Jump to content

ergu

Arsenal Norway
  • Posts

    161
  • Joined

  • Last visited

About ergu

  • Birthday 03/25/1990

Contact Methods

  • Website URL
    http://

ergu's Achievements

Juniorspiller

Juniorspiller (3/9)

  1. ergu

    Useriøse rykter

    Følger opp med litt Balotelli nytt: http://www.kicker.de/news/fussball/intlige...zu-Arsenal.html Er samme kilde som de andre Balotelli ryktene men etter min erfaring pleier kicker.de og være litt mer seriøse enn f.eks. tribalfootball. De nevner også at Arsenal er klare for å tilby ham en ettårs kontrakt fram til Januar 2010, om det da er lån eller lån med mulighet for permanent overgang klarer jeg ikke helt å få ut, ettersom tysken min har falmet litt i det siste. Er uansett positiv til ryktet, så er det jo bare å vente til januar og se om det faktisk skjer noe slik som i fjor.
  2. ergu

    Thierry Henry

    http://www.skysports.com/video/clips/0,237...5706609,00.html Er litt usikker om denne linken går til riktig klipp, men hvis det gjør så er det litt morsomt å høre Roy Keane være en "voice of reason" i denne sammenhengen.
  3. Kjekt å le av united som ser ut til å rote vekk ( slik som vi gjorde ) seriegullet =)
  4. Med risiko for overfall på skolen imorgen måtte jeg iallefall legge igjen en liten bemerkning om at det var en ex-Arsenal spiller som satte inn det siste målet hos den eneste spudz supporteren på skolen. Jaja, får vel ta med meg hjelm eller noe
  5. ergu

    Keeperplassen

    Jeg syns lehman holdt god standard denne kampen, foruten kjempeblunderen. Han gjorde noen regelmentære men også viktige redninger, og var stortsett sikkert resten av kampen. imo
  6. ergu

    Thierry Henry

    Gud i himmel, fattern ringte akkurat og fortalte at Henry var så og si barca spiller, og jeg måtte jo inn her og sjekke reaksjonene. Virker nå som om dette er bare tull, selv om både vg og stavanger aftenblad har rapportert om at han skulle dit. Gud som jeg fikk vondt i magen! F*CK Silly Season altså!
×
×
  • Create New...