Jump to content

AnabOle

Arsenal Norway
 • Content count

  1,021
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About AnabOle

 • Rank
  Rutinert spiller

Recent Profile Visitors

1,366 profile views
 1. AnabOle

  Profilnavn

  Hahaha! Sportsjournalist hadde ikke vært meg i mot, men det stemmer dessverre ikke! Facebook har erstattet forumet for min del, selv om det hender at jeg er innom og leser litt! Tusmo mener han har blitt for gammel til å være på forumet ?
 2. AnabOle

  2017.03.07 Bayern Munchen (H)

  Denne kampen (og bortekampen) viser med tydelighet hva som er galt med Arsenal. Spillerne viser ingen stolthet over å bære drakta. Ingen ære, ingen vilje. Butter det i mot så gir de opp. Det som skal kjennetegne Arsenal er borte. Wenger har ikke klart å videreføre det som har vært tradisjon i Arsenal i en årrekke. Stolthet over å få lov til å spille i Arsenal er ikke tilstede. Wenger kom inn i en klubb der spillerne elsket klubben og var villige til å gå i krig for laget. Dette har blitt vasket ut etterhvert som bærebjelkene har gitt seg. Forsvarsrekka fra tidlig 90-tallet påvirket alle signeringene Wenger tidlig gjorde. Selv Bergkamp (blant verdens desidert beste spillere, men en pingle i dueller) og andre puslinger gjorde alt i sin makt for at klubben skulle vinne. Alle typene er borte, og vi sitter igjen med kjerringer som ikke er villige til å ofre noe som helst. Null moral og guts! Jeg synes oppriktig synd i Wenger som blir svikta av spillerne gang på gang. I sin 1000ende kamp som manager ble han premiert med skandaleinnsats fra laget. Her burde spillerne naturligvis ofret liv og lemmer til ære for klubbens desidert største manaher. Borte mot Bayern gir spillerne fullstendig opp. Ox dribler på egen 16 og setter spikeren i kista i forhold til avansement. Totalt uakseptabelt! Wenger må selvsagt ta sin del av skylda. Han har tross alt overordnet ansvar for dette laget. Spillerne er likevel de som svikter desidert mest. De bør selvsagt skjemmes etter dagens kamp, men jeg mistenker at de ikke lærer en dritt av det, for dette er langt fra første gangen vi ser en total kollaps. Og da er alt håp ute for denne gjengen. Wenger må gå, og en jernmann må inn. Får ikke en ny manager innprentet vinnervilje i spillerne så må faktisk de mest råtne spillerne fjernes også. Er du ikke villig til å blø for drakta, så fortjener du ikke å bære den. Det er noe som stinker i Arsenal for øyeblikket og jeg er redd det ikke fins noen enkel løsning. Manager må byttes, men det er ikke sikkert det hjelper. Det er for jævli å se Wenger sitte og vri seg i smerte på setet sitt når spillerne gir faen. Det er også for jævli at han må ta støyten etter slike kamper. Han fortjener bedre, men kan muligens takke seg selv.
 3. AnabOle

  2015.03.09 Manchester United

  What did she wear ?? She wore, she wore, She wore a yellow ribbon, She wore a yellow ribbon, In the merry month of May! And when, I asked, Oh why she wore her ribbon, She said it’s for The Arsenal, And we’re going to Wembley! Wembley, Wembley, We’re the famous Arsenal, And we’re going to Wembley!
 4. AnabOle

  2014.08.02 Liverpool B

  Hahaha!!! Kampen var en skam i 90 minutter. Liverpool gjorde akkurat som de ville, vi var heldige som slapp unna med 5 i sekken. Heldigvis roa de litt ned slik at det ikke ble tosifret. De var livsfarlige framover, vi var håpløse framover. Vi har slitt i en lang periode synes jeg, men heldigvis møtt dårlig motstand. Tror februar og mars kan bli rene mareritt måneder for oss.
 5. AnabOle

  warnings

  Synes Tusmo fortjener to nye advarsler. Han skrev dette innlegget kun for å henge ut Adebayor og Almunia!
 6. AnabOle

  2013.14.12 Manchester City B

  Enig med Hermes!
 7. AnabOle

  2013.06.11 Borussia Dortmund B

  Utrolig nok var vi enige denne gangen! Tenkte mer på Marius, Ravenghost og de andre som spydde ut kommentarer mens kampen ble spilt.
 8. AnabOle

  2013.06.11 Borussia Dortmund B

  Tragisk å komme inn her på tråden og se klovnene som heller sitter her og slenger ut dritt enn å se kampen.
 9. AnabOle

  Billetter til Emirates Stadium

  Hei! Noen som har mulighet til å hjelpe meg med to billetter til Arsenal - Norwich. Var for sent ute til å bestille gjennom supporterklubben og med red membership. Sitter og sjekker ticket exchange jevnlig, men ser ikke bra ut så langt!
 10. AnabOle

  2013.27.08 Fenerbahce H

  Yaya Sanogos to første innhopp minner meg om Kaba Diawara. Ellers spiller Arsenal bra mot en dårlig motstander! Godt fornøyd!
 11. AnabOle

  Tanker rundt overgangsvinduet sommeren 2013

  Enig her også. Ikke nok med at Wenger framstår som en klovn, men hele klubben blir da skjemt ut. Tviler på at det fins andre klubber i verden som går ut og sier at de kommer til å kjempe om seriemesterskap, samtidig som de selger halve a-stallen og ikke forsterker en dritt. Vi var faktisk et laaangt stykke fra i fjor.
 12. AnabOle

  2013.04.08 Galatasaray

  Virker som den blir sendt i opptak 20:30 på C More Fotball... Triste Hønefoss vises istedet.
 13. AnabOle

  UEFA u21 EM 2013

  Spist sopp?
 14. AnabOle

  2013.02.16 Blackburn Rovers H

  Er det virkelig mulig?!?
 15. AnabOle

  Let`s all laugh at Robin Van Persie

  Du har dessverre forstått fint lite om rivaliseringen mellom Arsenal og Man U.
×