Jump to content

Gunners68

Arsenal Norway
  • Posts

    4,840
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Gunners68

  1. Timber har scoret 😁
  2. Blir en spennende innspurt med tanke pĂ„ om City og Pool vil avgi poeng. Vi har 5 kamper igjen. Spurs , Chelsea og United er noen av de. Vi skal ikke sĂ„ veldig mange Ă„r tilbake fĂžr det omtrent var ensbetydende med 3 tap. Det har skjedd mye i laget siden de tidene. FĂžler i dag at jeg ikke frykter de 3 lagene. Jeg er mest bekymret for bredden i egen stall. Vi har slitne spillere. Arteta slipper ikke til mange av de vi har pĂ„ benken. Det betyr stor belastning pĂ„ kjernen i laget. Saka vĂ„knet litt til liv i 2 omgang i gĂ„r. Ellers syntes jeg han sliter for tiden. Det er flere andre som ikke har formen inne ogsĂ„. Skal vi ta neste steg sĂ„ mĂ„ det skje noe med stallen i sommer. PĂ„ flere plasser trenger vi klasse spillere. Ellers sĂ„ ble jeg nok en gang imponert over lĂžpsstyrken og innsats viljen til Rice . KjĂžper du en spiller fra Ăžverste hylle, sĂ„ fĂ„r du veldig ofte igjen for det . Klasse. Rolls Rice 😁 Vi vant igjen pĂ„ bortebane, forsvaret holdt tett , og vi er igjen pĂ„ toppen av tabellen 😁
  3. Velfortjent borteseier. Var nervÞs i lange perioder for at Wolves skulle utligne , for jeg tror vi ville fÄtt problemer da. Denne seieren betyr ro i forhold til inngangen mot Chelsea. Seier der sÄ er vi med. HÄper City fÄr slite kamp borte mot Brighton.
  4. Fy faen den trengte vi og Martin 😁
  5. Vi taper dueller nÄ dessverre.
  6. Snart pÄ tide at Paul see fucking nothing Tierney gir noen velfortjente kort til Wolves.
  7. Vi mÄ klare Ä ro dette i land. Skulle Wolves score blir det blytungt Ä vinne. Syntes Saka spesielt, er en skygge av seg selv.
  8. Den trengte vi. Det var et viktig mÄl fÞr pause.
  9. Tenk om vi kunne slÄ presise pasninger .
  10. Kiwior dreit pÄ draget der. Helt amatÞrmessig.
  11. Vi har for Þyeblikket ingen som er i stand til Ä fÄ til en skikkelig avslutning foran mÄl.
  12. Er spent pÄ hvilken utgave av Arsenal vi fÄr se i kveld.
  13. Jesus pÄ topp , Havertz pÄ midten. Kiwior inn i stedet for Zinco. Vi fÄr se Arteta. Grepet du gjorde fÞr Villa kampen slo ikke heldig ut. Kun seier er godt nok. SÄ fÄr vi se om vÄre tÄler det presset.
  14. Vi spiler mot Wolves og Chelsea fÞr City spiller sin neste kamp i PL. Det eneste som teller i de to kampene er 6 poeng. Alt annet betyr at vi definitivt er ute. Redd for de rokeringene som blir foreslÄtt over her betyr kroken pÄ dÞren. Flere av de spiller sÄ lite at de er nÊrmest helt uten kamp trening. Det vil gi Wolves et ekstra hÄp om Ä slÄ oss. Rice og MÞ , Saka , de trenger nok hvile , men vi har ikke gode nok erstattere. Partey er knall god pÄ sitt beste. Han er fortsatt litt rusten etter sin skade. Eddie er ikke god nok , mÄ selges . Samme med Vieira. Arteta mÄ stille det beste laget til enhver tid, forutsett at han ikke bruker skadede spillere.
  15. Da var CL eventyret over. Vi ble ikke pisset pÄ som sist i allefall. SÄ gode / dÄrlige er vi for Þyeblikket, men spillerne har fÄtt verdifull erfaring fra Þverste nivÄ i europa. Et par nye klasse signeringer mÄ vi ha for Ä ta steget videre, bÄde i PL og CL.
  16. Et mĂ„l nĂ„ Eddie og du blir helt til evig tid 😁
  17. Ja , en skikkelig spiss trenger vi.
  18. SÄ sovnet vi pÄ det innlegget.
  19. NĂ„ fremstĂ„r vi veldig bra og forhĂ„pentligvis blir Bayern veldig frustrerte etter hvert. ForĂžvrig tror jeg ikke at vi kommer til Ă„ fĂ„ et eneste frispark i denne kampen 😁
  20. Vel gjennomfĂžrt fĂžrste omgang av oss.
  21. Ser ut til at han lĂžper det av seg.
  22. Ødegaard ser ut til Ä vÊre ferdig.
  23. Jeg er fornÞyd med at vi i 2 sesonger har kjempet om titelen i PL. Vi har kommet ,sÄ langt, til kvart finalen i CL uten alt for mange med erfaring fra denne turneringen tidligere. April mÄned har vÊrt tidspunktet hvor vi har snublet de siste sesongene av forskjellige grunner. Arteta forandret plutselig pÄ noe som har fungert lenge , fÞr Villa kampen. Det slo dÄrlig ut. Titelen kan ha blitt tapt der for vÄr del. Tror Pool og City, spesielt City , vinner resterende kamper. Taper vi i kveld, sÄ kan vi gÄ pÄ flere tap i PL ogsÄ. I det spontane Þyeblikket var vi alle langt nede etter Villa kampen. Men , du verden sÄ mange steg vi har tatt i rett retning. Stallen mÄ Äpenbart forsterkes. Vi har spillere som ikke er gode nok for det siste steget som skal til. Arteta har et knippe han stoler pÄ og sÄ har vi de som nesten aldri fÄr spille. De mÄ vekk. Forsterkning pÄ flere plasser samt en spiss som vet hvor mÄlet er. Blir spennende Ä se om vi kan reise oss i kveld. Det vi vet like sikkert som amen i kirken , er at vi NOK EN GANG forÊrer en ny straffe til Harry Kane.
  24. At han scorer pĂ„ straffer er ikke en selvfĂžlge i Chelsea 😁 I gĂ„r var det vel 3 spillere som gjorde krav pĂ„ Ă„ ta straffen de fikk. Har knapt sett sĂ„nt fĂžr tatt i betraktning tiden de brukte pĂ„ den krangelen.
×
×
  • Create New...