Jump to content

avenell

Arsenal Norway
  • Posts

    431
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by avenell

  1. Keep it coming, du er forumets høydepunkt.....godt vi har deg med all din kunnskap !!! ha ha, og dine spådommer som slår til gang på gang. Arshavin knows!! (eller kanskje ikke)
  2. Enig, Ferguson blir bare bedre og bedre med årene, mens vår sjef virker sliten, lei, uten evne til å motivere og som du sier blir enkelte spillere totalt misbrukt pga taktiske valg. Trist å se Walcott ute på kanten. Trist på Wengers vegne, frykter dette året blir en lite verdig avslutning på Wengers epoke i Arsenal FC.
  3. 5-0 til United nå, de er så ubeskrivelig mye bedre enn oss at det er til å grine av.
  4. Full forståelse for den markeringa! Håper den vokser seg større og at styret ser at det finnes grenser for hvor mye fansen godtar å betale for å se en gjeng unge overbetalte spillere som ikke virker å blø nok for den vakre Arsenaldrakta. Jeg, som nordmann har god nok råd til å reise over noen ganger i året, men den økonomiske situasjonen for den jevne gooner i England er ikke fullt så lystig. Arsenal takker for fansens støtte med å slenge en prisøkning på 6,5 % i bordet, og det på allerede vanvittig høye priser. Stemningen faller og faller i takt med at færre og færre "hardcore-fans" har råd til å følge vårt kjære Arsenal. (gjelder selvfølgelig mange andre klubber enn Arsenal også, men likefullt trist)
  5. Håper, men tror ikke det blir store forandringer i troppen i sommer heller. Frykter Wenger for alt i verden vil bevise at han har rett i sitt naive "ungdomsprosjekt". Etter min mening MÅ et mesterlag bygges opp av mye rutine, krydret med noen ungdommelig talenter. Wenger har gjort omvendt og dette har feila. Mine håp for sommern: Ut: Almunia (25 millioner kr?) Squillaci (30 mill) Clichy (65 mill) Rosicky (30 mill) Denilson (30 mill) Arshavin (100 mill) Bendtner (90 mill) Vela (45 mill) totalt: over 400 mill Inn: G.Cahill/Samba/Lucio? Baines Parker /Van Bommel Hazard Etoo? /Benzema /Falcao Frykter vi selger Cesc og gud forby.... Nasri også. I tillegg til Rosicky, Squillaci og Arshavin. Kjøper sikkert bare inn noe relativt billig, ungt og ukjent fra Frankrike.
  6. Har ingen problemer med å sende gratulasjoner til de ekle røde i Manchester, de har vært best igjen og vinner et fortjent gull. Føler dette gullet i stor grad skyldes Ferguson. Måten han klarer å få maks ut av den gjengen der, er intet annet en meget imponerende. Han klarer alltid å finne den rette balansen i laget og ikke minst troppen, og har verdensklasse der det teller aller mest (keeper, stoppere og avsluttere). På tide å pensjonere seg nå ekle Fergie!
  7. I don't spend before you spend, Arsenal !!!!!
  8. Huff, som om det ikke var dyrt nok fra før! Klubben distanserer seg ytterligere fra den type fans som lager stemning på Emirates, dvs det lille mindretallet som faktisk synger kampen gjennom. Snart er det vel kun øvre middelklasse og oppover som har råd til å besøke Emirates, og turistene da. Trist, men ikke uventa. Vi fyller sikkert opp Emirates uansett og de som teller penger, de driter vel i om stemningen er elendig.
  9. United vinner fordi de har spillere som står fram når det gjelder som mest, det har ikke vi. United vant fullt fortjent i dag også og vinner garantert serien.
  10. avenell

    Jack Wilshere

    Jack sender en melding til svinet Bowyer på twitter: "Well done to the BCFC player who slapped Koscielny on the head when they scored, very big of you!" Så sant Jack, så sant!! Edit: Noen mener det var Barry Ferguson som gjorde det, vel Bowyer er uansett en dritt!!
  11. Skammelig!! ikke noe mer å si om det. Kanskje vi skal dempe forestillingene om at Arsenal driver så vanvittig bra ungdomsarbeid. 10-1 !!! sykt
  12. Dette er Rooney !! http://www.101greatgoals.com/videodisplay/...hamakh-7873653/
  13. Harry Redknapp er dessverre en fantastisk manager!! utrolig hva han får til i møkkaklubben oppi gata. Men dette setter det hele i litt perpektiv http://www.arsenalnewsreview.co.uk/index.p...al+News+Review)
  14. City fortsetter å skuffe..... aldri i verden om de kommer topp 3 denne sesongen.
  15. Ha ha... så akkurat nå 3-1 målet til JET som ligger ute på Arsenal.com..... Den gutten bare latterliggjør motstanderne... Fantastisk teknikk!!! Han bøtter inn mål fra alle vinkler og er ALTFOR god for nivået i reserveligaen. Gå inn å se målet hans nå folkens!!!
  16. Trist at det er sånn, ikke rart at stemningen stort sett er fryktelig dårlig på Emirates.
  17. Vi har sett det i flere sesonger nå, Almunia er IKKE god nok til å spille på et topplag!! Han gjør altfor mange tabber. Keepere som VDS, Cech, Hart, Reina gjør kanskje 2-3 tabber hver sesong, Almunia har minst dobbelt så mange tabber hver sesong, men enig i at han har stått bra fram til dagens kamp. Også enig i at den totale slakten av Almunia her inne blir litt tåpelig, mye annet i den defensive delen som ikke fungerer, idag var feks stopperne også veldig dårlige. ingen skjeller ut Kos eller Clichy selv om de også er meget svake i dag. Wenger mener Almunia er god nok, så må vi bare leve med det. Når det er sagt, håper Almunia storspiller resten av sesongen og at vi må bite i oss kritikken. Kan jo håpe.....
  18. Almunia holder ikke toppklasse enkelt og greit!!! ikke mer å diskutere egentlig.
  19. Bedriften Arsenal går så det suser ja, ingen tvil om det, men på veien synes jeg man mister mye sjel når prisene er så høye og "fansen byttes ut". Fansen blir kunder som kommer inn på Emirates i samme sekund som kampen blåses igang (altfor mange langt inn i kampen også) Kundene setter seg ned og forventer å bli underholdt, klapper høflig innimellom og om det går riktig bra så synger de muligens med på den eneste sangen de kan - And it's Arsenal..... og så flykter man ut før kampen er over. Selvfølgelig er det endel "hardcore supporters" også, skal ikke svartmale her, bare litt bekymra for det å miste den klassiske engelske tribunekulturen i jakten på økonomisk profitt. Håper ledelsen klarer å kombinere disse elementene på en god måte fremover. Arsenalisation av Emirates er positivt og tegn på at ledelsen ser verdien av andre ting enn fansens lommebok.
  20. Hyggelige tall, men synes "verdens" høyeste billettpriser også bør nevnes. Det hjelper godt til på inntektssiden, men er mindre hyggelig for mange goonere i England. Syke priser som holder ute mange som sikkert kunne laget litt mer atmosfære på Emirates. (selvfølgelig ikke bare Arsenal som sliter med dette problemet)
  21. Utrolig trist for Valencia. God bedring.
  22. 2-2 ! Tottene ned på jorda igjen. herlig.
  23. Huff, Tottenham allerede oppe i 2-0 . Da tror jeg desverre de går videre fra gruppa. Sterkt!
  24. ok. I rest my case. Kos blir GARANTERT en verdensstjerne.
  25. Likte også det jeg så av Squillaci i går, men ALTFOR tidlig å dømme om han blir et bra kjøp, tålmodighet vet du. Koscielny synes jeg gjør mye bra, men har gjort noen "brølere" hittil. Han minner meg litt om Djourou sånn sett. Men skal gi han tid. Altfor tidlig å dømme om Wengers innkjøp i sommer har vært bra nok, men hittil ser det relativt bra ut. Får håpe Kos blir en "ny" Toure og ikke en Stepanovs eller Senderos. Skal vi ta Chelsea i år er det ikke rom for mange feilskjær. Ang det Wenger sier om økonomisk drift har han selvfølgelig helt rett, Arsenal ligger godt ann med tanke på fremtiden, spesielt om UEFA faktisk foretar slike regelendringer. Wenger og sikkert flere andre i ledelsen av klubben også skal ha æren for dette. Så får vi bare håpe Wenger får til en bedre organisering av det defensive i år, så kan vi alle se fram til en flott sesong.
×
×
  • Create New...