Jump to content

gunner93

Arsenal Norway
  • Posts

    129
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by gunner93

  1. Arsenal 3-1 Tottenham H FM: Giroud
  2. Schalke 1-2 Arsenal B FM: Cazorla
  3. Manchester United 1-2 Arsenal B FM: RvP
  4. Norwich - Arsenal 0-5 FM: Podolski
  5. West Ham 0-2 Arsenal B FM: Podolski
  6. Arsenal 3-0 Olympiakos H FM: Giroud
  7. Arsenal 2-1 Chelsea H FM: Gervinho
  8. Arsenal 4-0 H FM: Walcott
  9. Man City 1-2 Arsenal B FM: Gervinho
  10. Montpellier 0-2 Arsenal B FM: Walcott
  11. Hehe, ja overraskende nok så har han det! Haha, den er ikke dårlig den, nei!
  12. Arsenal 3-1 Southampton H FM: Vermaelen
  13. Liverpool 0-2 Arsenal B FM: Podolski
  14. Stoke 1-3 Arsenal B FM: Crouch
  15. http://www.arsenal.com/news/news-archive/fabianski-i-won-t-make-it-easy-for-wojciech Positive uttalelser fra Fabianski. Trodde lenge han hadde gitt opp om å kjempe om å være førstekeeper, og istedet ønsket seg ut portene på Emirates? Uansett, dersom han har tolmodighet til å utfordre Wojciech, er det bra, viktig med konkurranse.
  16. Arsenal 3-1 Sunderland H FM: Gervinho
  17. Endelig! Og en klapp på skuldra til Wenger, for nå har han gjort noen gode signeringer, til en god pris. Må bare bli kvitt daukjøttet, få en oppklaring i van Persie-sagaen, og kanskje inn med noe bakover på banen?
  18. Skal innrømme at det høres bra ut, men også litt rart ut, med tanke på at alle tre er vel venstrebeinte, om jeg ikke tar feil. Stod jo at Giroud kan avslutte med hodet og høyrebeinet, og van Persie viste jo fram høyreslegga i går, men alle tre er best med venstre.
  19. da vet vi at vedkommende kun går for pengene!
  20. Ønsker meg: - ny andrekeeper (Fabianski vil bort, Hull ønsker å beholde Mannone på permanent basis, og Almunia frigis). Tredjekeeper så har vi vel en unggutt? - ny stopper (Squillaci er ikke god nok og Djourou vil bort). Greit nok at vi har noen talenter som kommer tilbake fra lån, men er det godt nok? - ny midtbanespiller (Diaby er kronisk skadet, og talentene lånes vel ut). Håper dog Benayoun blir, er en bra spiller å ha i troppen. - ny kant/spiss (Arshavin selges vel, Bendtner kommer ikke tilbake, Chamakh og Park presterer jo aldri). Ellers vil jeg beholde Vela etter at han har imponert i Spania og da mener jeg han bør få en ordentlig sjanse hos oss. Campbell har vel sagt han ønsker å ta steget, men er fortsatt ung. Også har vi jo allerede Podolski, så må vel van Persie erstattes, dersom han stikker.
  21. Han var jo en habil straffekeeper, det skal han ha!
  22. gunner93

    Thierry Henry

    Er en god bursdagsgave det her!
  23. I følge denne artikkelen på Young Guns så har han trent med reservene/juniorene. Kan ikke være lenge før han bli presentert nå! http://younggunsblog.co.uk/2010/07/kosciel...als-youth-team/
  24. Et skritt nærmere Laurent Koscielny, er vel nokså sikkert at han kommer nå! http://younggunsblog.co.uk/2010/06/kosciel...-arsenal-talks/
  25. Arsenal 4-0 Portsmouth H FM: Eduardo
×
×
  • Create New...