Jump to content

konrey

Arsenal Norway
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by konrey

  1. konrey

    Arsene Wenger

    Jeg likte prosjektet til Wenger i begynnelsen. Tenkte at dette var jo spennende og utfordrende.Tenk på hva laget kunne ha fått til! Men det er noe med at når du ser at det laget du elsker går i oppløsning på grunn av en sta trener, da begynner du å tvile... Skulle ønske han hadde lykkes, av hele mitt hjerte. Men det er kanskje på tide å innse at dette ikke fungerer. Når har vi ikke den yngste troppen i serien, det har united. Vi må komme oss videre, før det bli for sent. Har ikke lyst at vi blir Leeds nr to. Jeg skylder ikke bare på Wenger. Som nevnt tidligere i mine innlegg er det mange faktorer som spiller inn. Men det er noen som må ta ansvar for dette. Og det i dette tilfellet må det være Wenger. Styret har jeg mistet troen på for lenge siden. Jeg kan jo bare spekulere på hva de driver med og hva de mener. Da snakker vi ikke bare om penger, men om ambisjoner, følelsene, "passion for the game"... Jeg tror de er mest opptatt av å tjene penger og ikke bryr seg om hva vi supportere synes. Det er synd... Men det er bare noe jeg tror... La oss alle sammen håpe at Wenger, spillere etc. klarer å snu dette. Og for å si det. Jeg mener ikke at ved å slå shrewsbury er laget friskmeldt. Seier i den kampen er noe jeg forventer...og ikke minst god underholdning. Når Arsenal vinner flere kamper på rad og viser godt spill da kan vi snakke om at det skjer noe positivt. Selv om jeg har mistet troen på Wenger har jeg ikke mistet troen på "laget". GO GUNNERS!!!
  2. konrey

    Arsene Wenger

    Ja, jeg er klar over at det ikke er lett å kjøpe spillere. Klubben vil ikke selge, spilleren vil ikke forlate klubben. Men er ikke Arsenal en stor klubb? Skal vi ikke ha ambisjoner? Det er klart at når Wenger går ut å sier at vi er fornøyd med fjerde plass så gir det kanskje dårlig signal. Problemet er at Wenger vil ikke bruke store summer på spillere. Men han kjøper Alex O-Ch. for nesten 15mill pund og vil ikke bruke 15mill for Cahill? Hvor er logikken? Om tre-fire år så forlatter Alex oss for en "større klubb"...også er det på`n igjen.
  3. Det eneste gale med Arsenal nå er rett og slett Wenger og hans stahet.
  4. konrey

    Arsene Wenger

    Helt enig med deg.Det Arsenal og ikke minst Wenger mangler er noen som sier til han; Arsen...dette fungerer ikke. Skal vi prøve noe annet. Hva med å trene litt på den defensive organiseringen? Hva med å spørre Bould om han kan gi oss noen tips? Hva med Keown? Skal vi kanskje bruke litt penger å kjøpe noe "engelsk", noe rått som f.eks. Cahill/Jagielka som kan gi oss litt av den gamle Adams/Keown/Bould typen?"
  5. konrey

    Arsene Wenger

    Jeg må svare deg wojciech:) Du har rett, kanskje Song fikk en form for straff. Jeg kan godt ta det tilbake. Fabregas ut, Arteta inn. Ja vel, men det tok sin tid. Hadde Rosicky vært friskmeldt og Wilsher så tviler jeg sterkt på at Wenger hadde hentet han. Et spørsmål; hvorfor er det bare Arsenal som for komplikasjoner når de skal hente spillere? Det virker ikke som andre lag sliter. Wenger hadde mer enn god tid til å sikre flere kjøp i god tid før sesongen. Han gjorde ikke det. Vente til sesongen er over??? Ja, det kan vi godt. Men fortsetter det på denne måten så rykker vi ned. Jeg tviler sterkt på at vi gjør det, men synes du ikke at vi kjører i en ring nå? Skal vi være fornøyd med det som skjer i klubben? Skal vi bare godta at vi spiller dårlig, klarer ikke å beholde de beste spillere vi har etc. Hva er det vi vil for Arsenal? Eller hva er det Wenger vil for klubben? Jeg har skrevet det før. For meg er det samme om det er Wenger eller noen andre som tar over. Jeg vil ha gamle Arsenal tilbake!!!
  6. konrey

    Arsene Wenger

    Ferguson har jo sagt at han ville aldri tillatt det som har skjedd i arsenal.Ferguson tilpasser spillerstill i forhold til laget han møter, gjør taktiske forandringer underveis og tillatter aldri slurv. Det gjør Wenger. I første kamp når Song stemplet Barton. Ferguson hadde gitt Song en ukes bot, hva gjorde Wenger? Ingenting. Ferguson erstatter spillere; f.eks.Ronaldo solgt, Valencia inn. Hva gjør Wenger? Han venter til overgangsvinduet stenger og henter spillere da. Og det som er det verste med det, at i 2 mnd. lurer han oss med å fortelle at 20 stk jobber med å bringe nye spillere til klubben, at laget skal forsterkes. Løgn!!! Jeg har stor respekt for Wenger og alt han har gjort for klubben. Vet ikke hvor mange ganger jeg skal gjenta det. Men det er på tide å komme seg videre. Det er arsenal footballklubb vi skal støtte ikke Wenger. WENGER OUT!!!
  7. konrey

    Arsene Wenger

    Det er vel ingen som undervurderer jobben Wenger har gjort. Han har vært det beste som har skjedd Arsenal på 90-tallet. Han har gjort Arsenal til et topplag og revolusjnert klubben.Men dessverre har det nå stoppet. Han utvikler seg ikke. Det er vel på tide at arsenal kommer seg videre vel? Vi kan ikke satse på fjerde plass hver sesong? Skal vi bli "ajax " nr.2. Utvikle spillere og selge dem når de er på det beste? Jeg vil bare ha gamle arsenal tilbake...om det blir med Wenger eller uten er det samme for meg...
  8. konrey

    Arsene Wenger

    He he...grahams feil. Du sier jo noe der. Men er ikke det på tide å kanskje ansette noen som kan lære Wenger/spillere den defensive organiseringer. Vi har jo noen landslagspillere og gode spillere som kan "fikse det". Men det er noe av det jeg påpeker i min forrige innlegg. Wenger nekter å ta ansvar og endre sitt syn. Det er synd fordi potensialet er der, men... det mangler noe. Hvor kan man ikke bruke Bould? eller kanskje ansette Keown? Skulle ikke forundre meg at vi tar fjerde plass og da vil Wenger være fornøyd:)
  9. konrey

    Arsene Wenger

    Hei. Er ikke den mest aktive på forumet, men jeg er daglig innom og leser innlegg. Liker å følge med på diskusjoner. Men jeg føler nå at det på tide å bli litt mere innvolert. Har vært arsenal supporter i snart 20 år. Er kanskje av den "yngre" garden...men tålodigheten min er slutt. Hva skjer med Arsenal? Hvor er det topplaget som Arsenal pleier å være? Hvem har skylden for dette? Jeg vet at det er mange meninger om dette. Det er mange faktorer som spiller inn; skader, det medisinske apparatet, styret, spillere (mangel på gode spillere?) etc. Men hvem er det som har ansvaret til slutt? Jo, det er Wenger. Han har holdt på prosjektet sitt i snart 6 år, og hva har resultatet blitt? Ingen pokaler, spillere som ønsker seg vekk, dårlig uunderholdning...tap, tap, tap... Er lei av å høre at fjerde plass for arsenal er godt nok. Er det motiverende for spillere å høre at kommer vi på fjerde plass så er det ok? Nei, det kan jo ikke være det. Her må man si: vi skal kjempe om tittelen!!! Jeg skylder ikke alt på Wenger, men jeg mener at han må ta ansvar for det han har gjort/gjør. Han må åpne øynene å se at det fungerer ikke. Nye taktikken fungerer ikke. Hvorfor kan vi ikke gå til 4-4-2 når 4-1-2-3-1 fungerer ikke? Det kommer mye frustrasjon nå, men jeg elsker arsenal....og ikke Wenger. Wenger har gjort mye bra for klubben, men han har gått ut på dato. Det viktigste for meg er at arsenal består og ikke det som skjer med wenger. Vi har kjørt nå i et blindt spor lenge, det er på tide å våkne opp og skifte spor... ellers så kan det ende veldig stygt. I en annen klubb så hadde Wenger fått sparken for lenge siden. Men styret er vel fornøyd med at aksjene stiger og de tjener gode penger. Vi supportere er satt i andre rekke. Og hva er det vi vil? Vi vil at laget skal vinne kamper. Det er ingen som bryr seg om dette lenger. Vi blir lovet spillere, forandringer og skjer det noe? Nå må vi reise oss opp og si i fra!!! Arsenal forever!!!
×
×
  • Create New...