Jump to content

Gullfot

Arsenal Norway
 • Content count

  33
 • Joined

 • Last visited

About Gullfot

 • Rank
  Prøvespiller

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bergen
 1. Gullfot

  Arsene Wenger

  Wenger out. Nok er nok. Etter denne sesongen bør ha trekke seg tilbake. Og helt tilbake, ikke noe i klubben, styret eller annet, bare vekke. Takk Wenger og ta siesta men ikke jobb i våres klubb. Nå på tide med ny trener fra sesongen 18/19. Etter så mange år så skulle Arsenal tatt flere liga titler men desverre er det ikke slik, men Wenger har Fa-cup seirer. Flott det, men ligatitler er det få av og mindre av champions league titler. Så takk Wenger gi deg etter denne sesongen. Mulig du klarer Micky Mous cup (caroba cup) mot City. Men denne teller vel ikke! Da har du igjen Europa lig og vinne for og komme inn blant de store. Håper du kan klare noe av dette så gir du deg. Beste hilsen trofast Gunners fan.
 2. Gullfot

  Granit Xhaka

  At han for spille er utrolig av Wenger. Granit er ikke noe dynamitt heller en dårlig spiller som for lov og gjøre hva han vill uten at Wenger ser hva som egentlig trengs. Ut med Granit , sett han på transver listen og selg han.
 3. Gullfot

  Stan Kroenke

  Kan ene eier gjøre det bedre for Arsenal og komme i posisisjon topp fire. Ikke vet jeg heller om det er riktig vei og gå. Tror heller ikke det er bra at noen overtar en klubb helt alene og styrer den etter sitt eget ønske. Mener at i Arsenal må det en klubb sjef til som ikke har tilhørighet til Kroenke eller Wenger. En som vet om Engelsk fotball og hvordan en klubb drives. Viser til Tysk fotball hvor man ikke kan eie en klubb og ha navn på klubben etter firmanavn. Annet så vi når Cardiff skiftet fra blå drakter til røde, som er kul i eiers hjemland men helt uforenlig mot fansen. Når en eneier kan vi være forberedt på hva som helst. Derfor syns jeg slikt ikke er bra. Arsenal må finne en måte og ledes på som gangner hele klubben. Trengs nye tanker inn i våres kjære klubb så vi kommer på sporet igjen.
 4. Gullfot

  Europa League 2017/18

  Reiser til Køln. Og ser Arsenal klare dette. Bergen - Oslo- Muniich- Duesseldorf. Tog til Køln. Gledere meg til 23. noveber. og se Arsenal andre kamp mot Køln. Og bortekamp mot tyskere. Har vært på bortekamp før i Tyskland og gikk bra. Hva i Dortmundt 2013 da Arsenal vant 1-0 over Dortmund. Hurra. Gleder meg til og komme til England og årsmøte i Gunners Norway 30. september 17. Sees på Mem & Laz. Ser dere over i London alle vennerr. Beste hilsen Bjarne Larsen Gunners hilsen
 5. Gullfot

  Tanker om 17/18-sesongen

  Nå må folk ta pause. Arsenal er med i toppen. Att Citty 13 poeng, hva er det når vi skal slå City, Manchester på en gang. Dette har vi vært med på flere ganger men mot slutten er Arsenal sterkest. Tror på det. Mvh Bjarne Larsen
 6. Gullfot

  Medlemsregistrering

  Da har jeg registrert meg hos Arsenal FC med det som supporterklubben Arsenal Norway ønsket vi skal gjøre. ​ Jeg registrerte at jeg var under Gunners Norway, som var et av valgene. Håper dette fører til at Norge får mer tildelte billetter heretter. Beste ønsker fra Gullfot.
 7. Beste minne i år så langt var kampen Arsenal- Leicester. Satt på clock end og fikk dette målet på overtid var bare helt herlig. Overgår selv utlings målet mot Spurs. Herlige minner men beste er fra Emirates.
 8. Yes. Det det var enkelt. Bare man gikk på riktig side av fortuet (Bergens for gangvei) så hadde vi Tottenham ene siden og Arsenal Fans andre siden og hele veien Politiet med hester og kjøretøy midt i mellom. Men hele tiden var det noen Spurs som ønsket og komme over og fucket upp oss Arsenal fans på andre siden av veien. Men heldigvis de ble stoppet av Politiet hele tiden. Kom ikke over midtlinjen før Politiet tok tak i disse ekle Spurs fan og fikk de over til andre fortuet. De fikk sitt pass påskrevet når Arsenal scoret til slutt. Totalt stille men ikke blant oss i Bortesvingen. Hurra Hurra. Seier dette Herlig retur hjem igjen.
 9. Slik var min tur mot Tottenham. Når vi kom ut på stasjonen Seven Sister (Victoria Linjen) ble oss Gunners fan på ene siden av gangveien og Spurs fan andre siden med Politiet med hester, kjøretøy etc. i midten. Hele veien opp til banen , ca, 20 minutter fra Seven Sister, fikk vi høre det fra Spurs gjengen og vi Gunners ga tilbake hele veien opp til stadion. Det ble meget ampert etter hvert som vi nærmet oss stadion og ble litt som riktig gamle dager som alle var Hooligans. Det tok fyr plutselig og så var slagsmål igang. Men heldigvis jeg var komt innenfor sperringen og kunne vise min billett og kom der jeg skulle. Hvilken fotball kamp det ble! Vi var i himmelen så nede til helvete til noe midt i mellom. Gunners klarte og ødelegge for Spurs på dies hjemmebane. Yes Hurra. Tilbake veien ble rolig for alle. Seven Sister til Finsburi Park, Skift deretter til Upper Holloway (Piccadily line) neste stopp blir Arsenal. Og du er ved Emirates Stadion. 12 , Twelv 12 pins pub ved Finsburi park er vært et besøk. Tollington pub, 115 Hornsey Rd. vert et besøk. Gunners Pub, : 204 Blackstock Rd. meget vært et besøk. The Coronet pub, 338-346 Holloway Rd. Største puben med mat og drikke du kan tenke deg. Større en dette blir ikke en pub. Beste hilsen på veien Gullfot
 10. Skal prøve etter denne turen til White Hart Line og lage en beskrivelse av min tur. Hvor den begynte og hvor jeg måtte gå etc. og hvilken transportmiddel. Samt om det er trygge drikke stasjoner underveis og ikke minst hvordan Gunners fans feirer en sier her. Høres folkens.
 11. Takker Polljen. For din interesse om å gi gode tips. Victoria line til Seven Sister var den jeg også fant så best ut! Men har sett på kart og fra undergrunn Seven Sister til selve White H er det et gått stykke og gå. Når vi Arsenal Fans forlater denne stadion er det bare og følge på resten, vi får nok ikke forlate køen. Blir nok geleidet til en tog stasjon tror jeg! Ønsker å komme trygt frem og samme tilbake. Denne kampen kommer og bety mye og blir en opplevelse for resten av livet. Hilsen Gullfot
 12. Hei dere som har vert på kamp mellom Tottenham- Arsenal. Hvilket transport middel er best til denne banen. Skal se kampen mellom disse to nå 5.mars og har plass blant Arsenal fansen selvfølgelig. Er det og ta Victoria linjen til Seven Sister. Ser herfra at det sikkert er gått stykke og gå til banen! Det beste ønske fra dere er å gjøre som andre Gunners fans gjør på kamper mellom giganten Arsenal mot spurvene. Transport tips mottas gjerne til denne banen. Frem går bra men etter seier er det best og komme seg trygt herfra! Beste Hilsen Bjarne Gullfot
 13. Gullfot

  Billetter til Emirates Stadium

  Billetter til Emirates kan nås gjennom våres supporter Club Arsenal Norway. Altså her. Eller og bli medlem i The Arsenal : Uansett ta turen til London med Norwgian til Gatwick . SAS til Heathrow. RyanAir til Stansted. Bare dere ender opp på stadion Emirates. Ta Tube (undergrunnen) og helst kjøp Oyster Card, Kan fylles på med de kroner du ønsker så reiser du enklere. Til Emirates Stadion kommer du lettest med Piccadilly tube line. Arsenal er stopp ved stadion. Når du kommer ut så gå til høyre og der ser du herligheten. Hvis du kommer god tid før kampstart så opplev trøkket i gaten, her selger de alt, mat av alle slags , Arsenal produkter, og ikke minst program for kampen, og andre Arsenal fansiner. Bare herlig og gå rolig gjennom gaten og oppleve dette før man når trappene opp til stadion. Lykke til alle Gunners Fans.
 14. Gullfot

  The Away Boyz

  Siste CD til Away Boyz: One Blood er bare herlig. Alle sporene er gode men 1 og 9 er og få frysninger av. Spor 9. Rainy night in Highbury synger de Tottenham Hotspurs go to hell. Kjøpte denne på Gunners pub, London, nå mot Liverpool. Disse gutter kan virkelig få opp stemningen i stuen her i Bergen og ønske seg til Emirates så fort så mulig.
×