Jump to content

egilhei

Arsenal Norway
  • Posts

    72
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by egilhei

  1. Det står at Vela har fått #21, men han har ikke det nummeret på Mexico... Hva er forskjellen i logoen fra i fjor? Ser det virkelig ikke jeg... Nå da? Jeg ser i hvert fall en forskjell. Det fra den gule drakta er jo fake da, sjekk heller ut de nye hjemmedraktene på arsenal com Bildekvaliteten er heller ikke på topp. Tviler på at de har endret logoen noe særlig, ser ikke helt poenget i det.
  2. Er det ingen som så drakten i forbindelse med Cesc-showet? Den skulle jo deles ut til alle i publikum... Kjedelig at Arsenal må vente så lenge med å vise den: Chelsea og Liverpool sine er jo kjent for lengst, men på en annen side viktigere at de ikke bruker de nye denne sesongen bare av pengehensyn. Det er jo som kjent det eneste som driver Chelsea...
  3. Man kan si mye om Eboue og hans modenhet, men jeg må si jeg syns han er flink til å være med forover, og han jobber også bra hjemmover. Syns han gjør sin beste kamp på lenge, men jeg må si at RvP burde ha startet idag. Sitter mer en frykt for at Eboue skal bli utvist hele tiden. Syns han er bra som et defensivt alternativ til Hleb.
  4. Han har vert god på høyrebacken i flere sesonger nå. Selv om det har kommet noe usportslig fra tid til aen. Men nå vett vi ingeting om Wenger har snakket med han eller hva han har. Men synes vertfall at han burde få en siste advarsel og beskjed om å skjerpe seg. Før vi skal sparke han rett ut døren! Hvor mange siste sjanser skal man få? Han gjør usportslige ting gang på gang i form av filming, stygge taklinger og etterslengere. Det er et mirakel at han ikke har fått rødt kort i år. Dette er ikke et nytt fenomen, se bare på Carling Cup finalen i fjpr, da han slo Bridge i bakhodet. Han er ikke et positivt tilskudd til laget på noen måte, for han tar bare plassen fra Walcott som er mye bedre uansett!
  5. Eboue må kanskje sies å være den eneste spilleren ved siden av Jens Lehmann som ikke har levert som forventet denne sesongen. At Wenger foretrekker ham og Eduardo foran Walcott er for meg uforklarlig og en av mange grunner til at Arsenal spiller sin dårligste seriekamp på LANG tid. Eboue er umoden og gjør feil valg gang på gang, og til tross for dette har Wenger latt ham starte de siste 7 kampene. Blir frustrert av å se på at han ødelegger hver overgangsmulighet han involveres i. Desuten er han en av de hissigste vi har hatt på laget lenge, og dette viser han ved å ta igjen på andre spillere og takle og slå dem. Filmingen hans er en skam for Arsenal og Wengers ultrasportslige ideologi. Hvis Eboue i klubben betyr mindre spilletid for andre, bedre spillere sier jeg : UT!
  6. vi trenger en ny høyrekant og en ny spiss. ønsker meg helst eto'o, men han kan bli vanskelig å få tak i, men martins ville også vært bra. Dessuten tenger vi en ny høyrekant, og da tror jeg robinho ikke skulle vært umulig å få tak i, ellers kunne vi prøvd bastian schweinsteiger fra Bayern. Quaresma ville heller ikke vært noe dårlig kjøp.
×
×
  • Create New...