Jump to content

Mariu5

Arsenal Norway
  • Posts

    60
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male

Mariu5's Achievements

Prøvespiller

Prøvespiller (2/9)

  1. Enig. Pepe burde være selvskreven i dag. Spent på hvilken Xhaka vi får se i dag. Er jo litt typisk han å slå tilbake med en bra kamp etter de vanlige utdritelsene. 2-1. (Auba x2, Kane)
  2. Saka er helt ute av det… håper det bare er midlertidig formtupp og ikke ptsd fra em-finalen
  3. Tamt så langt… Vi må ha mer tempo med ball og bevegelser
  4. Leno må ta mål 1 og 3 i min bok.
  5. At vi taper borte mot city er greit. Men måten det skjer på er urovekkende… Total overkjøring og jeg stiller store spørsmålstegn til den taktiske tilnærmingen til Arteta. Vi står høyt igjen men presset er helt elendig og det blir altfor mye strekk i laget og halvhjerta forsøk på press på ballfører… Målene i mot kommer av personlige feil der spesielt Chambers og Leno hadde en jævlig dårlig dag på kontoret. Cedric, chambers, kolasinac, Mari holder ikke mål og må ut av klubben fort som faen. Xhaka på ny kontrakt virker også spinnvilt akkurat nå. Virker som Arteta er villig til å dø med det sverdet Er dog helt overbevis om at kampen hadde sett annerledes ut med gabriel, white, sambi og Partey og derfor så må vi gi Arteta mer tid til å få drilla inn vår beste ellever når alle er tilbake fra skade mener jeg. Men det begynner å haste for Arteta nå…
  6. Få den kødden Willian ut av klubben hvertfall
  7. Fornøyd med å få inn Ødegaard. Synes han periodevis var veldig god på låneoppholdet, og han er bare 22 år så burde ha mer uforløst potensiale. Det viktigste sånn jeg ser det er at han er en ordentlig profesjonell type. Vi trenger flere som han, Tierney, ESR, Saka til å bygge laget rundt og bygge bra kultur. Rett alder og bra deal til sub 35m pund. Ny høyreback nå please🙏🏼
  8. Mariu5

    Mesut Özil

    håper og tror wenger har en annen plan når walcott er frisk walcott - ozil - alexis welbeck
  9. Mariu5

    Arsene Wenger

    Wenger har enda ikke bekreftet at han fortsetter. Blir bare spekulasjoner men jeg tolker det som et tegn på at gir seg. Rart å vente så lenge med å signere hvis det er det som er planen. I så fall lurer jeg på hvem som skal ta over. Håper Arsenal lærte av Manu sitt feilskjær og går for høy profiler manager med en gang. Simone, Van gaal, Conte, Klopp eller Løw for eksempel.
  10. Mariu5

    Arsene Wenger

    Når det står på twitter så må det jo være sant
  11. Mariu5

    Arsene Wenger

    Wenger skal visst nok ha fortalt spillerne at han gir seg etter sesongen.
  12. Mariu5

    Aaron Ramsey

    Du finner alltid noe å klage på du Stefan B. Alltid skal du spekulere i alt mulig. Og alltid er det Wenger sin feil. Til og med når vår beste spiller det siste året signerer ny langtidskontrakt stikker du nesen frem med noe bullshit negativt. Hvorfor drar du inn Sagna? Kanskje du skal slutte å lese alt av rykter, eller i det minste ikke tro på alt som "Gunnersboy1996" skriver på twitter? Måtte bare få det ut. Hver gang jeg leser innlegg av deg så er det et negativt innlegg. Don't get mad. Ta det til deg.
  13. Mariu5

    Mesut Özil

    Fy faen som jeg gleder meg til neste arsenal-kamp nå Forbanna landslagspause!
×
×
  • Create New...