Jump to content

bjornage

Arsenal Norway
 • Content count

  1,917
 • Joined

 • Last visited

About bjornage

 • Rank
  Trener
 • Birthday 04/15/1985

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. bjornage

  Huntelaar

  Har blandede følelser for Huntelaar. På den ene siden er han en notorisk målscorer med en fantastisk statistikk, på den andre siden tror jeg egentlig ikke han er løsningen på vårt problem. Jeg tror det er viktigere å få inn noen virkelig kan skape sjanser istedenfor en som bare kan avslutte. Jeg mener Podolski, Giroud og Walcott kan score plenty med mål, jeg vil heller ha noen på kant/midten som kan hjelpe oss å dominere spill og skape for spissene - for det gjør vi ikke nå. Når det er sagt ville jeg selvfølgelig tatt i mot Huntelaar med åpne armer, uten at jeg tror han alene vil være redningen vår. En skikkelig midtbanespiller/ving til derimot, så snakker vi dynamitt. La spillere som Podolski, Giroud, Cazorla, Wilshere & co. føle presset av å ha noen skikkelig utfordrere til plassene deres og spillet deres vil heve seg umiddelbart.
 2. bjornage

  Ryo Miyaichi

  Har vi mulighet til å hente han tilbake i januar? Vil heller se han spille for oss i FA/Ligacup og som en joker på benken vår i ligaen istedenfor en usikker tilværelse i Wigan.
 3. bjornage

  Gervinho

  Tja, hva skal man si om Gervinho? Det er ikke lett å forstå seg på han for å si det mildt. Få er i stand til å frustrere så mye som han gjør, jeg mener det er fordi han så mye bra at det kun fremhever skuffelsen mer. Man kan si mye om Gervinho, men han er aldri anonym - på godt og vondt. Han går konstant på gode løp, jobber hardt, prøver og prøver hele tiden, kommer seg i gode posisjoner foran kassa, er alltid tilgjengelig på kontringer og er en konstant trussel mot forsvaret. Det er bare synd og skam at han på et tidspunkt må gjøre noe med ballen. Alt han gjør er enten elendig eller fantastisk, det er sjelden en mellomting. Derfor er jeg litt usikker på hva jeg skal synes om han. Gervinho var langt, langt bedre og farligere enn det Podolski, Walcott og Oxlade-Chamberlain var på lørdag, selv om bare dreit seg ut gang på gang. Og det er litt derfor jeg syns han kan være en viktig for spiller for oss. Det er noe deilig u-Arsenalsk over han, han tør å ta sjanser og gjøre feil mens normen er å være så ballsikker så mulig. Der andre slår støttepasninger til backen prøver han å dra av to mann fra en "umulig" posisjon, der andre trekker tilbake til midten stikker han inn i boksen i håp om at noe skal skje der, og den forutsigbarheten er det ikke mange som har. Jeg har ikke gitt opp enda, og jeg tror det kan komme noe godt ut av frustrasjonen til slutt.
 4. bjornage

  Useriøse rykter

  Silly season er i full sving - på pressekonferansen i dag ble Wenger spurt om han skulle hente Frank Lampard i januar. Som vanlig kom det et kryptisk svar så da kan vi forvente oss engelske medier i full overgangsløpetid i morgen. For to-tre år siden ville jeg definitivt likt å se Fat Frank i Arsenal, men tiden er ikke lenger på hans side. Tipper han ender opp i QPR under onkel 'Arry.
 5. bjornage

  Alex Oxlade-Chamberlain

  Så la oss si det på denne måten - vi venter en sesong til med å innlede kontraktsforhandlinger med Oxlade-Chamberlain som da vil ha to år igjen på kontrakten sin. Oxlade-Chamberlain takker nei og vil vente til slutten av sesongen igjen - la oss si han begrunner dette med at han vil "spille spiss" - og vi havner i den velkjente knipa igjen med en spiller med et år igjen på kontrakten sin som åpenbart sonderer markedet for tilbud Arsenal ikke kan eller vil matche. Hørt den før? For å snu situasjonen litt: Hvordan ville reaksjonene her vært for to år siden om Walcott hadde signert en femårskontrakt på stor lønn? Walcott som delte fansen som ingen andre på den tiden og ikke kunne noe særlig annet enn å løpe fort, men som nå har blitt selve ikonet på Arsenals såkalte inkompetanse med å forhandle kontrakter. Da syns jeg det er ironisk at en ny kontrakt til Oxlade-Chamberlain skal være et problem når det er akkurat slike situasjoner de forsøker å forhindre. Oxlade-Chamberlain er såpass ung, talentfull og ikke minst engelsk at han alltid vil ha en verdi selv om ikke skulle innfri helt for oss. At vi forsøker å binde han på en langsiktig plan mener jeg er en selvfølge - men jeg skjønner at i disse tider kan ikke Arsenal gjøre noe som helst med noen som helst uten at noen vil slå i bordet og mene det er feil.
 6. bjornage

  Arsene Wenger

  Helt enig med Safe Hans og Arseblog jeg, selv om troen svekkes litt. Et bytte nå vil uansett ikke føre noe godt med seg, med mindre det blir helt krise. Evaluer etter sesongen, støtt laget nå. Vi er fortsatt bare 5 poeng bak 3. plassen og det er så tett og jevnt i år at det kan skje store endringer kjapt. En ting kan alle enes om uansett - prestasjonene må opp.
 7. bjornage

  Lukas Podolski

  Han spilte store deler av matchen mot Swansea på topp uten å få til noe som helst - uten at vi skal holde så mye mot han all den tid gutta rundt han var like uinteressert som han var. Det varierer noe voldsomt i prestasjonene, enten er han ubrukelig eller så spiller han veldig bra, sjeldent en mellomting så langt. At han aldri spiller 90 minutter er også et mysterium, er det noe fysisk han skorter på?
 8. bjornage

  2012.12.04 Olympiakos B

  Får ikke sett kampen, og det tror jeg egentlig er like greit. Tror ikke vi vinner, uten at det har noe særlig å si uansett. Forhåpentligvis blir det en verdifull erfaring for unggutta og en mulighet for de utstøtte til å vise seg frem.
 9. bjornage

  Arsene Wenger

  Enig der, hvis Wenger må ut må han helt ut. Han kan ikke være en slags Nils Arne Eggen-figur som spøker i korridorene som Emirates.
 10. bjornage

  Hvilke nye spillere ønsker dere?

  Syns å huske det bare var ett års forlengelse fra og med juni i år? Mulig jeg husker feil.
 11. bjornage

  Hva er galt med Arsenal F.C?

  Om man ønsker Wenger ut eller ikke er forsåvidt en ærlig sak, men det er noen ting jeg aldri kommer til å skjønne meg på og det er de som skal avskrive den suksessfulle perioden til Wenger som flaks og at det ikke var hans lag. Her kunne jeg ikke vært mer uenig, og jeg syns det er trist når noen vil skrive om historien for å passe det til sin egen agenda. Det Wenger gjorde med Arsenal frem til 2006 var helt utrolig, og det skal ingen ta i fra han. Likevel skal ikke det brukes som noe argument for at han skal bli sittende, vi må tross alt leve i nuet og tenke på jobben som skal gjøres fremover. Det andre er det som vil at vi skal gjøre det dårlig for å få endringene de vil ha. Folk skal få synes det de vil, men det er forbi min fatteevne å ha en slik tankegang. At noen ønsker å følge opp 7 års nesten-suksess med genuin middelmådighet er en urovekkende tankegang, careful what you wish for. Dessuten har jeg fotballtreninger på torsdagskveldene, jeg ville ikke likt å gå glipp av dem for å se Arsenal spille europaliga mot Lokomotiv Baku på Kanal 9. For min del sitter jeg på gjerdet fremdeles. Som i fjor avventer jeg frem til sesongen begynner å forme seg for alvor.
 12. bjornage

  Hvilke nye spillere ønsker dere?

  Poster dette her også: Har null tro på at januarvinduet blir stille uansett hvordan formen blir i desember. Vi mister Chamakh og Gervinho til afrikamesterskapet igjen, Arshavin har jobbet på oppsigelse i over et år nå og drar nok tilbake til Zenit mens en spiller som Rosicky vil stå uten kontrakt i sommer og jeg tror ikke han får forlenget den avtalen. Føler meg veldig sikker på at det kommer ihvertfall èn førstelagsspiller inn i vinter. Ellers skriver Jamie Sanderson at Wenger har bekreftet at planlegger å kjøpe to spillere, i tillegg til at han også vil ha Henry tilbake på lån igjen. https://twitter.com/...073422215131137 Så gjenstår det å se om dette er to nye spillere eller om det er gode gamle "Like A New Signing" som dukker opp igjen.
 13. bjornage

  2012.11.28 Everton B

  Har null tro på at januarvinduet blir stille uansett hvordan formen blir i desember. Vi mister Chamakh og Gervinho til afrikamesterskapet igjen, Arshavin har jobbet på oppsigelse i over et år nå og drar nok tilbake til Zenit mens en spiller som Rosicky vil stå uten kontrakt i sommer og jeg tror ikke han får forlenget den avtalen. Føler meg veldig sikker på at det kommer ihvertfall èn førstelagsspiller inn i vinter. edit: Dette bør vel egentlig være i overgangstråden...
 14. bjornage

  2012.11.28 Everton B

  Spillemessig bedre enn sist, og selv om Everton har mye overtak skaper de lite. Selvfølgelig må det tabbemål til - som vanlig. Vi skaper ikke en dritt etter målet, foruten headingen til Giroud og den tåfresern fra Ramsey som triller mot mål. Syns vi har brukbar kontroll bakover mot et sterkt hjemmelag, men det er så lite guts fremover og det er ikke noe særlig å se på gitt. Wilshere blir heldigvis bedre og bedre, og jobber hardt. Baby steps for han. Walcott er totalt fraværende i andre omgang, Giroud får lite å jobbe med, med Ramsey er det mye armer og bein som vanlig og Cazorla og Arteta klarer ikke sette sitt preg på matchen. Cazorla er en briljant spiller men han er tidvis utrolig anonym og absolutt ikke den dominante spilleren vi vil at han skal være. Syns han var fryktelig svak i dag igjen. Han slår meg mer og mer som en highlights-spiller: Glimt av briljering, men usynlig store deler ellers. Gervinho.. hva skal vi si? Han gjør som vanlig alt rett før han skal avlevere ballen - forutsatt at han klarer å ta i mot den. Frustrende spiller. Kjedelig at Koscielny måtte av så tidlig - planen var nok å gå litt mer i strupen på Fellaini med duellstyrkene i forsvaret, men det endret seg en del da Gibbs kom inn - som forøvrig gjorde en godkjent match. Vi vet hva vi får på Goodison Park, de har fryktelig potent venstreside med Baines, Pienaar og Fellaini som vi slet veldig med til tider og de jobber knallhardt ellers. Som forventet går de litt tomme etter 70 minutter, men det er ikke gamechanger-egenskaper i Arsenallaget til å utnytte det. På en side - "ingen" vinner på Goodison park, på den andre siden er det så mye uforløst potensiale i dette laget at det ville vært fullt mulig å vinne i kveld. I bunn og grunn kan det enkelt summeres opp med at det ikke var godt nok.
 15. bjornage

  2012.11.28 Everton B

  Noen som har en stream som funker? Klarer ikke finne noe som helst nå.
×