Jump to content

Tony

Arsenal Norway
 • Content count

  163
 • Joined

 • Last visited

About Tony

 • Rank
  Juniorspiller

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tony

  25.10.2020 Leicester City (H)

  Tror ikke vi skal skylde så mye på Arteta. Han har arvet en gjeng med middelmådige spillere. Ser at de spillerne han har fått inn har et helt annet nivå enn de som var der fra før.
 2. Tony

  25.10.2020 Leicester City (H)

  Har vi en ny Øzil situasjon på gang? Etter at Auba fikk ny gigakontrakt har han sluttet å produsere.
 3. Tony

  25.10.2020 Leicester City (H)

  Viste jo at det ville bli poengtap i dag. City, United og Chelsea avga poeng da klarer aldri Arsenal å dra nytte av det. Skjer hver gang.
 4. Tony

  Mens vi venter...

  I England er det snakk om de "6 store". Kan noen fortelle meg hvorfor et useriøst lag som har en logo med en kylling som står på en badeball er regnet som en av de 6 store lagene i England? Så vidt æ husker har vel både Aston Villa og Everton tatt flere pokaler. Leicester har vel tatt flere pokaler enn kyllingene de siste 10 åra.
 5. Tony

  Mens vi venter...

  Skreiv ikke at han spilte dårlig. Har ikke sett målene. Registrerte bare at han hadde slept inn 3 mål. Er bare lei av spørsmålet om vi solgte rett keeper. Synes Arsenal gjorde god butikk. Før corona var han verdt kanskje £2 mill nå fikk vi £20 mill for han. Han har stått noen gode kamper. Men hvordan vet vi om han takler press når publikum er tilbake. Han har stått i mål for Arsenal tidligere uten å imponere for mye. Det virker bare som folk har glømt at frem til mars var Leno vår beste spiller sammen med Auba. Hadde æ vært manager ville æ gjort som Arsenal gjorde å gå for det trygge valget som er Leno. Støtter avgjørelsen om å selge Martinez og beholde Leno 100%.
 6. Tony

  Mens vi venter...

  Denne sagaen om Øzil vil ikke forsvinne så lenge såkalte eksperter, supportere og Øzil fans fortsetter og synse og mene hva som har skjedd. Sånn som det er nå virker det som Øzil er større enn klubben. Ingen er det. Er man Arsenal fan støtter man klubben ikke spillere. Er drittlei all skriveriene om Øzil. Jeg velger å støtte klubben Arsenal. De har tatt en avgjørelse om Øzil og støtter den 100%. En annen ting er keeper situasjonen. Arsenal valgte å gå for Leno. Støtter den 100%. Martinez har vært i klubben i 10 år og aldri vært i nærheten av å være førstekeeper. Han fikk 10 gode kamper uten tilskuere på kampene. La oss se hvordan han takler press når tilskuerne kommer tilbake. Han slapp forresten inn 3 mål mot Leeds i dag
 7. Da er Liverpools "viktigste" spiller ute for sesongen. Selv om van Dijk har gjort noen tabber i det siste så er han limet i det laget. Nå er det vel ganske åpent hvem som vinner ligaen.
 8. Tony

  17.10.20 Manchester City (B)

  Får dessverre ikke sett denne kampen. Må følge med på vg live og nettavisen. Vg live skriver at arsenal har lite ballbesittelse mens nettavisen skriver at Arsenal har mye ballbesittelse? Hva er rett?
 9. Tony

  17.10.20 Manchester City (B)

  Aguero tilbake. Putter vel som vanlig mot oss. Vi får bare score flere enn city.
 10. Tony

  Let's all laugh at Chelsea

  Vi får takke Walcott for en målgivende passning i redebuten på overtid. Southampton Burde vunnet siden andre målet til Werner var hands. VAR Sjekket den ikke engang.
 11. Tony

  17.10.20 Manchester City (B)

  Tierney har fått klarsignal til å spille i morgen.👍
 12. Tony

  17.10.20 Manchester City (B)

  Ser kanskje ut som Tierney blir klar til i morgen. https://dailycannon.com/2020/10/arsenal-poised-to-announce-tierneys-availability-for-city/
 13. Tony

  17.10.20 Manchester City (B)

  Forstår det sånn at hvis han hadde reist rett til London så hadde han fått bare 7 dagers karantene som er reglene i england mens i Skottland er det 14 dager karantene. Forstår ikke helt disse reglene. Armstrong hadde positiv covid 19 test og må isoleres i 10 dager, mens Tierney har hatt 3 negative tester nå og må sone 14 dager. Han har fulgt reglene og satt 2,8 m fra Armstrong når de var isammen og spilte playstation. Når en ser på Ronaldo og Portugal der Ronaldo har covid 19, der de satt tett i tett og spiste middag i 2 timer i sammen. Ronaldo må i karantene som er forståelig, mens resten av laget ikke må i karantene. De forskjellige reglene gir ikke mening i mitt hode.
 14. Tony

  17.10.20 Manchester City (B)

  https://thisisfutbol.com/2020/10/blogs/premier-league/arsenal-news-james-mcnicholas-kieran-tierney-update/
 15. Tony

  17.10.20 Manchester City (B)

  Det er stor mulighet for at Tierney får spille Man city kampen. Er han i London så er reglene i PL at han må være i isolasjon i 7 dager og hatt 2 negative tester. As a result of all of the above, Tierney’s availability ahead of the Gunners’ trip to Manchester City is now in doubt but McNicholas seems to think the Premier League club may yet find a way around the protocols in order to use the player this coming weekend, here is what he had to say:"There is a difference, isn’t there, in the interpretation of how long you need to isolate between the SFA and the Premier League. I think – and it’s only a hunch – that Arsenal will manage to get around it, just because if the Premier League rules say he only has to isolate for a week, then I guess they are the rules, whatever the SFA say.”
×