Jump to content

Gunners68

Arsenal Norway
 • Content count

  667
 • Joined

 • Last visited

About Gunners68

 • Rank
  Seniorspiller

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bergen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Gunners68

  Mens vi venter...

  Det begynte vel med diskusjonen over her ,lørdag , om Øzil og hvor Ben Elfen sa han var hos Tapapa og spiste som en hest 🙂
 2. Gunners68

  Mens vi venter...

  Har Emery hest også 🙂
 3. Gunners68

  Mens vi venter...

  Er vel en måte og si det på det også 🙂 Forhåpentligvis så blir det færre helger (ingen helger ) med PL som er et helvete . Med andre ord så vinner vi kamper fremover 🙂 Vi får håpe at alle kommer tilbake uten skader etter disse landskampene. Så bør det være store muligheter for å komme godt ut av det i kampene mot Sheffield U , Vitoria og C.Palace. Håper Emery nå får satt en start ellver og at vi slipper flere geniale trekk - som feks når han plutselig dro Elneny opp av hatten i hjemmekampen mot Palace i våres. Det gikk ikke akkurat spesielt bra. Han må ha lært av sånne feil nå.
 4. Gunners68

  Mens vi venter...

  Ja , vi får kanskje la ryktene ligge nå. Det er nok av de under overgangs vinduene 🙂 Det som iallefall er helt sikkert er at denne perioden med landslags fotball nærmer seg slutten for denne gang. En helg uten PL fotball er et helvete 🙂
 5. Gunners68

  Mens vi venter...

  Det er mye en ikke får meg seg i denne nyhetsverden / rykter. Ser i dag at Laca angivelig ble tilbudt til Zenit i sommer . Mulig jeg er den eneste som ikke har fått med meg det tidligere 🙂 Nå blir vi nødt til å holde på de som trengs for å holde standaren oppe i spillegruppen.
 6. Gunners68

  Mens vi venter...

  Byttet ut med Cazorla etter 64 minutter.
 7. Gunners68

  Mens vi venter...

  Jeg har sett nok kamper de senere år hvor Øzil har skuffet og hvor han går rundt på banen / av banen på en måte som jeg misliker sterkt. Jeg syntes ikke det er profesjonelt etter en skuffende forestilling. Når det gjelder de folkene som var med i Invincibles så var det typer som ikke trengte alt for mye instruksjoner . De viste hva arbeidsoppgavene var og de hadde det i seg. De folkene vi har i dag er ikke i nærheten av de.
 8. Gunners68

  Mens vi venter...

  Saken var vel den at vi hadde to store stjerner i Alexis og Øzil. Alexis ville vekk og Arsenal m Wenger / Gazidis i hovedrollene inngikk den avtalen de gjorde med Øzil. Den avtalen , sett i forhold til prestasjoner , har vært veldig god butikk for Øzil. Om Emery er hjernedød eller ikke vet ikke jeg - men jeg er glad hvis man klarer å bli kvitt det fenomenet at noen skal ha klippekort. Har aldri betvilt Øzils talent - men er veldig kritisk til holdningen hans. På det beste er han genial - men når det butter i mot så er han fryktelig svak. Vi kunne sikkert ha tillatt oss å ha en luksus spiller gående rundt på banen , med en midtbane og et forsvar ala The Invincibles . Men , det har vi ikke. Ikke i nærheten en gang.
 9. Gunners68

  Mens vi venter...

  Det jeg mener med at lønnen har en stor betydning er det fokuset pengene får. Lønn og overgangssum har stor betydning når prestasjonene uteblir. Fernando Torres fra Pool til Chelsea for rekordsum. Det forfulgte ham resten av tiden i England. Han er ikke det eneste eksemplet - det gjelder alle som har vært involvert i høye overgangs summer Når Øzils prestasjoner uteblir og han har krevd 3 ,5 mill i uken så blir ikke penger irrelevant lenger. Media spiser deg levende i England når du ikke presterer og får så høy lønn. Spilleren Øzil får ekstra øyne på seg pga av pengene.
 10. Gunners68

  Mens vi venter...

  Jeg vet ikke hva som skjer på trenings feltet BE. Nå pleier ting å komme opp på bordet etter en stund. Øzil har gitt uttrykk for at han ikke er fornøyd med Emery som manager. Hvorvidt de andre presterer bedre eller Emery fryser han ut får vi nok vite en dag. Sett at Øzil forsvinner , at vi ikke klarer topp 4 og at Emery bevist har fryst Øzil ut så brenner det på dass for Emery sin del. Det ser ikke bra ut å fryse folk bevist ut av klubben.
 11. Gunners68

  Mens vi venter...

  Ja , nå ser det ut for at Øzils tid er over. Det er trist at en mann med sånne kvaliteter forsvinner ut - og ja - jeg er enig i at vi trenger folk som kan fore de foran med de rette pasningene. Skulle ønske at Øzil kunne gi jernet både i trening og i kamp og vise klubb og supportere at han virkelig vil være med dette laget videre. Han kan ikke flyte på tidligere meritter og tysk arroganse. Det er sultne ungdommer rundt ham og så langt denne sesongen så har de gitt mer en Øzil. Vet at det ikke er i hans natur - men ofre seg for laget kan han vel gjøre hvis han vil være med.
 12. Gunners68

  Mens vi venter...

  Jeg vet ikke hva folk kaller Øzils to siste sesonger under Wenger. Ut fra hva han presterte de første sesongene så velger iallefall jeg og kalle de to siste under Wenger for dalende form - til tider nesten fritt fall. Når det gjelder kontinuiteten så fikk han klippekort av Wenger i 2 sesonger så han var vel nesten den som fikk mest mulighet til å prøve seg og finne formen. Jeg tror selvfølgelig at Øzil skal kunne forsvare en plass i troppen i EL når det gjelder kvaliteter. Men , nå er det en gang sånn BE at Emery har sagt at ut ifra innsats på trening så er det andre som fortjener det mer. Da er det ikke så godt for oss her hjemme på berget og vite hva som skjer på treningsfeltet - men det er mulig at han ikke gir nok der også. Ikke vet jeg. Jeg vet ikke om han blir fryst ut - men han klarer ikke å kjempe seg inn i start ellveren og det er tydelig at de vil bli kvitt kostnadene ved å ha ham . Det er vel en grunn til at Gazidis sa blankt nei til å signere han for Milan. 6 måneder etter at han selv ga Øzil en kjempekontrakt Hva du tjener er ikke irrelevant. Det har det aldri vært i fotballen. I det du kjøpes for en kjempesum - eller får en ny kjempekontrakt så utløser det en forventning.
 13. Gunners68

  Mens vi venter...

  Det er helt riktig at vi har hatt problemer med å skape sjanser - i PL kampene. I EL og Ligacupen er det noe helt annet 🙂 Nå har Øzil fått nok av sjanser til å vise seg frem for Emery og overbevise ham om at han hører hjemme i laget. Det har ikke vært helt overbevisende fra Øzil sin side. Det har vært så lite overbevisende at han nå er ute av troppen og har derav ingen mulighet for å vise seg frem. Vi trenger en kreativ hjerne , en som kan slå de forløsende frispark / pasninger , en som kan skape sjanser , som du etterlyser BE. Øzil er en mesterhjerne , men hvorfor har han ikke tatt vare på mulighetene for å overbevise Emery ? Hvorfor har han de siste sesongene hatt en så dalende form ?
 14. Gunners68

  Mens vi venter...

  Nå er det ikke tvil lenger om at toget har gått for Øzil. Det er nå en rekke spillere som presterer og fansen ser det også. Emery kan dekke seg bak det når Øzil ikke blir tatt ut i troppen. Han har fått sine sjanser til å vise seg frem med blandede resultater. Det er andre som har gjort det bedre når de har fått samme sjansen. Eneste muligheten jeg ser nå for at han blir ut denne sesongen er en rekke med skader. Får ikke håpe det skjer - men ser ingen andre grunner nå.
 15. Gunners68

  Mens vi venter...

  Jeg mener vi ikke kan tillate oss å ha en luksus spiller. Vi er ikke gode nok til det. Vi trenger 11 mann som må jobbe for laget. Nå vet vi ved de siste pressekonferanser i Arsenal at det blir satt krav til Emery fra ledelsen om topp 4 plassering og at Emery vil bruke de som jobber hardt på trenings feltet. Ingen kan leve på tidligere prestasjoner. Det betyr at det ikke er plass til en luksus spiller så lenge Emery er sjef. Wenger hadde plass til det , men ikke Emery. Emery er helt klar på at han vil ha intensitet fra alle på banen. Ja , Øzil , har vært genial i sine beste stunder. Hva som skjedde med han under Wenger de siste to årene skulle jeg ha likt å vist. Virket helt umotivert og det har omtrent holdt seg på det nivået - ikke langt unna iallefall. Tror finalen mot Chelsea i EL ødela mye mellom Emery og Øzil. Det var ikke bare Øzil som sviktet den dagen , men han er nå en gang den største stjernen på laget og da får du mest kritikk også.
×