Jump to content

Theo Gibbs Wilshere

Arsenal Norway
  • Posts

    421
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

2 Followers

About Theo Gibbs Wilshere

  • Birthday 10/24/1996

Contact Methods

  • AIM
    Theo Gibbs Wilshere

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Oslo

Theo Gibbs Wilshere's Achievements

Juniorspiller

Juniorspiller (3/9)

  1. Kjempebra bedrift, dette Arsenal. Leverer sterke økonomiske resultater. Bedriftslaget, derimot, er ikke så mye å skryte av...
  2. Det pleier alltid å være sånne diskusjoner i starten av sesongen, men til slutt ender vi alltid opp med å bare være sjeleglad for at vi i det hele tatt har folk som kan spille
  3. Hva med å begynne å gi poeng på spillerbørsen på forumet igjen, og så poste gjennomsnittet der på forsiden? Da får vi jo et greit bilde av hva Arsenal Norway mener på forsiden.
  4. Spillerbørsen på forsiden er direkte latterlig. Verken mer eller mindre.
  5. Akkurat her er jeg 100 prosent enig med deg. Walcott får ikke utnyttet farten sin til fulle ute på kanten. Han har ikke den teknikken eller det sinnsyke rykket som f. eks. Gervinho har. Det er først når han har kommet noen meter det går virkelig fort. Dette betyr at han må ta store omveier og havner ofte i dårlige innleggsposisjoner. Rvp og Walcott på topp med Wilshere, Song, Gervinho og Nasri eller Hazard på midtbanen hadde vært rått.
  6. Wenger har jo kjøpt tonnevis med kantspillere som han skryter nærmest uhemmet av. Når Arshavin og Walcott er så ræva som de framstår nå, skjønner jeg ikke at disse ikke får sjansen. Spillere som Chamberlain og Miyaichi har sikkert kjempelyst til å vise seg frem, og akkurat nå oser det ikke spilleglede av Arsha og Theo. Synes vi kan tillate mer uerfarenhet framover enn bakover.
  7. Herregud, jeg lo meg halvt forderva! Eboue kommer til å bli savnet i klubben, kanskje ikke fordi han var en utrolig fotbalspiller, men på grunn av hans rolle som gledesspreder. Kjenner en sånn type selv, og har spilt litt sammen med ham selv om han er ett år eldre, og vet akkurat hvor mye sånne personligheter betyr for et fotballag. Takk for alt og lykke til videre, Eboue!
  8. Mitt førstevalg var også Vermaelen, men dette er vel litt belønning for "lang og trofast tjeneste". Van Persie er nok den mest innflytelsesrike spilleren vi har nå og han har nok stor stor respekt i spillergruppa. Likevel ser jeg Vermaelen som en mer typisk ledertype. Uansett tror jeg dette er en god ordning, siden Vermaelen kommer til å bære kapteinsbindet vel så mye som RvP Edit: Jack Wilshere på twitter: Congrats to @Persie_Official for getting the captaincy! Great leader and someone who i have the utmost respect for! #arsenal
  9. Tror Song Billong - Frimpong ( ) hadde vært et veldig godt grunnlag for en sterk midtbane. Med Wilshere foran disse to hadde vi hatt en midtbanetrio som kunne løpt over de fleste andre midtbaner.
  10. Problemet er at De Jong ikke er "the Arsenal way". Kompromissløs og ofte over grensen. Vet at mange her inne helt sikkert synes han er en grisespiller (meg selv inkludert). Likevel, hvis han hadde vært vår grisespiller tror jeg ikke mange hadde protestert på noen taklinger over grensen. Alle mesterlag (iallfall i England) trenger en sånn type spiller. Patrick Vieira var ingen engel, men jeg tror langt de fleste Arsenalsupportere elsker ham. Så lenge Wenger er trener tror jeg ikke vi kommer til å hente inn en spiller som De Jong, vi får bare håpe at Wilshere utvikler seg til å bli en skikkelig kriger. Synes helt klart at han er den som viser mest fighteregenskaper i laget vårt. Kanskje også Frimpong, fysikken hans er helt rå, spørsmålet er om han har det som skal til oppi hodet.
  11. Sånn jeg ser det er faktisk det verste som kan skje nå at enten Cesc eller Nasri ikke får dra. Det ville bringe så ekstremt mye frustrasjon og usikkerhet inn i troppen. Ta pengene, glem dem og begynn å bygge laget rundt Szczesny, Wilshere, Vermaelen og van Persie.
  12. Hoho, 13 minus på de innleggene som er på førstesiden av Wenger-tråden. Innlegg som er skrevet for over 5 år siden! Den eller de personene som holder på med dette burde vurdere sterkt å vokse opp og gi seg til kjenne. Skammelig.
  13. Det jeg mener er at man kan gi pluss til innlegg man synes er gode eller innlegg man er enige med, men hvis man er uenig så synes jeg det blir for dumt å bare sette et minus. Når en bruker har sittet og brukt lang tid på å skrive et innlegg, synes jeg det ødelegger at man har mulighet til å bare sette et lite minus og på en måte sverte hele innlegget. Hvis man er uenig i det som blir skrevet får man ta seg tid til å argumentere i mot istedenfor å kaste rundt seg med minuser i hytt og pine. En bruker kan sette minus, brukeren som har skrevet innlegget vet ikke hvem som har satt minus eller hvorfor de har satt minus, og vi sitter i verste fall igjen med en dårlig diskusjon. Det er det jeg vil kalle dårlig forumkultur.
×
×
  • Create New...