Jump to content

Lars Henry

Arsenal Norway
  • Posts

    635
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Location
    Oslo

Lars Henry's Achievements

Seniorspiller

Seniorspiller (4/9)

  1. Er det noen som vet hvorfor Koscielny ikke får spille for Frankrike? I mine øyne er han per dags dato hakket bedre enn Varane, og hvertfall bedre enn Sakho.
  2. Vet ikke om dette er stedet å spørre, men fant nettopp ut at jeg er på Rygge flyplass under kamp mot Chelsea om en uke. Noen som vet om det er puber eller andre steder man kan få se fotball på/ i nærheten av terminalen?
  3. Podolski og Vertonghen ser jeg både på som realisitiske og meget positive overganger. Forøvrig synes jeg det er rart ingen har nevnt Joao Moutinho når de vil ha en offensiv midtbanespiller. Den karen synes i hvert fall jeg er fantastisk spennende i tillegg til at han spiller i en "liten" klubb.
  4. Vil tvert i mot si at Podolski er en veldig skapende kraft i seg selv. Bare se på hva han får til alene på et middelmådig Köln-laget i år. Det eneste stedet han har slitt er i Bayern München, og da selvfølgelig spekket med stjernespillere på ale sider. Synes derfor påstanden din om Podolski er litt feil. Tror rett og slett bare at Podolski aldri helt fant seg til rette i Bayern. Og ja, jeg har veldig lyst til å se han i Arsenal-drakt!
  5. En liten ting som også er positivt med denne karen, er at han ikke er god nok for landslaget sitt. Eller sagt på en annen måte; landslaget er for gode for han. Det fører til at han i pauser som denne kan fokusere fullt og helt på neste kamp, uten at vi supportere må bekymre oss for unødvendige skader og slitasje.
  6. Så at Galatasaray har lagt inn et bud på under £8 mill for Lukas Podolski. Kunne dette vært noe eller har virkelig Podolski tapt seg så mye at en prislapp på under 80 mill kr og forhandlinger med Galatasaray er helt naturlig?
  7. Prioriteringsrekka mener jeg bør være som følger hvis ingen flere spillere forlater Arsenal: 1)Defensiv midtbane (F.eks. M'Vila, Fellaini) 2)Stopper (F.eks. Samba, Cahill) 3)Kant/offensiv midtbane (F.eks. Hazard) 4)Spiss (F.eks. Sow, Benzema) 5)Venstreback (F.eks. Baines, Cissokho)
  8. Med disse inn: Samba, Ricardo Alvarez, Benzema/Gervinho og kanskje en sentral defenisv midt ...og disse ut: Almunia, Squillaci, Denilson, Rosicky og Bendtner ...hadde jeg blitt en lykkelig jøde, og det er vel ikke så alt for urealistisk heller?
  9. I sommer håper jeg på følgende scenario: Inn: Eden Hazard: Ung og teknisk spiller i en posisjon der vi ikke har noen virkelig rendyrkede spillere. Både Arsjavin og Nasri trives bedre sentralt, og Walcott er egentlig spiss. Antatt pris: 150+ mill. Leighton Baines:En spiller i sin beste alder som har glitret i posisjonen Clichy aldri klarer å følge opp Ashley Coles spill i. Antatt pris: 100+ mill. Alex Chamberlain: Kjempetalent på bare 17 år. Kjøpet av to vinger gjør at spillere som nå må spille her, kan komme mer sentralt inn i banen, selv om han neppe bir annet enn en reserve i starten. Antatt pris: Under 150 mill. Gary Cahill: "Midtstopperung"; gammel nok til å ha lagt på seg rutine, emn ung nok til å ha de beste årene foran seg. Engelsk pass tas også imot med "takk". Antatt pris: 200+ mill. Totalt inn: Ca. 600 mill Ut: Almunia: Dårlig og en talentblokker. Antatt pris: Under 50 mill. Armand Traore: Rask, men lav fotballintelligens. Nok spillere på venstreback fra før av. Antatt pris: 50+ mill. Sebastien Squilacci: Til tross for en positiv utvikling utover sesongen, blir han ikke annet enn stallfyll med Vermaelen tilbake og Cahill inn. Antatt pris: Under 50 mill. Denilson: Treg og uinteressent squad player. Antatt pris: 50 mill. Andrej Arsjavin: Mistet sitt gamle jeg. Når han ikke har x-faktoren lenger og fortsatt ikke jobber hardt, er en 30 år gammel spiller ikke mye å samle på. Antatt pris: 100 mill. Nicklas Bendtner: God på sine områder, men er ikke flink nok til å bruke sine styrker. Sterk spisskonkurranse må nevnes. 150 mill. Totalt ut: Ca. 400 mill. Dermed ender vi opp med utgifter på Ca. 200 mill. som er noe en toppklubb burde ta seg råd til. Vi kan da stille med følgende lag(reserver i parantes, "/" ved "dødt løp"): Fabianski/Szczesny Sagna(Eboué) - Vermaelen(Koscielny) - Ny!Cahill(Djourou) - Ny!Baines(Clichy) Wilshere(Frimpong) - Song (Diaby) Ny!Hazard/Walcott - Fabregas(Ramsey) - Nasri(Vela) Van Persie(Chamakh) Tror dette laget er godt nok for gull! PS! På utlån ville jeg sendt unge talenter som Gibbs og Chamberlain
  10. Noen som fikk med seg hva Wenger sa om overganger på dagens pressekonferanse?
  11. Selg Adebayor for cirka £20 mill. Bruk dette og de cirka £15 millionene vi har fra før på Vermaelen (£10-15 mill.) og Arjen Robben(£15-20 mill.). Flytt dermed Arsjavin opp som en av spissene. Ser dermed ikke noen grunn til å forsterke angrepet. De siste £5-10 millionene kan brukes på en defensiv midtbane a la Mark Noble eller Lorick Cana.
  12. Et meget godt poeng. Personlig ser jeg heller Gallas drar enn Kolo. Det syns jeg er litt rart. Gallas er da en bedre spiller enn Toure og en av de få på vårt lag som det oser vi vinnervilja av. Støttes. I dagens stall er disse spillerene uerstattelige (vel nærmest uerstattelige) Gallas, Cesc, Arshavin. Gallas har en vinnervilje av en annen verden. Han er meget god både defensivt og offensivt, og han har mange år med toppfotball igjen. BE Se helst at vi beholder begge to og heller selger Silvestre og Senderos for rundt £10 mill. Med de i tillegg til £13 mill fra før kan vi kjøpe Vermaelen og en god defensiv midtbane a la Lorick Cana.
  13. *Gary Cahill Mange gode midtstoppere som man kan nevne her. Også Joleon Lescott og Steven Taylor hadde vært spennende tilvekster her
  14. Ser at mange her ønsker seg Flamini tilbake fra AC Milan etter sin mislykkede SerieA debutsesong. Men det jeg tror ville vært en enda bedre løsning er Mark Noble fra West Ham. Han er ung, taklingsterk, god offensivt og, ikke minst, engelsk. Så han sist i West Ham's 0-3-tap for Liverpool. Synes han spilte meget bra, og imponert meg spesielt med mange positive, offensive raid. Tror det vil være dumt å hente inn en worldclass DM som "belønning" til hvordan Song har spilt i det siste. Det vil kanskje ødelegge utviklingen hans og føle et fall i tillit fra Wenger. Med Mark Noble får han isteden en nokså jevngod spiller i samme del av karrieren som seg selv. De vil da kunne psuhe hverandre og kanskje av og til spille sammen i en 4-2-3-1-formasjon. Vil heller ikke tro at han vil være veldig dyr, så her sier jeg bare løp og kjøp! Hvis det viser seg at vi får inn Mark Noble, tror jeg vi maks trenger 2 spillere til, og kanskje bare én. En midtstopper og en spiss hvis Adebayor går i sommer. På midtstopperplassen er jeg ikke sikker på om jeg vil ha Senderos tilbake eller om jeg vil ha Hangeland. Også rumenske Dorian Goian og Hull's Michael Turner er gode alternativer her. Framover på banen ønsker jeg meg Edin Dzeko, men angrepsrekka blir fort litt full ved flere forsterkninger her. Så, med mindre Adebayor blir solgt, føler jeg at vi ikke trenger forsterkninger her. Så min ønske liste i år ser kort oppsummert sånn ut: Mark Noble, West Ham(Mathieu Flamini, AC Milan) *Brede Hangeland, Fulham(Dorian Goian, Steau Bucuresti/Michael Turner, Hull City) **Edin Dzeko, Wolfsburg(Pavel Progrebnjak, Zenit St. Petersburg) *Hvis Senderos ikke kommer tilbake fra lån **Hvis Adebayor blir solgt
×
×
  • Create New...