Jump to content

Gunners68

Arsenal Norway
 • Content count

  1,789
 • Joined

 • Last visited

About Gunners68

 • Rank
  Trener

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bergen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Gunners68

  01.11.20 Manchester United (B)

  Det du skriver er vel betegnende for de aller fleste av våre kamper på Old Trafford i PL. Vi må bli bedre offensivt og sette sjansene våre. Etter kampen i morgen venter Villa , Leeds og Wolves. Det blir ikke walk over i noen av de kampene. Får vi ikke skikk på det offensive nå så er vi etter de kampene snublende nær et bunnlag. Men , vinner vi i morgen så er vi med 🙂
 2. Gunners68

  01.11.20 Manchester United (B)

  Du frykter det blir nok et tap på Old Trafford ??????? 🙂
 3. Gunners68

  01.11.20 Manchester United (B)

  Blir spennende å se om Arteta har oppskriften på hvordan vi nå skal fungere offensivt også. Vi må få mer ut av de offensive spillerne våre. Auba har vært nærmest usynlig i noen kamper. Siste PL seier på Old Trafford var i 2006.
 4. Gunners68

  Let's all laugh at Tottenham

  Det blåser litt rundt Mouhrino og laget etter tapet i går kveld. Vi får håpe dette er begynnelsen på mange kontroverser i Spurs i tiden som kommer 🙂
 5. Gunners68

  29.10.20 Dundalk FC (H)

  Nå blir det vel nye muligheter for ungdommene neste torsdag mot Molde. Det bor mye fotball i disse talentene våre , men de mangler det lille ekstra. Flere kamper på de kan kanskje få det til å løsne.
 6. Gunners68

  29.10.20 Dundalk FC (H)

  Neida , de kostet ikke like mye som Pepe , men det var andre priser den gangen. De var ræva blues uansett 🙂
 7. Gunners68

  29.10.20 Dundalk FC (H)

  United måtte selvfølgelig få en storseier før møtet med oss. De oser selvtillit nå.
 8. Gunners68

  29.10.20 Dundalk FC (H)

  Eddie er egentlig ganske god 🙂
 9. Gunners68

  29.10.20 Dundalk FC (H)

  Hvor stor flopp Pepe er gjenstår å se , men det er vel flere gode kandidater. Chamach , Santos , Gervinho , Perez , Squillaci for å nevne noen. Eddie har fått så mange sjanser nå at andre må få prøve seg. Det er championship neste for hans del.
 10. Gunners68

  29.10.20 Dundalk FC (H)

  Skulle ikke forundre meg om Dundalk scorer først 🙂
 11. Gunners68

  29.10.20 Dundalk FC (H)

  Hadde håpet at jeg for første gang på lenge kunne få brukt for kulerammen for å holde orden på målene våre - men de lar vente på seg.
 12. Gunners68

  01.11.20 Manchester United (B)

  Ser poenget ditt Verminator5 , spesielt om man skulle la en gutt som Saliba gjøre sin debut på Old Trafford. Vi har jo en del unge talenter , og så langt har vel Saka gjort det best av de. Men , når de etablerte ikke innfrir så er det kanskje på tide og la disse ung guttene få starte. La de få en sjanse når en etablert spiller flere kamper etter hverandre som ikke holder mål.
 13. Gunners68

  01.11.20 Manchester United (B)

  Nå tror jeg snart Arteta må forsøke en vri på dette laget. Laca ut - ok. Han er et oppspills punkt , men det blir veldig mye frispark ut av det. Omtrent hele tiden blir det frispark hvis Laca er involvert for tiden. Auba har mer eller mindre vært usynlig i for mange kamper etter mitt syn. Nelson fra start borte på Old Trafford - jeg vet ikke helt , men det går an å forsøke. Noe må gjøres med laget. Saka er den store beholdningen så langt når det gjelder å forsøke noe kreativt. Pepe må de også få mer ut av. Det bor mye fotball i han også , men det funker ikke helt for tiden.
 14. Gunners68

  Useriøse rykter

  I så tilfelle litt rart. Like etter at Gazidis begynte i sin jobb i Milan så vurderte klubben å kjøpe Øzil. Gazidis sa nei til det kjøpet den gangen. Nå skal de være interessert i Mustafi. Vel , italienske klubber kan det med å organisere den defensive lagdelen så kanskje det går bedre for ham der nede en i Arsenal.
 15. Gunners68

  Useriøse rykter

  Seriøst. Har Milan vært nevnt ?
×