Jump to content

oyvindherman

Arsenal Norway
  • Posts

    319
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Location
    Tromsø

oyvindherman's Achievements

Juniorspiller

Juniorspiller (3/9)

  1. Kvalm gjeng, disse holier than thou jentungene.
  2. Svinene i barca ønsker jeg alt vondt i livet. De blir rett og slett forfordelt av dommerne, som har latt seg lure av hypen om flott fotball. Det er faen så kjedelig å se på. Juksemakere.
  3. Veldig mange personangrep for tiden. I flere tråder. Har klaget og klaget, men det blir ikke gjort noe med det. Det ironiske er jo at flere av de som klager over umodent, aggressivt og barnslig språk - er blant de som angriper på person. Håper moderatorene kan gjøre noe med det.
  4. http://gunnerblog.com/?p=2808 Glimrende artikkel. Tenk at spillere som Denilson og Traore ble belønnet med gullkantede kontrakter sist de skrev under. Utrolig.
  5. Synd at du faller ned personangrep i annenhver post. Arsenal har vanvittig høye lønninger(selv om det økonomisk forsvarlig). En benkesliter som Bentner tjener f.eks. 500 000 kr i uka. Tittelambisjoner innerst inne? Det hadde vel Liverpool også før sesongen? 85-laget hadde ikke sjanse til å vinne noe. Og igjen, spar deg for personangrepene.
  6. Men dette er jo ikke noe moro? Det er et titteljagende lag som skjemmer seg ut gang på gang. 85-laget var ikke noe lag med tittelambisjoner. Det var ikke et av lagene i Europa med høyeste lønninger og dyreste billetter? Det var ikke et lag med spillere som mener de selv er blant verdens beste?
  7. Du har jo vært med noen år. Hvilken av de årgangene i mine 26 år som gooner, mener du viser mindre innsats, vinnervilje og trøkk enn dette laget? Det blir spennende å høre.
  8. Du treffer spikeren rett på hodet. Vi skal(i følge mange sveiseblinde supportere) beundre og hylle disse fantastiske spillerne som spiller for knapper og glansbilder for klubben vi bruker mange tusen kroner i året på. Jeg har ikke sett noe verre enn disse overbetalte drittungene i mine 26 år som supporter. Det er trist og vondt.
  9. Ja, det var drømmen om ligagull over. Arsenal er en fantastisk fotballklubb, noe verdigheten i minnestunden før kampen illustrerte. Måten Hillsborough også ble minnet på, viste storheten i denne klubben. Dessverre har vi ikke spillere som er verdig til å spille for oss. Fabregas - ut til sommeren. Han spiller skremmende dårlig i dag, har hatt en svak sesong, som kaptein er han elendig. RvP - alene på topp får han ikke gjort noe. I dag er han tragisk dårlig. Men jeg skal unnskylde han pga spillesystemet. Hadde han hatt Bentner eller Arsjavin sammen med seg hadde han fungert langt bedre. Denilson - ut til sommeren. Rett og slett en svak fotballspiller. Rosicky - hans tid er over. Squillachi - ikke god nok. Chamakh - ikke god nok. Almunia - ikke god nok. Arsjavin - kan(under sterk tvil) selges. Hvertfall hvis ikke systemet legges om. Systemet må legges om. Diamanten Wenger hadde tidligere, ville vært ypperlig med dagens lag. Bentner skal spille i et slikt system. Det er tragisk å se ham på kanten. Han kommer til å forsvinne i sommer og gjøre stor suksess i en klubb som har lyst til å satse på ham. Laget skal bygges opp rundt Wilshere og Ramsey på midtbanen. Det skal spilles direkte.
  10. Det var ikke så mange som lo da "kulturen" førte til 39 drepte uskyldige mennesker på Heysel pga engelske hooligans. Men det ble kanskje aldri utdelt noen spark og slag når dere runnet spursfansen ut av stadion og nedover seven sisters?
  11. Siden du skjønte hvem det var myntet på så skal jeg svare en siste gang: http://vgd.no/sport/fotball-premier-league...588#post6191588 Eller når du i et leserinnlegg beskrev din ditt siste NLD på Highbury hvor du skrev ganske detaljert hva du kunne tenkt deg å gjort med de ekle yidsa. Var dette til og med i Gunners Post? Forenelig med Arsenals verdier? Avvin a laff!
  12. Jeg datt innom her og oppdaget at denne diskusjonen fortsatt pågikk og at mitt nick fortsatt nevnes og at ett innlegg blant mine mange holdes frem som en av grunnene til at forumet gikk til hundene - vel jeg har bedt om unnskyldning og på pm bedt om at min konto slettes. Det siste har ikke blitt gjort, så jeg gjentar det her. Jeg ønsker ikke å være del av et forum hvor mange har helligere holdning enn holier than thou gjengen i barca. Forøvrig morsomt å se at **** har satt seg på sin høye hest og skal si hva som er akseptabelt for en gooner. Tidligere har han blant annet forsvart vold mot Spursfans og ordet cunt er av de mest brukte i hans vokabular. Og det stemmer at reglene er uklare. Jeg har fått advarsel for å skjelle ut Henry blant annet. Da sto det "du må tenke på at mange fortsatt forguder ham og at det ikke er passende å omtale ham i slike ordelag på arsenal norske forum. Er ikke det meningssensur? I mine øyne er en sarkastisk hersketeknikk som: "ser du ikke det, har du ingen fotballforstaelse" langt verre enn en utskjelling av djorou i stundens hete. Det er en "syter" jeg ser skriver det. Selvsagt. En av de som skal definere hva som er lov å skrive. For i reglene står det ikke definert, det står bør og kan o.l. dere får lage liste over ulovlige ord. Regner med at cunt, cumchester og spermz skal stå der. Igjen, slett nå før guds skyld min konto så jeg slipper å assosieres med arsenal norway avd indremisjonen og ødelegge for deres rykte i vært langstrakte land. En ekte gooner er tydeligvis aldri aggressivt kritisk til sitt lag. Da er det mange, mange alikevel dårlige fans blant de engelske jf mine mange turer over. Forøvrig er dette trollet 33 år og har vært gooner i 22 av dem, har sølvkort på ashburton og kommer aldri, aldri til å legge mitt hele og fulle navn ut på internett. Tidenes tåpelige forslag det der. Gjør nå jobben deres og slett min konto.
  13. Etter å ha mottatt advarsler etter å ha logget meg på idag, ønsker jeg å beklage til de som tydelig føler seg støtt over hetsen mot våre glade amatørspillere gjør en jobb for klubben på frivillig basis. Forøvrig er det underlig at debattanter som her gråter over at almunia kalles noe så uskyldig som kjegle,selv bryter av seg ukvemsord som cunt om andre spillere og har stygge nedsettende karakteristikker på tidenes manager i England. De tilhører andre lag ja, men det er like usmaklig og jeg regner med at dette må tas med i betraktningen når folk skal vurdere om deres 12-årige datter skal få lese her. Språkbruken her er vel å regne som en mild bris i forhold til språkbruk i ungdomsmiljøene dog. Jeg skjønner at jeg ikke har noe her å gjøre. To advarsler på kort tid(den første for at jeg skjelte ut Henry da han skuffet meg dypt og inderlig ved å jukse), gjør at jeg tar konsekvensen av dette og melder meg ut av forumet. Dere som ønsker å fortsette med å byttelåne medlemskort til billettkjøp kan ta kontakt på oyvindherman@yahoo.no. Snakkes på vgd folkens.
  14. Eller: Hadde vi hatt en normalt god tippeligakeeper i mål i dag, hadde vi ikke tapt. Sånn er det faktisk.
  15. oyvindherman

    Thierry Henry

    Rettferdigheten seiret. Juksemakeren Henry reiser hjem i SKAM. Slik han burde etter svineriet sitt mot Irland.
×
×
  • Create New...