Jump to content

Torstein

Arsenal Norway
  • Posts

    251
  • Joined

  • Last visited

About Torstein

  • Birthday 05/11/1990

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Torstein's Achievements

Juniorspiller

Juniorspiller (3/9)

  1. Noen her som har erfaringer med og bruke en junior gunner billett til en voksen person? Tenker da sjangser for å bli stoppet der borte? Tenkte og låne bort bror min sitt kort til en kompis og reise over til høsten. Men det er junior gunner member.
  2. Northbanklower på twitter: When it takes Gary Neville to be the voice of reason, you know this game we love is the most bizarre of all. http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2025700/Gary-Neville-Arsenal-fans-shouldnt-criticise-Arsene-Wenger.html Ikke ofte Gary Neville sier noe smart, men dette var vært å lese...
  3. Kan noen forklare meg hvordan dette er mulig(Hvis det stemmer selvsagt)? link: http://www.nettavisen.no/sport/fotball/pl/article3103625.ece Hva er det som har skjedd her?
  4. ESPN har for øvrig regnet ut at Arsenals startoppstilling mot Everton samlet skal ha kostet London-klubben i underkant av 400 millioner kroner. Det er godt under det Chelsea betalte for Fernando Torres alene. link: http://www.nettavisen.no/sport/fotball/pl/article3080811.ece Setter ting litt i perspektiv om hvor gal den fotball verden er, når vi har et helt lag i topp av PL som kostet mindre en, enn enkel spiller til Chelsea. Viser litt hvor fantastisk god Wenger er på overgangs markedet, og måten Arsenal FC blir drevet på
  5. http://www.tv2sporten.no/fotball/england/p...si-3388398.html Morsomt
  6. Vett ikke helt om dette er rette plassen og poste dette vis feil, beklager eg det. Om noen her veit om noen Arsenal spillere, gjerne i litt nyere tid(spillere som spilte i pl) har gitt ut bok? Slik som Gerrard og Carragher har gjort. Hadde vert interessant lesning.
  7. Har ikke noe imot at noen trur på det også videre men. Kan det være en sammenheng mellom at du trur det virker fordi du husker så mye bedre di gangene det faktisk blei "jinkxa". Mens de gangen du "jinkxa" det og det ikke skjedde noe går det kjapt i glemmeboka? Som eksempel kan en kanskje bruke lyskryss, en kan føle at hver gang en kommer til et lyskryss blir det rødt, ALLTID må du stå og vente lenge til det blir grønt. Men kan det være at en oftere husker de gangen det er rødt, og kjapt glemmer de gangene en kjører rett gjennom? Som du bruker i eksempelet hadde ingen tro på tap mot west brom, men ingen hadde vel tro på tap mot Blackpool, West Ham, Birmingham, Bolton eller Wolves, og alle di kampene fikk vi 3 poeng. Eg vil tru det er flere kamper der vi alle har vert sikre på seier, at vi faktisk har fått seier, en omvendt. Men kanskje bare min teori?
  8. Torstein

    Useriøse rykter

    Ser på vg at henriksen er i wengers søkelys. Har ikke hørt noe om det før. Noen som trur det kan være noe hold i ryktet? Hadde vert kult med en norman til i Arsenal. link: http://www.vg.no/sport/fotball/norsk/artik...?artid=10042258
  9. ikke noe å bry seg om di der tottene, di har en egen evne til å falle ned når d strammer seg til, tipper villa tar den ettertraktede 4 plassen..
  10. tror jack wilshere, ramsey, eastmond og nordtveit og kansje Szchezchzhcny kan klare og slå gjennom. Tror di har størst sjangs til å lykkes..
  11. Det var selfølgeli ikke meningen, her kommer den rette linken.. http://www.teamtalk.com/football/interacti...98,3016,00.html
  12. http://www.teamtalk.com/football/YS_Detail...76606_1,00.html Glimrende artikkel, anbefales til alle..
  13. MAYDAY!! Har et super problem.. skal over på arsenal liverpool, har bestil red member og alt riktig(trur eg).. Men når eg har valgt billett og skal betale så kommer det kun opp: There were problem(s) with your submission: * Unfortunately, you do not hold a valid membership to purchase seats in one of the areas you have chosen. Please double check your selection and try again. sjekka litt og fant ut at eg har red member lite.. fant ingen plass der eg kunne oppgradere dette når eg bestilte.. noen som har noe hjelp? eller en annen god plass der eg kun kan kjøpe billetten?
  14. skall bruke det 11 januar så det haster ikke men blir altid litt nervøs når det gjelder slike viktige ting som billett til arsenal stadium mot pool... BTW setter utrolig stor pris på at dere tar dere tid til å svare en litt små bekjymert gooner
  15. okey. for melde meg inn den 12 desember, men har enda ikke fått noe medlems kort. Så vet ikke om det kansje er tid for å bekjymere seg om det kansje har oppstått en feil?
×
×
  • Create New...