Jump to content

mortenaa

Arsenal Norway
  • Posts

    68
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by mortenaa

  1. Klart, draktene blir jo Arsenal drakter når vi spiller i dem, jeg skulle bare ønske vi var litt flinkere til å bruke tradisjonelle drakter. Den flotte bortedrakten vi hadde forrige sesong kunne vi gjerne beholdt litt lenger. Og synes jeg hjemmedrakten vår bør være rød med hvite armer, det har noe med å ta vare på tradisjoner å gjøre.
  2. Tuller dere? Vi har nå hjemmedrakt som ser ut som Charlton sin, Bortedrakt som ser ut som Chelsea, og tredjedrakt som ser ut som en Tottenham drakt. Ikke EN av draktene våre ser ut som en Arsenal drakt :-(
  3. Ett større bilde av den synlige biten her
  4. Om man går inn på arsenal.com nå får man et lite glimt av den nye bortedrakten. Den er blå, og har tynne vertikale striper. Her er et bilde
  5. Skal også over på den. Fredag til Søndag (Flyr hjem etter kampen). Dette blir første gang jeg sitter helt nede mot banen (rad 4) På Lørdag skal vi få med oss siste kamp til AFC Wimbledon (de rykker opp til conference om de ikke går på et tosifret tap i siste kamp)
  6. I FA cupen ikke sjans! Arsenal får 32000 billetter, og de kommer alle til å bli solgt før det går til silver members. I Champions league, kanskje.
  7. Håper dette stemmer! Den bortedrakten e konge!
  8. Tusen takk for hjelp! Lurer også på en liten annen ting: Jeg har selfølgelig 1 Red membership. Er det da mulig for meg å skaffe flere billetter (4) til samme kamp? Er litt tvilsom, men det hadde vært utrolig bra. Nei, du kan kun kjøpe 1 billett på hvert red membership, men du kan eventuelt skaffe deg flere red membership. Man da tror jeg de må stå i forskjellige navn.
  9. Er vel 1 billett pr red member, men tror du kan ha 2 stk red member på ditt navn??? (betaler da for 2 stk selvsagt) Noen som veit om dette stemmer? Nei, det er kun en billett pr red member, men hvis du kjenner andre som er red member, kan du låne kort, og kjøpe flere billetter. Ja, bare en billett pr medlemsnummer, men en person kan ha 2 medlemskap. Det har nå i hvertfall jeg.. Ok, det var jeg ikke klar over.
  10. Er vel 1 billett pr red member, men tror du kan ha 2 stk red member på ditt navn??? (betaler da for 2 stk selvsagt) Noen som veit om dette stemmer? Nei, det er kun en billett pr red member, men hvis du kjenner andre som er red member, kan du låne kort, og kjøpe flere billetter.
  11. Lykke til! Det er verdt hver pence http://www.arsenal.com/membership/ Takk. Men finner fortsatt ikke onlinebestillinga, kun et pdf-skjema jeg må sende inn pr. post.. tungvindt Prøv å først registrere en konto her: https://eticketing.co.uk/arsenal/registerclient.aspx Og så kjøpe medlemskap. En av grunnene til at det er flere billetter tilgjengelig til Red members i år, er at sesongkortholdere kan levere tilbake billetter til kamper de ikke skal på, og få refundert mesteparten av billettprisen. Jeg har nettop kjøpt billett til Arsenal - Derby med mitt medlemskap.
×
×
  • Create New...