Jump to content

magys

Arsenal Norway
  • Posts

    310
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by magys

  1. På en annen side kan vi jo tenke at Man U dreit jo seg ut ved å gå uslått en hel sesong, selv da ikke vinne Premier League, siden de har 25 uavgjorte kamper... Men de går nok på et tap når de gjester Emirates seinere i sesongen, antageligvis før det også!
  2. magys

    Aaron Ramsey

    Dette liker jeg og se Har alltid hatt stor tro på Ramsey
  3. Begynner nesten å synes litt synd på Liverpool snart. Det nye Leeds?
  4. Jeg er innom for å lese på forumet hver dag, men blir mer og mer lei, for hver eneste tråd ender opp i denne samme diskusjonen. Jeg begynner å bli lei og lurer på rett og slett begynne å ikke være her mer. Det er ikke veldig gøy for de som støtter laget 100% og komme inn her å lese om "der bomma kjegla igjen" osv... Det er kjedelig, og håper blir slutt på dette. Syns alle spillerne skal bli kalt med det ordentlige navnet så lenge det er noe negativt. Kallenavn kan være bra av og til det også, for eks det med Eboue, så lenge det er positivt ment og som andre har sagt, med et glimt i øyet.
  5. Kan det hende vår kjære Håvard Nordtveit får Premier League debut neste helg om Wenger ikke henter inn noen ny midtstopper innen den tid?
  6. magys

    Arsene Wenger

    For første gang på mange år, virker det endelig som Wenger har skjønt at laget må forsterkes. Dette liker jeg
  7. magys

    Tippekonkurransen

    Valencia 0 - 2 Arsenal B FM: RvP
  8. magys

    Tippekonkurransen

    Tottenham 1-3 Arsenal B FM: Denilson
  9. Stay tuned... United leder Aston Villa leder. Tottenham leder. Går ikke helt vår vei i dag. Samtidig tapte Norge i håndball, og WBA fikk rødt kort mot Man U!
  10. magys

    Tippekonkurransen

    Cardiff 1-3 Arsenal B FM: Vela
  11. magys

    Tippekonkurransen

    Hull 0-2 Arsenal FM: Vela
  12. magys

    Tippekonkurransen

    Fulham-Arsenal 0-2 FM: Ade
  13. magys

    Tippekonkurransen

    Ajax-Arsenal 0-2 B FM: Nasri
  14. magys

    Keeperplassen

    almunia var dårlig mot Liverpool. Mot Man U var han rett og slett ræva. 2 elendige utspill, ett farlig utkast til Sagna, og elendig på begge målene. Begge målene var keeper tabber. Han gjorde ikke noe bra i det hele tatt. Jeg ser frem til å få Jens tilbake i målet fram til vi får en ny keeper. BE Almunia reddet oss mot Liverpool da. Og som sagt, ingen keepre står mange kamper uten å gjøre 1 miss i løpet av en sesomg. La Almunia stå en del kamper, og han kan bli god... Heller Almunia enn Lehmann har jeg alltid sagt!
  15. magys

    Keeperplassen

    Almunia har vært god i mål han. Dere husker vel alle de gode redningene mot Liverpool forrige helg? Alle keeperne gjør minst 1 miss vært år... Almunia fortjener plassen mer enn Lehmann!
  16. Før så fall Wenger skal "henge kroken på døren" syns jeg så fall at han heller kan få personelig straff som 1 uke uten lønning, men håper det ikke blir no, og han slutter med filminga si!
  17. Etter 2-0 kampen trur jeg KANSKJE Mourinho får sparken snart, og det er vel ikke noe å diskutere? Kan godt skjønne hvorfor de vil sparke han, ikke for han er jo en god trener, men han klarer ikke å få sveisa sammen ALLE de gode spillerne Chelsea har... Jeg vil si de har den aller beste stallen i Premier League eller si i hele Engalnd Storbritannia... Med det laget BURDE de kunne ligge foran Man U og vinne enkelt over Liverpool i dag... Men det klarer de ikke, og trur nå det er på vei med manger bytte der... Samtidig vi har mer gylden mulighet til å kunne komme på andre plass, vist vi vinner i mårra! PS: Jeg likte de kommentarene fra Chelsea forumet godt!
  18. magys

    Lauren

    Farvel til Lauren og han har vært en god spiller for oss, men har ikke fått det helt til pga. mye skader. Men håper du får det fint i Portsmouth, og får formen tilbake... Takk!
  19. Benites sier at Walcott ikke får mer spilletid en i de kampene i ligacupen! Da følger ikke han mye med. For i d siste kampene har Walcott spilt en god del, og han spilte jo nesten hele kampen mot Portsmouth.!
  20. magys

    Arsene Wenger

    Som sagt før. Kanskje det er på tide med manager bytte? Ikke ta meg for det, men er bare et spørsmål. Så ikke bli sure!
  21. For å være ærlig, var ikke vi bedre, men kjempe bra for det
  22. HAHA....!!! At det går an å brenne straffe. Celtic 1-0 Man U. Helt konge Grattis Celtic!
  23. magys

    Mens vi venter...

    http://www.break.com/index/holditin.html For en stemme!
  24. magys

    Arsene Wenger

    Det kan bli litt for mye av og til Ja, bytt han ut. Spark Wenger og frigi Henry frå kontrakta! Var det ironi Paddy?
  25. magys

    Arsene Wenger

    Begynner snart å lure på om det er på tide å bytte ut Wenger!? Har han vært for lenge i Arsenal? Så nå i dag som det gikk dårlig at han var hissig og sur på VÆR eneste dommeravgjørelse. Hva syns dere? Vært ganske lenge i Arsenal nå.
×
×
  • Create New...