Jump to content

Gunners68

Arsenal Norway
 • Content count

  1,385
 • Joined

 • Last visited

About Gunners68

 • Rank
  Rutinert spiller

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bergen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Gunners68

  2020.07.01 Norwich City (H)

  Når man da sammenligner Xhaka med de viktigste enkeltspillerne i andre lag skjønner man at det må forsterkninger til. Xhaka har klart seg bra mot Soton , Sheffield og Norwich. Vi får håpe at det fortsetter.
 2. Gunners68

  2020.07.01 Norwich City (H)

  De andre lagene vil forsterke og det må vi også. Flere lag har tatt oss igjen / ligger helt på høyde med oss og dette er lag vi tidligere slo når som helst. Den tid er over . Vi har et bra knippe med ungdommer på full fart inn i laget. Gjenstår å se om de alle vil slå til. Det skal vel godt gjøres. Det begynner å se bra ut på flere av plassene , men det mangler noe , og det har vi fått sett gjentatte ganger . De problemene må Arteta få løst og styret må hjelpe han med midler.
 3. Gunners68

  2020.07.01 Norwich City (H)

  Det har helt klart skjedd positive ting under Arteta. Det er tendenser / forbedringer her og der. Arteta setter tydeligvis krav til spillerne og det er høyst på tide at det skjer. Vi får se på fortsettelsen - som er litt spesiell under disse publikums frie kampene. Jeg tror ikke noe på at den samme stallen vil klatre til topp 4 under normale omstendigheter. Vi må heller ikke kjøpe 11 nye spillere for å nå det målet. Men , vi er et par spillere for short. To solide stoppere og en på midt banen så vil det hjelpe betraktelig. Kan vi få til et skikkelig solid forsvar så kan dette bli bra.
 4. Gunners68

  2020.07.01 Norwich City (H)

  Ja , fotballen er rund. Spesielt nå som den spilles uten publikum - den 12 mann. Uten påvirkning fra tribunene så kan mye rart skje. De 3 neste kampene blir spennende å se hvordan går. Antar Arteta vil følge våre spillere med argus øyne og at dette vil bli eksamen for noen av våre. Prester eller finn en ny klubb. Forsvaret vårt er ok det , Polljen , og enig med deg - mot Norwich & Co. Når vi møter de bedre lagene så er vi ikke ok . Du verden for superlativer det har haglet de siste årene om forsvaret vårt under kampenes gang. Bare til å be til gudene om at Arteta får midler til å kjøpe de rette folkene.
 5. Gunners68

  Hvilke nye spillere ønsker dere?

  Ble vel litt frokostblanding dette her , Polljen 🙂
 6. Gunners68

  2020.07.01 Norwich City (H)

  Nå har vi ikke vært topp 4 på 4 år. Nå er denne sesong avslutningen helt spesiell etter over 3 måneder lang pause. Hvor vi ender gjenstår det å se. Elnenyer , Mustafier og Belleriner har vist i de 4 årene hvorfor vi IKKE spiller CL. Går vi på nye sesonger med for mange av de på banen - minus Auba - så blir det lenge til topp 4 igjen. Tror vi har revet oss nok i håret de seneste sesongene over deres prestasjoner. Arteta har noe på gang - helt klart - og jeg tror jeg kan forsikre deg BE at han vet han setter jobben på risk med for mange av de typene på banen. Arteta vet du ikke vinner noe med for mange sånne i stallen.
 7. Gunners68

  Hvilke nye spillere ønsker dere?

  Spot on , dette her Stefanb. Når det gjelder forsvaret så må vi snart få inn en svært etterlengtet sjef av en midtstopper. På venstre back har vi Bellerin , AMN og den " nye " Cederik. Har ventet svært så lenge på at Bellerin skal komme tilbake der hvor han var før skaden. Det skjer tydeligvis ikke. Akkurat nå rangerer jeg de to andre foran Bellerin. På venstre har vi Tierney som er god. Saint - Maximin sett i forhold til Tierney ? Ikke dumt med to gode på venstre - skadeutsatte som vi er. Partey ønskes velkommen. Arteta har klart å få litt form på Xhaka. Partey og Xhaka i full blomst kan sikkert utgjøre mye bra arbeide for oss. Auba syntes jeg vi skal gå for. Han er en mål garantist. Hvem skal erstatte han til hvilken pris ?
 8. Gunners68

  Mens vi venter...

  Vil han ikke innordne seg så er det bare til å selge. Selg og legg i penger til en skikkelig stopper. Matteo og Øzil sine dager i Arsenal er garantert over. Øzil blir vel kanskje i klubben siden han sikkert ikke er villig til å gå ned i lønn. Blir tiden ut og legger opp ??
 9. Gunners68

  2020.07.01 Norwich City (H)

  Ja , det er noen her på forumet som er stinn av optimisme - skjønner ikke hvor dere tar det fra 🙂 Men , tre seirer på rad er bra - to av de til og med på bortebane. At luften går ut av Pool som seriemester alt er mulig. Det kan vel muligens bli litt ymse lag oppstillinger også fra deres side , sånn at flest mulig skal ha antall kamper nok til å bli mester. Regner med at kampene borte mot Wolves , Spurs og Leicester blir tøffere.
 10. Gunners68

  2020.07.01 Norwich City (H)

  Vi er best uten publikum 🙂 Synd vi mistet poengene i Brighton. Forventer ingenting i de kampene som kommer nå. Det gjorde jeg ikke i kampene mot Soton og Sheffield heller. Vi får se hva Arteta får ut av laget i de siste kampene.
 11. Gunners68

  2020.07.01 Norwich City (H)

  Absolutt en bra kamp av oss mot bunnlaget Norwich. Flere spillere stod frem. 3 seire på rad gir selvtillit . Kan vi slå Wolves lørdag så ser det lysere ut en på lenge.
 12. Gunners68

  2020.07.01 Norwich City (H)

  Husker ikke sist det skjedde 🙂
 13. Gunners68

  2020.07.01 Norwich City (H)

  Svarte h ..... - han fikk sikkert strekk etter det skuddet 🙂
 14. Gunners68

  2020.07.01 Norwich City (H)

  Vi får håpe den nye mannen , som har vært skadet i lang tid , har varmet opp 🙂 Typisk at han går ut med skade etter kort tid.
 15. Gunners68

  2020.07.01 Norwich City (H)

  Auba 🙂
×