Jump to content

Rosicky07

Arsenal Norway
  • Posts

    3,128
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Rosicky07

  1. Forbanna AMATØR Ramsedale …ikke noe det der rister du av deg/ synd i deg holdning… På overtid av overtid i første , vi leder 1-0 . Den ska bankes på rad 17 om så. Nå blir andre omgang helt forjævlig mye vanskeligere .

  2. Gleder meg til kamp igjen ! Hørte Ian Wright og Garry Neville kalte dette Sheffield laget for det dårligste defensive laget i PL’s Historie. Så bør være mulig å få se noen mål her,  3 poeng er et minimum ikveld!

  3. Just now, Verminator5 said:

    Det beste laget vant kampen. Vi klarte ikke å spille rundt blokka til Porto, de markerte ut Ødegaard, Martinelli og Saka, og var giftige på kontringene. Var det vår taktikk å spille rolig gå-fotball? Neppe. Jeg tror det var en blanding av en god motstander og høye skuldre.

    Overhodet ikke, dette var taktisk fra start av. Vi er feige, vi var 30 sek oppe i høyt press hele kampen! Hadde vi spilt en slik bortekamp mot et bedre lag en porto hadde vi vært ute av turneringen. Porto keeperen har vell ikke en redning? Tror vi tar det hjemme, men dette er ikke slik Arsenal ska opptre… 

  4. Hele laget ser ut som dette tar vi hjemme! Idag ska vi bare stille opp. Ska ikke mer til en en tidlig porto skåring, rødt kort , straffe i mot hjemme. Så er vi er vi trøbbel. Vi er bedre en dette! KJØR

  5. Herregud så forbanna amatørmessig. Få den ballen opp på rad 56….. 10 sek. Vi spiller en perfekt kamp, burde ledet 2-0 til pause her, så kommer dette pisset her. Hele omgangen ned i vasken. Tipper dette tar luften ut av oss så jævlig…. Dette tar Liverpool.

×
×
  • Create New...