Jump to content

mmaelan

Arsenal Norway
 • Content count

  4,215
 • Joined

 • Last visited

About mmaelan

 • Rank
  Assistant Manager
 • Birthday 09/02/1965

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Ålgård
 • Interests
  Krim. Data og Fotball.Trening/turer
 1. mmaelan

  Petr Cech

  Cech til oss er ikke annet enn et kupp av Wenger. En keeper som oser autoritet. Og ikke minst trygghet ute i feltet. Ospina har vært god for oss. Det er det liten tvil om. Da han og Le Coq kom inn i laget var det mye som bedret seg defensivt. Gir oss mye erfaring og ro. Blir vi bedre defensivt denne sesongen som kommer kan det fort bli nok en stor sesong. Og ja Piscator. Dette minner nok både om da vi hentet Pat Jennings, men også da Wenger hentet Lehmann.
 2. mmaelan

  VM 2014

  He he....... Ellers Frankrike og Costa Rica med Giroud og Campbell..de leverer
 3. mmaelan

  VM 2014

  Handling sier mer enn 1000 ord. Ingen Gerrard fan men han har vært i Pool siden han debuterte i 1998. Er jaggu meg ikke mange som kan skilte med slike spillere i dag. Lurer jo litt på om Tony Adams kan betegnes som lojal som sier selv han hadde forlatt Arsenal hvis ikke lønnskulturen ble oppjustert? Spillere som Lampard,Giggs,Terry,Gerrard,Adams kan det sies mye om...men en ting definerer dem alle ...lojale mot klubben sin. Ikke sant BE;-)
 4. mmaelan

  Cesc Fabregas

  Må nok si meg enig med Kim. Så mye det smerter å se Cesc gå til Chelsea så har vi nok folk på midtbanen i Wilshere,Arteta,Ramsey,Flamini,Mozart ,Cazorla osv. Det vi trenger er en spiss i verdensklasse. Remy, Vela ser jeg på som en erstatning for Bendtner. En midtbanespiller med muskler alla Vieira er og blir drømmen, og selvfølgelig en ny høyreback. Der bør prioriteringene til Wenger være etter min mening.
 5. mmaelan

  Bakari Sagna

  Synd å miste Sagna. Kanskje vår tøffeste spiller, men forstår det. Arsenal har en utfordring på 30 års kontraktene sine. Men Sagna har gitt alt for oss og kronet det med et trofe. En dyktig og herlig spiller som forlater oss. For meg er det Arsenal som driter på draget som de i sin tid gjorde med Keown,Cole og Flamini. Lykke til Sagna
 6. mmaelan

  20014.05.17 Hull City Tigers N

  Fantastisk come back;-) Gratulere alle Goonere
 7. mmaelan

  20014.05.17 Hull City Tigers N

  No guts no glory som Adams ville sagt. Gåfotball i en FA Cupfinale gir sjelden noe pokal. Her må det brettes opp ermene og få gang på ball,tempo og innsats. Gibbs taper omtrent alt av dueller og Giroud gjør zero utpå der. Noe må skje. Foreløpig er det Santi som er et av utrolig få pluss. Utrolig skuffende at igjen i en storkamp så møter ikke spillerne opp.
 8. mmaelan

  20014.05.17 Hull City Tigers N

  Gratulererer med dagen. En stor dag for Goonere og Fa Cup finale gleder jeg meg som en unge til. Håper på en kanonkamp av gutta og et etterlengtet trofe. Dette tror jeg vi fikser. Lykke til;-)
 9. mmaelan

  West Ham H 15.04.14

  Sliteseier men utrolig hvor mye bedre det blir når de får litt troen på sine egne ferdigheter. Arteta spilte en av sine bedre kamper på lenge. Giroud sitt mål er alt annet enn flaks, det er magisk og et mål Dennis Bergkamp ville vært stolt av. Podolski...helt rå.
 10. mmaelan

  Wigan Athletic N 12.04.14

  Et lag som tross alt er regjerende cupmester og har slått ut Manchester City. Nervepirrende deluxe og gratla alle Goonere og ikke minst Wenger. Dette gjorde godt;-)
 11. mmaelan

  Arsene Wenger

  Helt korrekt det du påpeker. I litt for mange kamper har vi vært uhyre svake. Spesielt siden Stoke tapet. Tror årsakene kan skylde på mange ting uten at det fritar Wenger for et stort ansvar. En del spillere bør også gå inn i seg selv. Hva som f.eks har skjedd med Verminator er for meg en gåte. Han er en skygge av hva han en gang var. Og disse såkalte triste kampene og til dels naive forestillingene blottet for det å gå i krigen er noe som gjør meg usikker. Det er noe både Wenger og en del spillere må gå i seg selv på.
 12. mmaelan

  Arsene Wenger

  Jeg heller vel også mer mot Safe Hands sin konklusjon. Jeg ser absolutt at noe må skje i Arsenal. Mourinho er en drittsekk jeg ikke vil se i Arsenal. Så mye er ikke pokaler verdt. Det om bekymrer mest er alle skadene. Det er der det er mest å hente slik jeg ser det. Et Arsenal blottet for skader hadde vunnet PL denne sesongen er min påstand. Problemet er også at Wenger tydeligvis dropper analyser av motstanderen. Der er det også mye å hente. Jeg er redd vi alltid vil stoppe på 2,33 hvis ikke Wenger tar tak i dette. Spørsmålet er om han vil gjøre det..... Jeg håper men er usikker. Jeg forventer ikke pokaler hvert år, men Wenger har skjemt meg ut med en fantastisk fotball. Den er viktigere enn pokaler. Har vært Arsenal supporter lenge og den gudsjammerlig kjedelige fotballen vi spilte på 80 tallet håper jeg jeg aldri jeg opplever igjen. I dag er det en Fa Cup semifinale og jeg kjenner jeg får samme følelsen jeg hadde i 1979 da vi slo United 3-2 i finalen. Min første pokal som en Gooner og en kjempeopplevelse. I dag er det vinn og støtt dette laget slik at alle Goonere kan få en godfølelse for fremtiden er lys.
 13. mmaelan

  Gullkampen 2013-2014

  Er ikke så villig til å dømme Wenger nord og ned ennå. Jeg vil nesten påstå at få managere hadde klart så mye mer enn det Wenger har fått til med en sesong så nesten utrolig mye skader. Når Ramsey som kanskje var PL beste midtbanespiller forsvant, var det en skikkelig downer. Når så Walcott gikk ut mot Tottenham etter en kanonsesong forsvant også mye av det offensive. Å så var det Øzil, og om ikke det var nok gikk Wilshere. Bare for å markere at nå kan det ikke bli verre så forsvant Kos...vår beste forsvarsspiller. Tar du vekk 4-5 av de beste spillerne på City,Pool og Chelsea villle det uten tvil ha merket det også. City uten Kompany og Aguero,Toure er en skygge av et toppet City lag. Og det er ikke bare å kjøpe kjøpe når en får skader heller. Det må være en viss balanse i troppen. Eneste ankepunktet jeg har mot Wenger er at en back-up for Giroud burde vært handlet inn.....men men blir det en 4 plass og en FA cup pokal så definerer jeg seongen som vellykket. Denne sesongen syns jeg vi har vasset i uhell også.....2-2 målet mot Swanea imot er bare så typisk for et lag som har motgang. Det er nesten trist at vi i dag ikke kan matche City med Walcott,Ramsey og Øzil.........
 14. mmaelan

  Arsene Wenger

  En hel midtbane ute og kankje våre 3-4 beste spillere. Klart det har innvirkning. MEN det unnskylder ikke at vi ikke har konkurranse om spissplasen. Den burde vært forsterket. Giroud er ok men røkla bak holder ikke mål. Tenk om vi hadde fått inn en spiller i Suarez klasse, et par færre skader, jeg tror historien hadde vært en annen. For Arsenal og ikke minst Wenger sin skyld håper jeg på FA cup pokal. Akkurat nå er det bare å backe opp klubben som gjelder. Et evt skifte av manager må vurdere etter sesongen.
 15. mmaelan

  Olivier Giroud

  En ting er sikkert. Det er IKKE Giroud sin feil at laget sliter nå. De andre lagene får rullert spissene sine. Vi har kun Giroud. Bendtner....vel... Før var det bevegelse og fart i angrepsspillet vårt. Det mangler. Mot United vant han de fleste hodeduellene mot Vidic som Kim nevner. Hva nytter det så lenge det ikke er bevegelse rundt han? Savner Ramsey og Walcott...og det blir alt for enkelt å skylde på Giroud. Det han trenger mest nå er faktisk en liten pause før Bayern kampen. Vi virker slitne. Håper at et par spillere blir spart mot Pool. Bendtner vil nok aldri bli den jeg roper etter...prøv Sanoga heller...i det minste får vi noe annerledes mot Pool.
×