Jump to content

Northbank1886

Arsenal Norway
  • Posts

    178
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Location
    Rock City

Northbank1886's Achievements

Juniorspiller

Juniorspiller (3/9)

  1. Ser at billettene du har funnet til salgs er en del billigere enn der jeg kjøpte i fjor! Der jeg kjøpte fikk jeg veldig god service. De sendte billettene til hotellet mitt, og jeg ringte flere ganger og fikk snakke med samme person hver gang jeg ringte. Fin opplevelse, men dyrt. Har du kjøpt? Og når skal du på kamp? Er spent på hvilken erfaring du gjør deg. Jeg sikter selv inn på kamp i november. Har aldri vært på Emirates, og lurer på hvor jeg bør sitte for å få en bra kampopplevelse. Kanskje jeg bare må spytte ut for å få sitte på langsiden? Jeg har nå bestilt to billetter til åpningskampen mot WBA. Det ble ca 750 kr pr billett for å sitte bak mål. Det har virket veldig seriøst så langt, og jeg har hatt en dialog med de over mail, og billettene skal bli levert til hotellet. Jeg så Arsenal - Derby i 2000, da ble det 0-0, også så jeg mot Portsmouth på Emirates i 06, da ble det 2-2. Nå håper jeg virkelig på en seier! På Emirates satt jeg i svingen på Club level. Der var det ganske dårlig "sikt", men kampopplevelsen var stor! Gleder meg ufattelig mye!
  2. Noen som har handlet billetter på denne siden før: http://www.official-arsenal-tickets.com/ ?? Er det trygt?
  3. Hvis jeg er redmember, kan jeg da bestille billetter til meg om dama, eller må hun også være medlem? Noen som vet?
  4. Sånn sett er nok på tide at Spudz får seg en større bane. Tidligere ble de jo satt i forbindelse med Wembley. Ellers er det betryggende at de slipper inn fire mål mot selveste Braga! Eller at de faktisk reduserer kapasiteten slik at de får en fullsatt stadion..
  5. Noe som er litt moro er at Arsenal hadde flere tilskuere på sin juniorkamp ( Arsenal - Man Utd) enn hva Tottenham hadde på sin Uefa-cupkamp.. Nesten 5000 flere også.. hehehe
  6. Godt oppsummert! Han er en god 2.Keeper, men ikke noen 1.keeper i en klubb som vil vinne pl og cl..
  7. Northbank1886

    Lauren

    Dette er nok dessverre helt riktig å gjøre. Det minner litt om situasjonen hvor Cashley Cole hadde fått en del spilletid mens Silvinho var skadet. Silvinho var for god til å sitte på benken, og Cole hadde vist han var et kjempetalent det måtte satses på. Derfor kvittet Wenger seg med Silvinho.. Jeg har stor tro på Eboue. Han er veldig farlig fremover, kan bli bedre bakover, men som veldig mange andre i Arsenal er han fortsatt ung!
  8. http://www.fansfc.com/frontpage/frontpagen...p?newsid=161530 Fortsatt spekulasjoner om bytte.. Denne gangen med Cassano + Baptista for Reyes.. Vi trenger vel ikke Cassano..
  9. Ønsker ingen nye spillere til Arsenal.. Det ble vel vist i går at vi har mange gode spillere utenfor første 11'ern!
  10. Noen som vet hvor lang tid det tar fra Victoria Station til Emirates med tube'n? Drar over for å se matchen på lørdag mot Pompey.. Gleder meg som en liten unge!!!
  11. Northbank1886

    Thierry Henry

    Henry er faktisk ikke Supermann.. Han er av kjøtt og blod. Det vil si at han går gjennom opp og ned-turer som alle oss andre. Han har gått på en smell med en formsvikt.. Grunn? For mange kamper. Vi må slutte med det idiotiske våset om at han må selges så vi får penger nå og sånn. Det er jo helt på trynet. Han kan ha 4 sesonger til som en av verdens beste spillere. En sånn spiller trenger vi i Arsenal..Man må ærlig talt ikke stole på engelske aviser..Er vel mange nok her inne som har fulgt med Arsenal i så mange år at de har lært seg at engelske aviser elsker skandaler, og gjerne fabrikerer noen historier hver dag slik at de får solgt mye! Gleder meg veldig til å se Henry i storform over jul!
  12. Sikkert en kjempeopplevelse for Matthew.. Han blir veldig spennende å følge i tiden fremover. Håper han starter mot pool i ligacup!
  13. Northbank1886

    Thierry Henry

    Greit at de var krigere.. Men dæven å langt de var fra de fotballmessige kvalitetene som Henry har. Det har jo faktisk foregått en revolusjon i Arsenal det siste tiåret. Fra å være Boring boring, har vi blitt et av verdens beste og mest tekniske lag. Det krever andre spillertyper.. Derfor mønstrer ikke Wenger like mange warriors som klubben gjorde før han kom, og i starten av hans periode. En kaptein bør vel kanskje være en gentleman? Det var vel ikke alltid like heldig de gangene Vieira ble utvist. 2 røde på 2 kamper i en sesongsstar..
  14. Uten noe som helst annet medlemskap enn Arsenal Norway har jeg ordnet meg billetter til Arsenal - Portsmouth 16 des!
×
×
  • Create New...