Jump to content

henry88

Arsenal Norway
  • Posts

    139
  • Joined

  • Last visited

About henry88

  • Birthday 11/19/1988

Contact Methods

  • Website URL
    http://joakim_tvilde@hotmail.com

Profile Information

  • Location
    Oslo
  • Interests
    Fotball, Håndball og Arsenal

henry88's Achievements

Prøvespiller

Prøvespiller (2/9)

  1. Personlig føler jeg at det er utrolig sterkt av Almunia å prestere etter den heksejakten som han har måttet lide seg igjennom i et år nå. Almunia hadde etter mitt syn en sterk 07/08 sesong, (08/09 sesongen var også brukbar). Det var først ifjor elendigheten startet. Mener å huske at et familiemedlem som stod han nær gikk bort. Han kom aldri i gang med sesongen grunnet en tommelskade og familiære ærsaker, og da han endelig var tilbake i oktober en gang begynte "tabbene" å renne inne. Jeg er enig med dere som syntes at hans sesong ifjor var svak, men jeg tror også at personlige årsaker spilte sin rolle i dette. I tillegg kom Fabianski inn mot slutten som gjorde sitt til at kepperposisjonen i Arsenal ble sett på som helsvart. Jeg har hele tiden ment at Almunia er en habil keeper, muligens ikke Arsenal klasse, men på ingen måte en skandalekeeper som han ofte blir framstilt som her inne på forumet. Ellers har Almunia vært solid de første kampene av sesongen. Keep up the good work!
  2. Forøvrig faren til yoann hvis noen lurte Ellers tror jeg Laurent blir en strålende forsterkning, akkurat den typen Arsenal trenger. Riktig alder, bra høyde og ikke minst god en mot en. Noe som er utrolig viktig siden Arsenal er veldig sårbare mot kontringer.
  3. Du mener at Hilario, Jussi Jääskelinen, Steve Harper og Joe Hart er bedre en Almunia. .Hilario har spilt har spilt 14 Pl kamper for Chelsea på to sesonger uten og overbevise det spor. Her føler jeg Almunia er mye bedre. .Jussi Jääskelinen var en tikkende bombe i hele fjor og stod for et par mesterlige tabber. Ali Al Habsi stod de siste kampene, men jeg skal ikke si om det var fordi Jussi ble satt ut eller om han var skadet. Også her føler jeg Almunia er bedre. .Steve Harper Synes jeg personlig er en helt grei keeper. Det som hemmer han er at er liten og treg. Dette medfører at han har litt for dårlig rekkevidde. Ellers gjør han få tabber. Også her mener jeg Almunia er flere hestehoder foran. .Joe Hart er kanskje den mest oppskrytte keeperen i England. En keeper med håpløst felt arbeid og jeg føler han var heldig forrige sesong som ikke gjorde flere tabber. Almunia er langt bedre. Når dette er sagt er jeg enig i at Man U, Chelsea og Pool har bedre keeper en hva Arsenal har per dags dato. Men å trekke fram keepere som David James som har bevist at han ikke klarer å spille for et storlag blir litt feil. For det er faktisk to vidt forskjellige ting og spille for et bunn/midt på tabellen lag kontra et topp 4 lag. Du for mange fler skudd på deg og tabbene dine blir ikke lagt merke til. Min konklusjon er at Almunia kanskje ikke er god nok for et stor lag som Arsenal, men han er en god keeper og langt bedre en mange av middelmådighetene du nevner over.
  4. henry88

    Tippekonkurransen

    Arsenal - Derby 3-0 FM: Eduardo
  5. henry88

    Tippekonkurransen

    Tottenham - Arsenal 0-2 B Første mål: RVP
  6. henry88

    Useriøse rykter

    Jaja vet ikke hva jeg skal si.. Sikkert en bra spiller, men vi kan ikke love han noe mer spilletid en det han fikk i Chelsea. Føler vi må kvitte oss med Flamini vis Diarra kommer.
  7. henry88

    Thierry Henry

    Da er vi to.. Uansett takk for alt Thierry,. Du har vaert en fantastisk spiller for oss.. oensker deg all mulig lykke i tiden som kommer.. Synd at det matte ende slik
  8. henry88

    Thierry Henry

    Støtter deg her. Tror nok vi blendes litt av det å miste Henry.. Katastrofalt er det ikke. Bare utrolig trist å miste en spiller som betyr utrolig mye for oss alle. Vis vi får inn en habil erstatter (Etoo, Torres) tror jeg det kan være positivt for det sportslige. Uansett en utrolig mørk dag i mine øyne.
  9. henry88

    Thierry Henry

    For en start på ferien! Dette ser desverre meget stygt ut.. En bedre forball-spiller en Thierry Henry kommer aldri til å spille for Arsenal.. Trist, men sant.. Når det er sagt er vell kanskje Henry over toppen? Selvom jeg fortsatt tror han har endel og gi på fotballbanen.. Prisen er som sagt helt latterlig. Men, men vi for håpe dette kun er rykter. Uansett hva som skjer elsker jeg Thierry for alle de gledene han har gitt oss Arsenal suportere gjennom en år-rekke
  10. henry88

    Thierry Henry

    Støtter det som sies her.. Begynner og bli ganske lei Henry ryktene nå. Det er også ganske morsomt at de engelske tabloidene bruker en spansk kilde for og gidde å skrive om dette.. KJønner ikke at de gidder!
  11. henry88

    Thierry Henry

    Skomerke har ikke stort og si.. Henry er tilbake med 20 ligmål neste sesong.. Husk at han i år har 10 ligamål på 16 kamper!
  12. Fotballen til Arsenal går alt for fort for Gamsten. Måten han spiller fotball på er også Lite passende for oss. En spiller som prøver å komme rundt på kantene og legge innlegg er heller ikke noe for oss.. Vi har dessuten venstre beinet til Van P som er fantastisk.. Nei Takk til Gamsten!!
  13. henry88

    Lauren

    Takk for alt Lauren. Du var stor for Arsenal!
  14. Jeg skal se kampen iopptak nå. men hva gjorde Eboue?? Synes forøvrig Eboue er en fantastisk spiller og han burde holde seg for god for disse usmaklighetene..
×
×
  • Create New...