Jump to content

Mr.Arsenal

Arsenal Norway
  • Posts

    399
  • Joined

  • Last visited

Mr.Arsenal's Achievements

Juniorspiller

Juniorspiller (3/9)

  1. Hei, Slenger meg på KRHenry sitt spørsmål. Er det noen som helst muligheter for å skaffe seg billetter til en kamp (ønsker hjemmekampen mot utd den 22. nov) uten å måtte gamble på å sitte klar som red member når billettene legges ut? Er det noen som vet om sikre nettsider som selger billetter?
  2. Etter at dommeren hjalp united mot West Ham er det nå meget sannsynlig at vi får oppleve skrekkscenariet på Emirates mot united. At våre spillere må stå æresvakt og klappe judas inn som seriemester... Håper Emirates gir han en pipekonsert som vi aldri har hørt før.
  3. Tipper vår kjære Arsene bare ville røyke en bønne i fred og ro.
  4. Vår alles kjære Mike Dean skal dømme mot City #denfølelsen
  5. Et rykende ferskt intervju med vår unge svenske, Kristoffer Olsson. http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/internationell/england/article15958281.ab
  6. Ut: Chamack, Arshavin, Denilson, Bendtner, Squillachi Inn: Isco (Götze), Cavani, Wanyama Lag: Polakken (hvem av dem revnende likegyldig for meg) Sagna-Mertesacker-Kosch-Gibbs Wanyama-Arteta Cazorla-Wilshere-Isco (Götze) Cavani PS: Ja, Vermaelen på benken og Arteta med bindet (hvis monsieur finner en mirakelløsning hvor han kan frata Vermaelen armbåndet uten at han blir lei seg)
  7. Tilhører vel samme "gruppe som deg". Trodde aldri den dagen skulle komme, og for meg er den ikke der heeelt enda, men det er nærme. Satt å tenkte på det, hvilke managere har vi i dagens fotball som er ledige, og ikke minst: som har lyst til å ta over Arsenal? Grunnen til at jeg spør er "gresset-er.alltid-grønnere"-tankegangen. Hvis det ufattelig triste skulle skje, at Arsene forlater/blir kasta av skuta, hvem skal ta over? De managerne som er heitest på markedet vil vel neppe ta over klubben i vårt hjerte, f.eks Pep, Mourinho, osv. Så hvilke seriøse kandidater, som kan løfte klubben og føre den videre, står vi igjen med?
  8. Spennende lag, men Ben Arfa blir vel vankelig å stjele fra skjærene. Du ønsker Arteta på benken?
  9. Er det noen som har sett noe særlig til Zaha? Har ikke det selv, men han virker å ha et rått potensial utfra div. youtube-videoer. Vet det er mange som kan se gode ut der, men ser ut til å ha noe veldig kraftfult og spennende over seg. Blant annet her: I tillegg er han vel en gooner så burde ha gode kort på hånda..
  10. Same procedure as last year, James?
  11. Fucked by the board. Har en snikende følelse at sannheten vil komme for en dag, selv for en lojal disippel som Arsene.
  12. Mario Gomez signerer vi i fantasiland ja. Vi må nok innse at etablerte topp-topp-spillere fra de store ligaene neppe tenker Arsenal når de skal skifte klubb.
  13. Dette. Å se på kamp som nøytral der er helt problemfritt. Også på Olimpico.
  14. Sjokkerende at Wenger ikke har hatt et eneste bytte til pause i hele sesongen hvis du ser bort fra skader, prestasjonene så langt tatt i betraktning.
×
×
  • Create New...