Jump to content

Marius-

Arsenal Norway
 • Content count

  6,413
 • Joined

 • Last visited

About Marius-

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Vestfold

Recent Profile Visitors

3,007 profile views
 1. Marius-

  Etterlyser moderator-teamet

  Facebook er som Facebook pleier å være. Kommer det til uenigheter klikker motsetningene mot hverandre. Det er ingen forståelse, det er kun min mening og ingen annen. Det er faktisk enkelte der som ikke takler meninger fra medsupportere. Det er litt kjipt men jeg tipper nesten alle Facebook fan sider er slik. Nesten utrolig hva enkelte klarer å lire av seg av hersketeknikker, mobbing og utdriting for å fremme sin egen mantra. Her inne føler jeg vi får mer sagt vår mening selv om ikke andre er enig uten det overnevnte. Selvsagt kan det gå en kule varmt under kamptrådene her også, men det er til å leve med. Det er alle de andre trådene som gir det kvalitet.
 2. Marius-

  2018.08.18 Chelsea (B)

  Herlig formulert og helt enig.
 3. Marius-

  Let's all laugh at Moan Utd

  Ikke den tippinga di igjen nå 🤤
 4. Marius-

  2018.08.18 Chelsea (B)

  Frykter konsekvensene hvis man taper nå hjemme mot west ham også. Isolert sett i kampene som har vært har vi tapt disse under Wenger også siste årene, sånn sett ingen bedring ennå. Håper emry har identifisert de svake prestasjonene til enkelte av våre viktige spillere nå.
 5. Marius-

  2018.08.18 Chelsea (B)

  Jeg spådde 0p etter de to første, sånn sett etter forventning. Neste kamp forventer jeg 3p, men hvis en skal starte med xhaka og co tviler jeg på at det skjer.
 6. Marius-

  2018.08.18 Chelsea (B)

  Det klarer du fint 👍
 7. Marius-

  2018.08.18 Chelsea (B)

  Komisk tråd der du har endra tips ca 5 ganger? 😂
 8. Marius-

  2018.08.18 Chelsea (B)

  Fryktelig rart uttak. Ikke kan jeg forstå det er ment som ett spark bak til de som ikke leverer heller, for de spiller jo. Ozil , Mikki og xhaka starter alle til tross for ELENDIG kamp sist. Også starter han i tillegg uten torreira, men med to ungdommer på midten.
 9. Marius-

  2018.08.18 Chelsea (B)

  Da taper vi 2-0 da altså
 10. Marius-

  Tanker rundt overgangsvinduet sommeren 2018

  Ospina lånt ut... hvorfor klarer vi knapt selge spillere? Spillere som faktisk spiller på landslag og er i sin «beste» alder? Liverpool klarte selge ings for over 200millioner, en spiller som knapt er bedre enn Lucas.
 11. Marius-

  2018.08.12 Manchester City (H)

  Kjedelig møkkakamp. Omtrent som forventa, Mikki var horribel, samme med Ozil. Altså vår to tilnærmet dyreste spillere. Auba får ingenting å jobbe med, mens xhaka bør degraderes til junior laget en periode. Bellerin var knapt på ett løp oppover kanten, trodde emry ønsket breddespill. Tydelig det naive fra forrige regime henger igjen.
 12. Marius-

  2018.08.12 Manchester City (H)

  Ønsker bare innsats og noe nytt. Helst se litt taktiske tilnærminger spillerne tar. Ville sett lichsteiner, leno, torreira og lacca fra start, men Emry har nok kontroll. Viktigste idag er å ikke falle sammen som ett korthus hjemme i første kamp.
 13. Marius-

  2018.08.12 Manchester City (H)

  Welbeck trenes til venstre back rolle: http://www.espn.co.uk/football/arsenal/story/3593140/arsenals-danny-welbeck-training-at-left-back-amid-injury-crisis kanskje han kan få en ny karriere der? Da slipper han avslutte så mye på mål;) løpe er han jo relativt god til.
 14. Marius-

  2018.08.12 Manchester City (H)

  Tradisjon tro skal vel ingen av kapteinene starte ? 😂
 15. Marius-

  2018.08.12 Manchester City (H)

  Etter å ha sett lagene igår og oppstilling idag, er det ganske klart at welbeck ikke er ønsket i troppen. Han har knapt vært på en trening og langt fra kampklar, mens blandt annet rashford, kane og vardy enten starter eller spiller deler av kampene.
×