Jump to content

Balsnes

Arsenal Norway
  • Posts

    1,526
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Balsnes

  1. Eg begynner faktisk seriøst å frykte nedrykk. Det i seg sjølv er faktisk heilt sjukt...
  2. Arsenal anno 2020: Fantasilaust, tannlaust og kjedeleg...
  3. Unnskyld altså, men, Zzzzzzz! Skal dette vere "Arsenal på Emirates-fotball"?
  4. Trur aldri eg har sett oss bli så rundspilt nokon gong. Inkludert DEN 8-2 - kampen. Står dette seg inn er det eit ran av enorme proporsjonar.
  5. Balsnes

    Tapatalk?

    Haha, eg klarer begge deler.. Tapatalk fungerer strålande, men forumet må "leggast til", ser det ut til..
  6. Balsnes

    Tapatalk?

    Takk for det! Kan eg be deg stikke innom her: https://www.tapatalk.com/activateTapatalk ..og sjå om det er mogleg å legge til forumet i Tapatalk..? Det må visst installerast plugins..
  7. Balsnes

    Tapatalk?

    Hei folkens, Eg meldte meg for ei tid tilbake ut av Facebook-gruppa, rett og slett fordi eg ikkje orka alle idiotane. Eg tenkte då at eg skulle bli meir aktiv her inne, men syns det er litt tungvint å gå inn her via nettlesaren på telefonen. Spørsmålet er då, er det nokon som bruker ein app, Tapatalk eller liknande for å gjere det enklare? Prøvde Tapatalk, men klarte ikkje å søke opp forumet..
  8. Du ville tilsett Vieira kun basert på at han dickslappa Anelka i ansiktet for 20 år sidan? Eg håpar at den nye manageren, kven det enn måtte bli, har litt meir raffinerte arbeidsmetoder 😂 Eg trur for øvrig ikkje Arteta hadde komt så "highly recommended" om han ikkje evnar å "behandle" stallen på rett måte, uavhengig av storleiken down under.
  9. Absolutt, eg ville berre påpeike symptoma på eit tidleg stadium.
  10. Ikkje ueinig i at han er ein nøkkelspelar, men eg er tilbøyeleg til å påstå at det bør finnast nøklar som passar betre...
  11. Look it up.. Går vegen dette!
  12. Er du like positiv i det daglege liv, Tussi? 😉😂
  13. Det må uansett inn ein ny manager før januarvindauget, det er sikkert. Drøymer om Allegri.
  14. Freddie?! Ja, la oss ta eit nytt prøveprosjekt... Nei, her må det eit stort namn til. Allegri - Ja, takk! Luiz Enrique - Tja, takk! Moaninho - Hell, no!
  15. Flaut, hjelpelaust, tannlaust.. Leicester leikar med oss! Om ikkje Emery er ferdig no, blir eg enormt overraska. Ikkje at eg trur det hjelper så mykje, problemet stikk djupare enn som så. Eller skal vi seie høgare?
  16. 100 % einig med Ben Elfen, her er du, etter mi meining, heilt på jordet, Gunners77. Eg blei forbanna då Xhaka blei bytta ut, først over at det blei jubla og derette bua på Xhaka, og deretter på Xhaka for måten han takla det på. Det er IKKJE greit å bue på eigne enkeltspelarar, UANSETT! Buing etter avblåsing av ein dårleg kamp - heilt OK, utover dette så skal vi alltid, ALLTID støtte laget og dei som spelar der. UANSETT! Dessverre hugsar eg fleire eksempel på slikt, både Ray Parlour, Gilberto og Emmanuel Eboue, som BE er inne på, men dette har blitt verre, syns eg. Uansett så er det èin ting å vere kritisk på eit nettforum eller på Facebook, noko heilt anna når du er på stadion. Då skal du bidra som 12 mann, ikkje bidra til at vi stiller i undertal.
  17. Støtter siste talar! Fleire peikar på gigantsjanser frå gårsdagens kamp som han burde satt? Kva sjanser er det snakk om..? I farta kjem eg på ei heading som han KUNNE truffe på tidleg i første omgang, det knallharde innlegget frå Welbeck som i tillegg er innom ein Monaco-spelar før det treff Giroud, og frisparket der han og Alexis går litt i vegen for kvarandre. Har eg gløymt noko? Etter mi meining har Giroud tatt store steg dei siste sesongane, og han er enormt viktig for det oppbyggande spelet vårt med flikkar og "tilbakelegging". Slik Arsenal spelar, så er eg slett ikkje sikker på at Cavani eller Zlatan for den saks skuld, hadde scora særleg fleire mål. Og vi hadde mista Giroud sin innsats som førsteforsvarar. Generelt så syns eg vi er altfor kjappe til å finne huggestabbar. Eg hugsar frå tidleg 2000-tal, då reagerte eg voldsomt på at ei eg gjekk på skule med kritiserte Ray Parlour. Sidan syns eg fleire og fleire av våre spelarar har fått føle fansens vrede. Trist, synes eg.
  18. Herre min hatt, Southampton i ledelsen etter 12 sekunder..! Kom igjen Saints!
  19. Einig!! Klopp er ein meget fin fyr og det ville vere tragisk om han skulle hamne nokon annan plass enn i Arsenal! Pdd er han i mine auge ein soleklar kandidat! Det er nesten så eg håpar at Wenger ikkje signerer ny kontrakt, men heller får ei anna rolle i klubben og at vi får inn Klopp i managerstolen!
  20. Høgdepunkta kan for øvrig sjåast på Arsenal Player..
  21. Diego Costa inn i januar-vindauget hadde vore noko..
  22. Godt oppsummert RP7! Enig i resonnementet på slutten òg!
  23. Spend money to make money...
  24. ..Noko som vil vere eit sunnheitsteikn, spør du meg..
  25. http://www.dagbladet.no/2013/08/30/sport/fotball/kak/real_madrid/la_liga/28975362/ Ja, takk!
×
×
  • Create New...