Jump to content
Sign in to follow this  
svein.wilberg@gmail.com

Ønske om plakat

Recommended Posts

Det er ett bilde for glass og ramme som jeg gjerne skulle sett fulgte med i en utgave TGP. Gjerne i A4-størrelse, men på bedre papir.

 

Ikke misforstå meg: TGP er det beste magasinet på markedet og jeg hadde lett betalt 98,- for det på Narvesen dersom jeg ikke fikk det av dere. Det nye designet bidrar til å kunne forsvare en så høy pris. Veldig bra. Men posterne er litt for ungdommelige til at jeg får tillatelse til å henge de opp noe annet sted en i garasjen. Derfor hadde jeg satt veldig stor pris på om det var mulig å øke kvaliteten og gjøre logoer og navn/titler mer diskret. For å holde kostnadene på samme nivå kunne man gått ned på størrelsen og hatt trykk på bare en side.

 

Dette gjelder jo selvsagt bare hvis det er stemning for det, og det trenger ikke å være fast til hver utgave, men en gang i blant kanskje?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Veldig enig i det du sier, men jeg tror kostnadene med dette blir såppas høye at det er en oppgave for supportersjappa vår. Eller så kunne jeg gjerne betalt 250 kroner i kontingent for å få et par slike plakater.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×