Jump to content

crazypoet

Arsenal Norway
  • Posts

    49
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by crazypoet

  1. Først og fremst ønsker jeg meg en ny manager (er ikke Martin O'Neill ledig enda?), men når det er sagt: Selg Denilson, Arshavin, Schilacci, en av keeperne og en av spissene, så har vi finansiert minst to-tre toppspillere á la Mertesacker, og jeg vil tro at vi samtidig vil gå i pluss økonomisk med et slikt "bytte." Sportslig er det ingen tvil om at dette vil gagne oss. Ta med noen relativt unge talenter av typen Oxlade-Chamberlain og Hazzard på kjøpet for pengene som blir til overs.
  2. crazypoet

    Useriøse rykter

    Warren Barton, ja.... Brings back memories. Tvers igjennom sympatisk sideback for The Crazy Gang i sin tid. Aldri hørt ham komme med tøv, så da er vel Given snart klar. Hehe. Eller snakker vi om "tanta til broren til en kompis av en jeg er venn med på Facebook hørte Warren Barton (eller en som lignet) si på puben på torsdag at hans venn Shay Given er klar for Arsenal (eller var det Shona Givham som var klar for Arsenal Ladies)"? Nåvel....
  3. Hmmm.... Enten overdriver du, eller så har du neppe vært lenge på forumet. Kan jeg forresten ha et lite håp om at folket leste resten av innlegget mitt også, eller scrollet dere bare ned og leste de siste linjene? Hehe. La meg understreke følgende: Fansen stemmer frem RvP som årets spiller på grunnlag av noen gode prestasjoner på fotballbanen og i mangel av bedre kandidater i en noe under pari sesong og viser dermed, for å være litt slem, hvorfor de sitter på puben med en halvliter og ikke på trenerbenken. RvP er en typisk "inconsistent performer," men det største problemet er åpenbart holdningen hans. Han er en kaosfaktor i miljøet. Utdyper ikke det nærmere, og det er selvsagt lov til å være blodig uenig. Jeg mente det samme om Ade i fjor og håpet da at han ble solgt i løpet av sommeren, til tross for en utrolig mengde mål og gode prestasjoner. Nå er han borte, og angrepsspillet sitter plutselig mye bedre - om man da kan dømme etter treningskampene, særlig kanskje Emirates Cup (siden den betyr litt mer). Skal heller ikke si når det har funket best for Arsenal, men jeg kremter bare "Eduardo og Big Ben..." *host, host* Når så det er sagt er mitt største ønske selvsagt at Wenger får skikk på RvP. Det vil både spiller og lag tjene utrolig på. Wengers taktikk er så klart å gi spilleren mer ansvar (les: kapteinsbindet i noen kamper), noe jeg personlig ikke er enig i - men Wenger vet jo som regel hva som skal til. Det er ingen tvil om at RvP er en gudbenådet fotballspiller, men han har nykker som ikke passer inn andre steder enn i Blackburn (og alle italienske klubber, selvsagt). For å være enda litt mer slem: Det hadde gjort RvP godt å oppleve en liten Eboue-stund - da ville vi sett hva han er laget av. Regner med at dere har sett Eboue i treningskampene nå? Driv, innsats, pågangsmot og full turbo! En fullbefaren lagspiller som er mer ydmyk enn noen gang. Nå har jeg vel provosert enda flere til å skrive innlegg på forumet. Det må da være bra? Djevelens advokat sier: Flame on!
  4. Read my lips: Vi trenger ingen nye spillere så lenge ingen flere forsvinner. Treningskampene har vist at vi har en vanvittig bredde i troppen, og Eduardo kommer til å bøtte inn minst 20 goaler denne sesongen. Fytti katta for en avslutter! Han vil få oss til å glemme Henry for en stund. Nei, sett pengene på bok, la finanskrisen skylle inn over klubbene det neste året og handle på billigsalg i januar eller neste sommer. Kun Man U og Arsenal har sunn økonomi i England. Foreløpig også pengedopede Chelski og Man Shitty - til "investorene" blir lei av leketøyene sine eller blir avslørt for de snuskete transaksjonene sine og henrettet. Sett ting i perspektiv og se på førstelagsstallen: * 1 Manuel Almunia * 21 Lukasz Fabianski * 24 Vito Mannone Kanskje en viss svakhet på keeperplassen, men ingen krise. * Thomas Vermaelen * 3 Bacary Sagna * 6 Philippe Senderos * 10 William Gallas * 18 Mikael Silvestre * 20 Johan Djourou * 22 Gael Clichy * 30 Armand Traore * 27 Emmanuel Eboue * 40 Kieran Gibbs Vi har fire stoppere, hvorav tre holder meget høy klasse og den siste (Silvestre) er i ferd med å finne formen. Sagna og Eboue vil slåss om høyreback, mens på venstresiden er det sykt med alternativer. Traore har en vanvittig god innleggsfot, og kombinert med et dansk hode inne i boksen.... say no more! * 2 Abou Diaby * 4 Cesc Fabregas * 7 Tomas Rosicky * 8 Samir Nasri * 14 Theo Walcott * 15 Denilson * 16 Aaron Ramsey * 17 Alexandre Song * 19 Jack Wilshere * 23 Andrey Arshavin Ikke den dårligste midtbanen i England, vel? Song har vært grisegod i treningskampene. Fabregas, Rosicky, Arshavin, Nasri...... read it and weep, Man U! Hvis Wenger får skikk på avstanden mellom lagdelene i år ("pumpingen"), skal pokker ta meg ingen hamle opp med denne gjengen. Ungguttene våre vil jo også kjempe som et helsikke for en plass på laget, så bredden er det ingenting å si på. * 9 Eduardo * 11 Robin van Persie * 12 Carlos Vela * 26 Nicklas Bendtner Eduardo er en gud (jepp, har en liten man crush der! hoho), Bendtner scorer i treningskamper (what?!), og van Persie blir trolig kåret til forrige sesongs beste spiller av dere (så da er han vel ganske god?). Vela kan (bør) jo også slå gjennom i år. Om noen nye skal inn, vil jeg helst se noen ut først. Jeg nevner i fleng: RvP, RvP, RvP..... og kanskje Silvestre om vi henter en ny stopper. Nei, ikke Brede Langemann!!! Argh!
  5. La meg lansere en spådom, totalt ut av det blå (eller en skrudd hjerne): Arsene Wenger investerer stort i et rekordkjøp i januar og henter Tim Cahill til Emirates. Evertonfansen raser, mens goonerne smiler fra øre til øre. Denilson inngår som en del av totalpakken, og Newcastles skambud på spilleren blir dermed kontant avslått. :!: PS! Jeg er en av særingene som har klokkertro på Diaby og dessuten håper Eboue velger å bli i klubben (men får spille høyreback når Sagna er ute). En skikkelig ving hadde jeg derimot satt stor pris på, slik at ikke spillet blir like kompakt etter jul.
  6. Burgerlandets XI - Arsenal 1-5 FM: Bendtner
  7. Trenger vi ikke egentlig en ny fysioterapeut i verdensklasse?!
×
×
  • Create New...