Jump to content

AndersC

Arsenal Norway
  • Posts

    35
  • Joined

  • Last visited

About AndersC

  • Birthday 07/26/1986

Contact Methods

  • MSN
    soppen70@hotmail.com
  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Location
    Sandefjord/Larvik
  • Interests
    Musikk (trommer), Arsenal og venner.

AndersC's Achievements

Prøvespiller

Prøvespiller (2/9)

  1. Du må nok belage deg på å stå på venteliste noen år... Åssen setter man seg på venteliste?? Noen som veit?? Venteliste til Emirates stadium Ventetiden er på 10 år eller mer... Hehe, om du skal studere der, tenker jeg redmembership holder i massevis jeg. London er dyrt som f### Og en sesong billett koster i ca 900 pund for den billigste. Også er det jo en lang venteliste også. Men kjøp deg et redmembership, og neste år kan du kanskje oppgradere til silver.
  2. http://www.dagbladet.no/sport/2007/08/10/508461.html Ser ut som Erik the horrible får et lite gjennsyn med super-debuten sin Men uansett veldig sportslig av ham å stille opp. Lo da jeg så parykken også
  3. Hei viste ikke helt hvor jeg skulle legge dette innlegget så prøver her. Det jeg skal si er at om noen av dere skal på kamp i London så send meg en PM, nå har det seg sånn at jeg bor i London (crouch hill), så prøver å få med meg så mange kamper som mulig. Og det hadde jo vært koselig å treffe noen norske Gooners både før og etter kamp siden jeg er i "området" , også kan vi ta litt øl på pub P.S: Har sommerferie nå, flytter ned igjen 3 september.
  4. AndersC

    Jose Antonio Reyes

    undisclosed betyr uavslørt. Altså prisen er ikke offentligjort. Syns denne er morsom jeg.
  5. AndersC

    Jose Antonio Reyes

    Da er det offisielt. Personlig så er det deilig å bli kvitt Arsenal's lille prinsesse.
  6. AndersC

    Thierry Henry

    Tenkte jeg skulle poste denne linken. Syns den var litt morsom jeg da.
  7. AndersC

    Thierry Henry

    Hei, tenkte jeg skulle legge ut dette. Kan være litt selvpining å se på. Syns hvertfall jeg. Men når det er sakt så tror jeg også dette kan slå positivt ut på laget i neste sesong. Jeg personlig mente at det var rett tid for Henry å dra, Laget er under utvikling, og Henry kanskje holdt utviklingen tilbake? Kanskje Wenger også så dette, man må jo stille seg spørsmålet hvorfor forhandlingene gikk så fort, og hvorfor han gikk så "billig". Film og bilder der Henry blir presentert ute på camp nou: Link til filmen Link til Bilder
  8. AndersC

    Thierry Henry

    Nå er det offisielt: Henry til Barcelona
  9. Legger også ut noen bilder fra en kamp jeg var på. Arsenal - Sheffield United den første seiren i ligaen
  10. Hei hei. Jeg er relativt ny på forumet, men har vært gunners fan siden 1994 . Uansett vil jeg bare si at jeg flytter til London i August og kommer til bo der i minst 3 år. Men om noen skal på kamp så er det bare å sende meg en melding, så kan jeg møte dere ved stadion. Kan vi ta et par pils for kampen og snakke om Arsenal. Selvfølgelig kan jeg ikke dra på alle kampene, men veldig hyggelig om dere gir melding, jeg befinner meg jo uansett i "området" når det er kamp.
×
×
  • Create New...