Jump to content

Gunners68

Arsenal Norway
 • Content count

  1,047
 • Joined

 • Last visited

About Gunners68

 • Rank
  Rutinert spiller

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bergen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kjøp den grekeren , Manolas 🙂
 2. Den er grei - men det var bare de tre som løp 🙂
 3. Så du mener at Sokratis er en av verdens raskeste midtstoppere ?
 4. Da er det vel ikke uten grunn at Edu har henvendt seg til hjemlandet. Høres ut som Mari er en bra mann ( les over her ) og får vi han billig er ingenting bedre.
 5. Det hjelper på blodtrykket å høre sånt 🙂 Er mannen noe å satse på og at på til billig så signer han. Det har vært mye motbakke for Mustafi. Etter nok en blemme mot Chelsea så skal han ha det at han spilte seg opp. Saken er vel den at det kommer sikkert flere blemmer hvis ikke han blir solgt da. Man begynner jo å syntes synd på mannen.
 6. FORSTERKNINGER ønskes velkommen 🙂
 7. Det er sikkert greit det Simbad , men uansett så hadde det ikke skadet med en klasse stopper. Skulle vi av en eller annen grunn komme til CL så tipper jeg vi blir utfordret på fart uansett hvilken taktikk Arteta legger opp til.
 8. Ja , for tysker Per ble jo aldri avslørt på farten. Er det nødvendig å kjøpe flere spillere av den typen der. Hvorfor ikke kjøpe en som har fart og som gir trygghet bak der.
 9. Det er vel ingen av våre midtstoppere som er noen lyntog akkurat så han vil ikke skille seg ut sånn sett. Trodde / håpte at det skulle bli slutt på bingo signeringer.
 10. Gunners68

  2020.01.27 Bournemouth (B) FA-cup

  Vi trenger en skikkelig midt stopper. Om han er den rette eller om det er nok en middelmådig mann spørs da. Dette er vel en mann Edu har siste hånds opplysninger om.
 11. Gunners68

  2020.01.21 Chelsea (B)

  Synd at vi bare lot Santi reise etter den lange skaden. Ikke bare har han gjort det bra for Villareal , men har vært så god at han er tilbake i landslaget. Ryktene er i gang igjen med at Auba ønsker seg videre. Vel - rykter. Lurer på hvor lenge vi får beholde Martinelli. Fortsetter han som nå så står de store snart klar med sjekk heftet.
 12. Gunners68

  2020.01.21 Chelsea (B)

  Vil bare presisere at jeg har vært negativ til våre forsvars spillere i lang , lang , laaaaaaaaaaaang tid 🙂 Før Mustafi ankom våre rekker. Mustafi har bidratt godt til å opprett holde min kritikk. Wenger og Emery har også bidratt godt til elendigheten. De har ikke gjort jobben godt nok når det gjelder det defensive. Wenger startet sin Arsenal karriere med verdens beste forsvars firer på den tid. Aller bakerst stod Seaman. De forsvant etter hvert en etter en. Campbell og Cole var vel de siste store som gikk i 2006. Etter det har vi ikke hatt en eneste som har vært like god eller bedre enn disse.
 13. Gunners68

  2020.01.21 Chelsea (B)

  Tilfeldigheter avgjør , det er helt korrekt Ray. Men , det er ikke tilfeldig at Mustafi er vår syndebukk alt for ofte. Han er ikke alene om tabbene i vårt lag , så det gjelder flere. Dette har pågått lenge i vårt lag. De beste forsvars spillerne gjør ikke disse feilene like ofte.
 14. Gunners68

  2020.01.21 Chelsea (B)

  Hadde vi tapt i går så hadde vi forlangt Mustafis hode på et fat. Nå ble det ikke tap og mer eller mindre alle syntes han spilte seg opp. Det er det også et faktum at han gjorde. Men , ved tap i går så tror jeg de fleste hadde oversett at han tok seg opp etter hvert og kritikken hadde haglet. Ditt siste avsnitt har jeg ingen problemer med å slutte meg til , Polljen. Skal vi heve nivået i Arsenal så må det bedre folk inn. Gjør vi ikke det så blir det defensive spillet der etter. Tabbene vil fortsette de. Like sikkert som amen i kirken.
 15. Gunners68

  2020.01.21 Chelsea (B)

  Chelsea var best den perioden. Det var ikke mye vi presterte før Luiz gikk ut etter 26 minutter. Mustafi driter på draget 2 minutter etter utvisningen og 1-0. Det som skjer med oss deretter er noe vi sjelden ser i store kamper. Vi går ikke i oppløsning , noe vi ville ha gjort under Wenger og Emery , og vi ligger under 2 ganger og reduserer. Chelsea gjør 2-1 ca 5 minutter før slutt. Der hadde vi vært ferdig under våre to forrige managere , men nei , vi klarte å redusere nok en gang. Hadde jeg aldri trodd skulle skje. Vi gjør to blundere som vi blir straffet for , det var noe rusk her og der , men i går viste laget at det faktisk er moral i laget nå. 10 mann på brua og uavgjort står det respekt av. Mustfi spilte seg opp etter tabben - han skal ha det - men ikke i nærheten av noe som gjør at jeg har lyst til å se han i start ellveren igjen. Selg ham - hvis det er mulig. Tror ikke det er kø for å signere han.
×