Jump to content

Toure5

Arsenal Norway
  • Posts

    54
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Toure5

  1. Noen som vet om man får nytt kort når man fornyer?
  2. Du kan prøve å spør på www.awimb.com..
  3. Noen som vet når billettene til Arsenal - Portsmouth kommer ut for red members?
  4. Hvis man kun kjøper billetten gjennom supporterklubben hvor mye koster det da for billetten? Og går det ann å sitte ved siden av hverandre hvis man kjøper gjennom red membership?
  5. Hei Tenkte å søke gjennom supporterklubben om billetter til United kampen i høst, og jeg synes det var litt uklart det som sto på denne sia: http://www.arsenalnorway.no/info/infopage_1.php?id=11 Vi er to som skal på tur (en er med i supporterklubben, en er ikke med) kan jeg da søke om 2 billetter, eller må han andre som skal være med også melle seg inn i supporterklubben?
  6. Toure5

    Tippekonkurransen

    Szombathelyi Haladás-Arsenal B 3-5 FM: Bendtner
  7. Nordtveidt har ikke fått draktnummer enda nei. Dert er isåfall ikke gjort offisielt. Hold deg oppdatert her: http://www.arsenal.com/squad.asp?thisNav=First+Team tnårh, da får jeg ta andrevalget mitt da, Djourou
  8. Hei folkens Jeg har tenkt til å kjøpe den nye bortedrakta nå, og jeg lurer på hvilket nummer Nordtveit har,. jeg fant det ikke på arsenal.com, har han ikke fått nummer på A-laget enda? Han satt jo på benken i siste seriekamp. Også ser jeg at mange her på min størrelse (ca 180-185) bestiller medium blir ikke det litt lite? Jeg har large i hjemmedrakta (langermet) og den passer akkurat på armene, men det er vel smak og behag og de fleste har vel kortermet.
  9. Bare for gøy, jeg synes ikke det er så gøy å ha en spiller som alle andre har bakpå på, bakpå min. Også itillegg er Traore så gøy å se på. Jeg tok den billigste leveringsmåten, det sto 3-7 dager.. Men nå har det gått 8 dager..
  10. Tusen takk.. Men da blir det dyrere enn Kitbag igjen, Traore er 6 bokstaver altså 90kr, nummer 30 blir 100, så kommer Premier League merker på 100 så da blir det 290 kr ekstra, altså 915 uten porto tilsammen, mot 691(inkludert porto) på kitbag.
  11. Jaja men da får jeg ikke navn og nummer, eller går det ann? Og i tillefelle hvor mye koster det?
  12. Nå har jeg sjekket prisene i en del nettbutikker på drakta med Traore og nummer 30 bakpå, og jeg fant ut følgene: www.unisport.dk 730nok www.arsenal.com 583nok www.uksoccershop.com 573nok www.kitbag.com 483nok + 70 i frakt = 553 Alle prisene er uten frakt, utenom Kitbag. www.kitbag.com er den klart billigste, noen som vet om noen billigere? Og er det ikke sånn at når man bestiller fra England så kommer 25% i moms i tillegg? Hvis det er tilfelle blir det en totalpris på 691kr på kitbag
×
×
  • Create New...