at tekstinga og lyden overhodet ikke henger sammen?
  2. 11095

    Thierry Henry

    Det går rykter om at Henry er misfornøyd med tilværelsen i Barcelona og kan være på vei tilbake til premier league allerede i januar, håper han kommer tilbake til oss hvor han hører hjemme http://www.nettavisen.no/sport/fotball/eng...icle2253329.ece
  3. Veldig enig med deg her, det hadde vært fantastisk å samle Toure brødrene. Shaun Wright Phillips ville vært et kanon kjøp, han har ikke hatt en spesielt vellykket opphold i Chelsea, men har virkelig troa på at han kunne blomstret for oss, i tillegg så er ikke prisen så gal 10 millioner £. Her linkes han til Portsmouth..
  4. 11095

    Thierry Henry

    Denne artikkelen kan umulig ha vært ment som noe annet enn en spøk. Er det noe som aldri skjer så er det at Henry signerer for Manchester! Nei dette er nok bare et desperat forsøk på å få flere klikk på nettsiden..
  5. 11095

    Thierry Henry

    Kommer Henry med lua i hånda og vill tilbake, så sier vi vell ja gjør vi ikke det? Selvsagt for en fornuftig sum.. Sjansen for at noe slikt skulle skje er vell ikke spesielt stor men.. Personlig tror jeg Henry blir i Barcelona ut karrieren som jeg ikke tror blir så alt for mange år dessverre. Enten det er eller så stikker han til USA som Becham
  6. hvor setter man seg på venteliste til silver? og hvor mye koster silver medlemsskap per år? Du er automatisk på ventelisten ved å ha et redmembership.. tror det er eneste måten. Redmembership koster 20£ for en halv sesong
  7. Du må nok belage deg på å stå på venteliste noen år... Åssen setter man seg på venteliste?? Noen som veit?? Venteliste til Emirates stadium Ventetiden er på 10 år eller mer... Hehe, om du skal studere der, tenker jeg redmembership holder i massevis jeg. London er dyrt som f### Og en sesong billett koster i ca 900 pund for den billigste. Også er det jo en lang venteliste også. Men kjøp deg et redmembership, og neste år kan du kanskje oppgradere til silver. Takk. Har alt redmembership, men tror det er venteliste på silvermembership.. Det kan jo også gått hende jeg får flere billetter der en jeg har råd til i løpet av et år... Det regnes med at ventetiden på Silver er 8 - 10 år Det står at det skal gå an å se hvor en ligger på ventlisten, men jeg klarer ikke finne det.. Noe som vet hvor det står?
  8. Du må nok belage deg på å stå på venteliste noen år... Åssen setter man seg på venteliste?? Noen som veit?? Venteliste til Emirates stadium Ventetiden er på 10 år eller mer... Hehe, om du skal studere der, tenker jeg redmembership holder i massevis jeg. London er dyrt som f### Og en sesong billett koster i ca 900 pund for den billigste. Også er det jo en lang venteliste også. Men kjøp deg et redmembership, og neste år kan du kanskje oppgradere til silver. Takk. Har alt redmembership, men tror det er venteliste på silvermembership.. Det kan jo også gått hende jeg får flere billetter der en jeg har råd til i løpet av et år...
  9. Noen som vet hvordan det er å få tak i sesong kort og liknende? Skal sannsynligvis studere i London eller i nærheten til neste år.. Og da ville det jo vært bra å få med seg flest mulig kamper. Noen som vet noe om hvor mye noe sånt koster?
  10. 11095

    Tippekonkurransen

    Aston Villa - Arsenal 1-2 (B ) FM: Adebayor Villa: Carew
  11. 11095

    Keeperplassen

    almunia var dårlig mot Liverpool. Mot Man U var han rett og slett ræva. 2 elendige utspill, ett farlig utkast til Sagna, og elendig på begge målene. Begge målene var keeper tabber. Han gjorde ikke noe bra i det hele tatt. Jeg ser frem til å få Jens tilbake i målet fram til vi får en ny keeper. BE Almunia reddet oss mot Liverpool da. Og som sagt, ingen keepre står mange kamper uten å gjøre 1 miss i løpet av en sesomg. La Almunia stå en del kamper, og han kan bli god... Heller Almunia enn Lehmann har jeg alltid sagt! Det er vell akkurat det som er cluet, Almunia kan bli god, han har i mine øyne stått ok, men kommer nok ikke til å bli så mye bedre enn den middelmådige keeperen han er i dag. Han er ikke dårlig han er bare ikke god.
  12. 11095

    Keeperplassen

    Nå begynner jeg å bli skikkelig klar for å se Lehman i mål igjen, kan ikke akkurat si at Almunia har imponert, i mine øyne er han en grei nok keeper, men holder absolutt ikke Arsenal standard. Gi meg Lehman! Han har gjordt endel tabber i det siste, men han tilbyr mange flere redninger i løpet av en sesong en Almunia kommer til å gjøre, slik jeg ser det i alle fall. Likte absolutt ikke måten Almunia håndterte situasjonen som førte til 1-2 målet. Hva skal han ut der å gjøre? Det var jo allerede en forsvarsspiller i duellen, og han var alt for sen uansett. Nå skal det dog sies at det sannsynligvis hadde blitt mål likevell.. Han feilberegnet også den situasjonen hvor Rooney kommer på kontring, han gjør for mange feil spør du meg, men han har vært super heldig denne sesongen og det er det som har gjordt at hans tabber ikke har resultert i mål.
  13. Det er som Wenger sa ved slutten av fjorårets sesong, når en kun ser på kampene mellom topplagene er vi best, og når du tar med flere og flere lag faller vi nedover på tabellen. Det er altså helt klart ikke toppkampene som har vært Arsenals problem, men det å alltid vinne mot dårlige lag. Vi må ikke glemme at vi vant begge kampene mot manu i fjor, vi havnet ikke på toppen av den grunn.. Det er det jeg digger med dagen Arsenal at vi aldri gir oss, vi knuser alltid lagene på slutten i kamper som i fjor hadde endt uavgjort..
  14. HAHAHAAHAHAH Ferguson prøver seg på en Wenger i ligacupen, og rykker på tryne ut. Er nok bare Wenger som klarer å få unggutter til finalen i ligacupen. Bare tenk våre unggutter slår Newcastle komfortabelt mens manus ungguter ryker for Coventry. Klasseforskjell rett og slett
  15. Vi for satse på å møte tottenham i cupen til neste år ellers blir det ikke noe realt rivaloppgjør, for det er jo helt klart at i år rykker de ned:
  16. 11095

    Keeperplassen

    Merkelig hvor lite kritikk Almunia får for den gigantiske tabben i går (som heldigvis Toure reddet). Med tanke på det hardkjøret Lehman fikk for sine.
  17. Nå ligger United på nedrykksplass. Nest sist på tabellen!
  18. 11095

    Useriøse rykter

    Kaka hadde virelig vært noe. Men det er ikke sjans i havet for at Arsenal kommer til å bruke 40mill£ Men viss det stemmer at han er fan av Arsenal så kanskje en gang i fremtiden, vi får bare håpe
  19. 11095

    Keeperplassen

    At klubben og Lehman skal gått ut med en fiktiv skade er rett og slett latterlig. Det står jo også at han skal til en spesialist i Tyskland.. Viss det er slik at Wenger vurderte å gi Almunia sjansen i neste kamp så er dette virkelig flaks, da får en ny keeper sjansen, uten at Lehman fikk en mental knekk som kunne gjordt det enda vanskeligere for ham å komme tilbake.
  20. Jeg hadde med meg speilreflekskamera sist, med linse på Wigan kampen i fjor.. Å ta bilder før kampen er ikke noe problem.. men ser vaktene deg ta mange bilder under kampen kan det godt hende at de sier at du må legge det vekk, det skjedde med meg ut i andre omgang av kampen:p Det var ikke noe pes, fikk bare beskjed om å ikke ta flere bilder.. Men på Millwall kamp samme helgen fikk jeg veldig streng beskjed om å ikke ta bilder under kampen, men før og i pausen fikk jeg lov.. Vaktene der sa at det ikke var lov å ta bilder under kampen med pro eller semi pro kamera.. Så viss en har linse til kameraet er det ikke tillatt å ta bilder under kampen, men en får bare en advarsel og beskjed om å ikke ta flere bilder.. Skyld på at du er turist og ikke var klar over regelen viss vakten skulle lage noen sak ut av det
  21. Jeg bestillte red membership i fjor, syns å huske at det tok en uke eller to. Tror Arsenal anbefaler å vente med å bestille intil kortet er kommet.. Red membership er blitt birkelig bra i år. i fjor var det vrient å få tak i billetter, men i år ser det bra ut. Det eneste negative er at en kun kan kjøpe en billett pr medlemskap, altså alle som skal på kampen må ha red membership.
  22. 11095

    Keeperplassen

    Det blir for dumt å ta en full debatt i dag om hvem som egner seg best som førstekeeper i Arsenal, på bakgrunn av at Lehmann gjør en enorm tabbe, slikt kan skje hvem som helst. Toure hadde nesten toppet Lehmann hvis hans uheldige touch hadde gått inn. Jeg syns Lehmann gjør en god kamp i dag sett bort i fra de to første minuttene, men vi så likevell i fjor at det ikke er så stor forskjell på kvaliteten på Lehmann og Almunia, siden Wenger til tider hadde Almunia som førstekeeper. Syns Lehmann holder et høyt nivå og ser derfor ingen grunn til å si at vi har et keeper problem..
×
×
  • Create New...