Jump to content

antonius_blok

Arsenal Norway
 • Content count

  886
 • Joined

 • Last visited

About antonius_blok

 • Rank
  Rutinert spiller

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

1,201 profile views
 1. antonius_blok

  2019.02.14 BATE Borisov (B) Europa League

  OK, kjøper den. Jeg er heller ikke fornøyd med alt som skjer, og er enig i at Emery ikke får Arsenal til å se ut som et lag som kjemper for hverandre for tiden. De fremstod dog slik i starten av sesongen, og man kan jo begynne å spekulere i hvordan Özil-situasjonen påvirker laget. Likevel: - Liverpool anno 2014/15: 6. plass 62 poeng - Liverpool anno 2015/16: 8. plass 60 poeng Det siste var Klopps første år, riktignok fra 8. oktober, og året «alle» de store var i i transisjon. Leicester vant. Gi Unai mer tid. Vi ligger ikke noe dårligere an enn der vi burde ligge.
 2. antonius_blok

  2019.02.14 BATE Borisov (B) Europa League

  Dette henger ikke helt på greip. Emery har ikke gått på tap etter tap noe mer enn Klopp gjorde. Klopp prøvde, som Emery, å implementere sin egen stil, gegenpress i hans tilfelle, i Liverpool fra sesong én. Liverpool var hyperaktive i presset den sesongen, men havnet langt bak topp 4. Klopp har fått mange vinduer og massivt med penger for å - ja - bytte ut spillere som passer til hans stil. Emery ligger på mange måter bedre an enn det Klopp gjorde i sin første sesong. Riktignok tweaker han i overkant mye, men man må kunne anta at dette i alle fall til dels er for å bøte på mangler i spillermateriell kontra ønsket spillestil. At Emery og Klopp er ulike typer er det ingen tvil om, men her er Klopp ekstrem, selv om han forøvrig skjeller ut spillerne i mye større grad enn Emery under kamp. Klopp nevnte vel også at han trengte et par sesonger i Liverpool for å kunne kjempe om de største trofeene eller?
 3. antonius_blok

  2019.02.14 BATE Borisov (B) Europa League

  Eller så gir man manageren noen år på å bygge opp laget etter sin stil. Dette krever kjøp av egnede spillere, men også drilling av de spillerene som allerede er til rådighet. Dette er helt vanlig i profesjonell fotball. Mourinho anno 2018 er er dårlig eksempel. Prøv Klopp i sesong én i Liverpool.
 4. antonius_blok

  Let's all laugh at Chelsea

  6-0! 😅
 5. antonius_blok

  Hvordan få skrivetilgang på forumet

  Kjempemessig! Betyr det at kun registrerte medlemmer kan poste? Ser dette er avklart i en annen tråd.
 6. antonius_blok

  2019.02.03 Manchester City (B)

  Vi kan fortsatt fint ta fjerdeplass. Emery har mye å jobbe med, men måten enkelte graver seg ned på etter et tap er for meg litt uforståelig. Hvorfor tror dere at dette prosjektet, i motsetning til Manchester United post Fergie, skal gå så mye bedre enn det gjør nå? Eller ta for den del Liverpools første sesong under Klopp, hva var plasseringen deres da? 8? Guardiola ble vel 3, men der hadde de et litt annet utgangspunkt, og de spilte mange dårlige kamper den sesongen. Ting går ikke knirkefritt, fotball er smerte og glede, fotballspillere er mennesker som ikke vil kunne prestere på topp hver kamp, samme hvor mye de blir betalt. Jo visst kan vi gjøre det bedre, og kritikk kan være både velfundert og artig og lese, men noe av det som skrives her inne er så perspektivløst at jeg lurer litt på om folk permanent har stått opp på vrangfoten, og med skylapper tredd nedover øya.
 7. antonius_blok

  2019.02.03 Manchester City (B)

  Det der er faktisk hands.
 8. antonius_blok

  2019.02.03 Manchester City (B)

  Alt annet enn null poeng her er bonus i min bok. Klubben trenger ikke være på vei over Styx bare fordi vi blir rista litt av City på Ethiad.
 9. antonius_blok

  Tanker rundt overgangsvinduet sommeren 2018

  Enig i det. Unai må få Özil i gang, han er fortsatt et av de største talentene i Europa. Det er ikke Dennis Suarez. Håper det er plass til begge to dersom Suarez slår til.
 10. antonius_blok

  Tanker rundt overgangsvinduet sommeren 2018

  Susrez er vel en helt ålreit signering. Ikke Arsjavin akkurat, men heller ikke Kim Källström (selv om jeg har en svakhet for sistnevnte ble han vel ikke akkurat mottat med rød løper og flaggborg inn dørene på Emirates da han ankom i sin tid). La oss håpe han gjør seg bemerket.
 11. antonius_blok

  2019.01.29 Cardiff City (H)

  Fikk ikke sett denne, så jeg slipper å tenke på annet enn tre gledelige poeng. Nå kommer våren snart til England. Da bruker Arsenal å bli bedre.
 12. antonius_blok

  Økonomisk fair play

  Mye har blitt sagt om Arsenal, men at vi har fryktelig dårlig økonomisk kontroll tviler jeg på at så mange mener. At noe må være fullstendig galt et eller annet sted? Vet ikke om det er så fullstendig galt at man har noen kostnadskontroller i dagens fotball, og her kan man jo spore grunnen til at vi kun kan låne spillere til ett bestemt sted, nemlig STCC-regelverket som står så greit forklart i artikkelen. Man kan sikkert kritisere Arsenal for både det ene og det andre, men fakta er at klubben falt ut av CL, mistet sin største stjerne og sto på kanten til å miste sin nest største stjerne, alt innenfor en halv sesong. Man tok da valget om å tilby den nest største stjernen en veldig fet kontrakt for å snu den negative trenden og understreke at Arsenal fortsatt tilhørte eliten. Til sommeren blir det frigjort lønnsmidler igjen etter at Chech, Ramsey og kanskje Welbeck legger opp eller forlater oss.
 13. antonius_blok

  Økonomisk fair play

  Kom over en god artikkel som gir en forklaring på hvorfor Arsenal ikke kan kjøpe spillere i dette vinduet og hvorfor det ikke hadde hjulpet om Kroenke hadde spyttet inn £100 mill til spillerkjøp. Stikkord: forskjellen på FFP/PSR og STCC. God fornøyelse: http://youaremyarsenal.com/arsenal-stan-kroenke-analysis-stats/
 14. antonius_blok

  2019.01.19 Chelsea (H)

  Trist med Hector, vår kuleste spiller. Ellers er det jo plenty å glede seg over så langt!
 15. antonius_blok

  Let's all laugh at Liverpool

  Må innrømme at jeg er glad tapet til Liverpool kom nå. Borte på Ethiad er vel den vanskeligste kampen i Premier League, selv om det selvsagt ikke er noen garanti for at de hadde gått hele veien selv med seier i dag. Invincibles. Står seg.
×