Jump to content

Eboue

Arsenal Norway
 • Content count

  4,497
 • Joined

 • Last visited

About Eboue

 • Rank
  Assistant Manager
 • Birthday 03/17/1993

Contact Methods

 • MSN
  mh_arsenal@hotmail.com
 • Website URL
  http://www.footballunlimited.net
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Rogaland
 1. Eboue

  Schwarzer eller Almunia?

  Jeg ville aldri i verden lånt en spiller fra United, Liverpool, Chelsea eller Spurs. Alle andre Premier League lag er akseptable spør du meg.
 2. Eboue

  Schwarzer eller Almunia?

  Når jeg skriver at Schwarzer ikke er mye bedre enn Almunia er ikke det basert på Almunias innsats i Blackburn-kampen, da snakker jeg generelt. Skal vi hente inn en keeper som midlertidig løsning, burde han etter mitt syn være minst et par hakk bedre enn vår nåværende keeper. Det mener jeg at Schwarzer ikke er. Jeg har registrert at et par stykker her inne tok litt av angående Almunias spill på lørdag. Grunnen til at jeg nevnte den kampen var ikke at jeg nå tror han kommer til å spille prikkfritt hele sesongen, men at han har fått en god start og har noe å bygge på. Hvis han kan få selvtillit og støtte fra fansen tror jeg han kan gjøre en god sesong. Like god som jeg tror Schwarzer ville gjort dersom vi hentet ham. Misforstå meg rett, jeg sørger absolutt ikke hvis vi henter australieren. Han er en god og erfaren keeper, men han er ikke mye bedre enn Almunia. Den eneste aktuelle keeperen som virkelig kunne styrket oss, mener jeg er Given. Jeg skjønner ikke helt hvorfor Wenger ikke gir alt for å hente iren, på lån om ikke annet.
 3. Eboue

  Schwarzer eller Almunia?

  Jeg har hele sommeren gått og ventet på et keeperkjøp. Nå er det to dager igjen av vinduet, og Wenger sier det er dødt på transferfronten. Da vil jeg heller innstille meg på å støtte Almunia og ikke gi keepersituasjonen for mye oppmerksomhet. Almunia sto en solid kamp mot Blackburn, og viser at han har forbedret seg. "Arsenal kan ikke vinne PL eller CL med Almunia mellom stengene" har blitt en kjent frase. Så kjent at man tror på det. Dette er selvsagt bare tull, og dersom Almunia har forbedret seg er det ingenting som er i veien for at han kan stå en god sesong og bidra til at vi tar seriegull. Jeg tror ikke at Schwarzer ville forsterket oss nevneverdig, og da er det heller ikke vits å hente ham. Skulle kjøpt en gammel keeper som midlertidig løsning måtte det vært en i Buffon-klassen. Schwarzer er ikke en klar forbedring i forhold til Almunia, og da er det bedre å gi spanjolen tillit og satse på at han vil gjøre en god sesong. Det optimale ville vært å hente en yngre keeper som Neuer, Akinfeev eller Lloris og hatt ham som sisteskanse det neste tiåret. Desverre er disse spillerne utrolig viktige for sine klubber, noe som fører til at de ikke vil selge, evt overprising. Jeg har forberedt meg for en sesong med Almunia som førstekeeper, og vil prøve å gjøre det beste ut av det. Fortsetter han å stå som han gjorde mot Blackburn er det ingenting som tilsier at han vil hindre kandidatur i tittelracet om både PL, CL og Cupen.
 4. Eboue

  Mark Schwarzer

  To ord: Mart Poom. Ja, jeg ser forskjellen, måtte bare nevne det. Tror Schwarzer ville vært et meget godt kjøp. Det er selvsagt flere andre jeg ville satt foran ham i køen, men hvis disse ikke er tilgjengelige er han et meget godt andre, tredje og fjerdevalg. Finner ingen store svakheter på ham, bortsett fra alderen. Dersom man har forhørt seg om andre keeperalternativer allerede (og fått nei), sier jeg løp og kjøp.
 5. Eboue

  2010.04.18 Wigan B

  Kanskje like greit at vi går på et par smeller mot slutten av sesongen (så lenge vi holder tredjeplassen selvsagt), når vi først ikke tar gullet, slik at Wenger får opp øynene. Det er ikke nok å ha en god førsteellever på papiret. Man må regne med skader, spesielt på spillere som har spesielle skadeproblemer. RvP er en fantastisk spiller, men det holder ikke å ha ham som den eneste gode spissen når man skal vinne PL. Samtidig har vi helt ubrukelige keepere, og for lite bredde på defensiv midtbane når Song er ute. Kanskje litt tynt på midtstopperplass også. Jeg krever minimum tre solide spillere inn i sommer, og jeg har faktisk tro på at Wenger endelig har forstått det.
 6. Eboue

  Real Madrid

  Se på disse lagene, dette kan jo ikke bli annet enn festfotball! Higuain - Ronaldo Van der Vaart Marcelo - Gago - Alonso Arbeloa - Garay - Albiol - Ramos Casillas Pedro - Messi - Alves Keita - Busquets - Xavi Maxwell - Pique - Milito - Puyol Valdes Nå skal jeg lene meg tilbake å nyte, likegyldig til hvem som vinner.
 7. Eboue

  Marouane Chamakh

  Å nei og nei, en klassespiss som vi kan få gratis til sommeren falt litt lett innenfor straffefeltet. Send videoen til Wenger umiddelbart, denne avtalen må bli kansellert! Fort!
 8. Eboue

  Cesc Fabregas

  I kveld manglet vi hele kjernen (bortsett fra Almunia), ikke bare Cesc. Gallas Song Cesc Arshavin Van Persie Ingen lag i verden hadde slått dette Barcalaget med tilsvarende spillere på sidelinjen. Ingen.
 9. Eboue

  2010.04.06 Barcelona B

  For en spiller Messi er. Må vel nærme seg tidenes beste fotballspiller etter hvert, i en alder av 22. Latterlig god. Barca har full kontroll på oss i dag, men synes likevel vi ryker ut med relativt hevet hode. Vi mangler våre fem viktigste spillere, i tillegg til flere som også kunne bidratt i dag. Hadde vi hatt med et par av disse, kunne det hele sett veldig annerledes ut over to kamper. Dette er selvsagt kun spekulasjoner, og har liten relevanse. Allikevel synes jeg ikke dette er fullstendig krise. Med dagens mannskap er Barca rett og slett tre mål bedre enn oss. Vi kan ikke spille med Mikael Silvestre på banen mot Barca på Camp Nou og ikke bli straffet. Clichy gjør en fantastisk kamp i kveld. Står på, trøkker til i alle dueller og løper som en villmann helt til siste slutt. Gledelig å se ham tilbake i toppform, noe som kan bli meget viktig mot slutten av sesongen. Ingen skam å tape mot dagens Barca lag. De er utrolig sterke, med Messi i spissen. Proud to be a Gooner!
 10. Eboue

  2010.04.06 Barcelona B

  Vill spiller, hva skal man gjøre mot noe sånt?
 11. Eboue

  Marouane Chamakh

  Bendtner scorer mange viktige mål, men han har fremdeles et stykke å gå før han er noen 20+ mål per sesong-spiss. Eduardo frykter jeg er fortapt, synd å si det men han har vært vanvittig dårlig i år. Med god grunn selvsagt, men man har ikke råd til å være sympatisk på dette nivået, og jeg føler meg sikker på at Dudu aldri vil bli noen toppspiss igjen. Van Persie er, i form, en av verdens aller beste spisser. Men jeg skjønner ikke hvordan du, med RvP's historie, kan basere neste sesong rundt ham. Han er desverre på sidelinja mer enn han spiller fotball, og når han først er på banen trenger han et par kamper for å spille seg i form, og når det skjer kommer det en ny skade. Det er selvsagt ingen garanti for at Van Persie vil tilbringe også neste sesong på sidelinja, men det er ALT for risikabelt å ha ham som vår eneste skikkelige målscorer. Chamakh virker for meg som den perfekte spissen for oss akkurat nå. Giftig, rask, høy og hodesterk. Vil gå meget godt sammen med Van Persie hvis de begge får spille sammen, og hvis Van Persie er ute kan han gjøre en solid jobb alene på topp. Tror også han kunne spilt godt sammen med Bendtner. Å rotere Van Persie, Chamakh og Bendtner neste sesong kan føre til gull. I år har vi kun hatt Bendtner, Eduardo og Arshavin på topp, Van Persie i parantes. Det er da vi ender opp med midtbanespillere som toppscorere, noe som ikke bør skje når man kjemper i toppen av PL og CL. Vi trenger en giftig spiss ved siden av RvP, den spilleren kunne vært Dudu før skaden, nå er det Chamakh.
 12. Eboue

  Manuel Almunia

  Nå er det vel at han ikke tar skuddet som er feilen her. Det han gjør galt er å "invitere" Zlatan til å skyte i keeperhjørnet, når han kan dekke det og få ham til å skyte i motsatt, hvor det er langt enklere å fange ballen. Jeg vil ikke karakterisere det som noen stor tabbe, men en feil det er det. Samme feilen gjør Van der Sar.
 13. Eboue

  Marouane Chamakh

  Oi, litt kjapp der ja, bare skumma kjapt gjennom. Det gjør det jo enda bedre, i tillegg til at vi sikkert får ham veldig tidlig til klubben.
 14. Eboue

  Marouane Chamakh

  Done Deal ifølge Daily Mail Har egentlig stor tro på at dette er sant. Det har ligget lenge i lufta, og det eneste rare med dette er vel hvor tidlig det eventuelt er klart. Hvis dette er riktig er det en glimrende signering. £12 mill for en giftig, høy og ung spiss er bra. Håper ikke dette blir en ny saga, jeg velger å tro at avtalen allerede er i boks.
 15. Eboue

  Arsenal vs Wolverhampton, 3.4.2010

  Kan ikke skjønne at Walcott, av alle, får pepper etter dagens kamp. Synes han var vår beste, muligens etter Sol, i dag og herjet på høyrekanten, spesielt i førsteomgang. Burde hatt minimum to assists de første 15 minuttene, noe han ble snytt for grunnet udugelige avslutninger/Hahnemann. Riktignok holdt ikke Wolves' høyreback nivået, noe som selvsagt hevet Theo, men allikevel ble jeg imponert. Herlig driv, bruker farten til å utfordre og skape sjanser. Misforstå meg rett, Theo har fremdeles utrolig mye å bevise før han innfrir de forventningene jeg har til ham, men i dag var han meget god i mine øyne.
×