Jump to content

Innbytterbenken

Arsenal Norway
  • Posts

    1,441
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Innbytterbenken

  1. 19 minutes ago, Marius- said:

    Endelig CL også skal det spares så vanvittig? Spare kan man siste kampen når man har kvalla og vunnet gruppa. Ikke har vi voldsomt hardt pl program heller

    Kan vi ikke hvile Saka i en slik kamp og allikevel vinne så har vi for tynn tropp…. Er redd for belastningen hans og fare for skade

  2. On 11/25/2023 at 11:16 PM, Simbad said:

    image.png.5c2b20c0695b28d04ee06debc68f1b8f.pngArsenal   v   Lens image.png.12b32b7b24224da04c4d277328cbf8bc.png
    Onsdag 29. november 2023, kl. 21:00

    Arsenal Stadium

    Champions League, Gruppespill

    Kampen vises direkte på TV2 Sport Premium / TV2 Play
     

    Ønsket lag:

    Raya

    White - Saliba - Gabriel - Tomi

    MØ8 - Rice - Trossard

    Saka -  Jesus - Martinelli

    At vi ikke kan klare å spare noen av de viktigste fra start i en slik kamp? Tenker at Nketiah, Jorginho og Reiss-Nelson kunne startet her, i hvert fall en eller to av dem

  3. 6 minutes ago, Ben Elfen said:

    Lite info fra Arsenal om dagen. Vi får nesten bare vente til pressekonferansen i forkant av kampen. Vil nå tro de er klare

    da ville jeg hatt en av dem inn på laget på topp for Martinelli, helst Laca

  4. 12 minutes ago, Gunners68 said:

    Kola så veldig lovende ut fra starten av som du poengterer , Innbytterbenken. Men , han mistet noe underveis og ble helt ordinær som flere andre av våre forsvarsspillere. Vil ikke ha han tilbake i Arsenal. 

    Tviler på at han kommer tilbake og blir en viktig spiller for oss, men jeg har liksom tro på at når spillere har kommet og vist at de har kvaliteter, så mister de ikke det sånn plutselig, men dette har vel mye med selvtillit å gjøre, både spillerens og lagets selvtillit. Kola har kapasitet til å gjøre det han gjorde i starten, men han må finne tilbake til det på en måte. Dette er helle rikke en spiller som Arteta har hentet, så tviler på at han jobber altfor mye med å få han tilbake i gammel form.

     

  5. Leser at Schalke ikke har råd til å gi Kolasinac en kontrakt. Likte han veldig godt i starten av sin Arsenal-karriere og sånn spillemessig må han jo være ideell. Han er jo ganske lik som Tierny med stor vilje til å gå framover og legge inn foran mål. Ikke helt den samme råskapen som Kieran, men han var jo en maskin som til tider dundra hardt nedover venstresida. Blir kanskje for lik KT?

  6. 44 minutes ago, Simbad said:

    Forsåvidt enig. Ødegaard er på mange måter en Özil light men med bedre defensiv innsats.

    Vi trenger kreativitet, men kanskje ikke akkurat den type kreativitet. Vi trenger løp inn i boksen, noe Willock absolutt kan tilføre.

    Og det beste vil jo være å bygge laget rundt spillere som har vokst opp i klubben og spe på med klassespillere rundt de.

    Ja, enig. Veldig god beskrivelse av hvem Ødegård er som spiller det der...

     

  7. Ødegaard vs Willock: Hent hjem Willock og send hjem Ødegård til RM. Sistnevnte har ikke hevet laget i SÅ stor grad som man håpet. Noen gode kamper, men blir ofte borte (henger sammen med resten av laget). Hvi man ser på stortalentene Saka og Smith-Rowe så skjer det "alltid" noe rundt dem og de har retning mot mål, Ødegård er ikke i den klassen. Jeg synes også Willock hadde den egenskapen at det skjer noe rundt han og han er veldig framoverrettet.

    Easy call for min del.

  8. veldig overrasket over at Luiz kom inn, han har erfaring, men er en litt løs kanon. Kan ikke være mye dårligere enn Mustafi i hvert fall... Det som er bra er at det skjer noe på transferfronten og ting er ikke så forutsigbart som det var under Wenger, han ble vel nesten pressa til å bruke noen penger de siste vinduene. Tror salget av Iwobi er greit, bare penger for en spiller som sjelden preger mange kamper på rad. Var en spiller som kom inn og kunne sette litt fart på ting, men altfor ustabil.

  9. Jeg søkte bare "arsenal fc board"  og fikk opp dette på en side som ellers så oppdatert ut så jeg gikk for at det er disse som sitter i styret... Nå har vi heldigvis andre folk som sitter i administrasjonen i klubben og drifter den til daglig, men det hjelper vel ikke klubben å ha noen dinosaurer sittende i styret, de skal jo ta noen beslutninger som har betydning for klubben. 

  10. Meget fornøyd med gjennomføringen igår selv om det så litt svett ut etter 1-0 tidlig... Heldigvis har vi en dødelig effektiv spiss, skulle fått tak i han der noen år før.... Vi spiller med ganske stor risiko bakover og det trengs oppgradering i det bakre ledd nå ser det ut som. Koscielny har ikke allverden fart, heller ikke Sokratis og Monreal begynner også å dra på åra... Når kommer Holding tilbake? 

    Ellers synes jeg det er gøy å se på Emery, det er så mye energi og vilje til å få laget til å fungere bra, han peker og veiver... Og han gjør bytter i kamper som har vist seg til å snu kamper i vår favør. Det er i hvert fall noe helt annet enn det som var på slutten av Wenger-perioden, det var så forutsigbart at det var helt vondt. KAn ikke skjønne de som avskriver Emery-prosjektet allerede, sorry! 

  11. Vi er vel litt ekstra positive etter en seier mot Man U, men jeg er fornøyd med Emery jeg asså. Det er noe nytt og friskt ved han og laget, og klubben har godt av dette. Han må få enda mere tid og ressurser til å hente noen flere spillere som er "hans". Og så må de få på plass det defensive, for det funker ikke særlig godt til tider... Hvis Arsenal skulle klare 4. plass i serien i år vil det være en stor prestasjon.

  12. Spent på hva som skjer i januar. Emery er en handlingens mann så satser på at det kommer minimum to spillere inn. Synes ryktet med Carrasco er spennende, har alltid hatt sansen for han, spesielt i Atletico. Merkelig overgang til Kina når du er 25... Høres ut som han vil tilbake til Europa. Kan gjerne snappe han opp. 

×
×
  • Create New...