Jump to content

Safe Hands

Arsenal Norway
 • Content count

  2,111
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

About Safe Hands

 • Rank
  Trener

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Recent Profile Visitors

4,571 profile views
 1. Safe Hands

  Let's all laugh at Tottenham

  Den morsomste kampen jeg har sett på en god stund. Måtte nedturen vare og vare.
 2. Safe Hands

  2019.09.30 Manchester United (B)

  Man må lure på hvor dårlige United må bli før vi evner å vinne på OT igjen..
 3. Safe Hands

  2019.09.30 Manchester United (B)

  Tenk hvor mye penger vi brukte på Pepe. Det er fælt å tenke på.
 4. Safe Hands

  2019.09.22 Aston Villa (H)

  Det var jo faktisk en langpasning fra Luiz som ble straffet denne gangen. Luiz er for øvrig skandaledårlig, han er alt vi ikke trengte i det forsvaret.
 5. Safe Hands

  2019.09.01 Tottenham Hotspur (H)

  Synes ikke dette var så verst, jeg. Pepe er for heit i toppen og virker ikke helt klar. Ellers en god del å glede seg over: For eksempel midtbanegutta Guendouzi og Ceballos. Herlige fyrer! Synes sidebackene våre også klarer seg greit. Og Laca og Auba scorer og scorer.. Liverpool og City er i en egen liga. Ellers blir ingen skremt av våre topp4-rivaler. Jeg synes vi fremstår som det 3.beste laget for øyeblikket. Hvis Eriksen og Vertongen bestemmer seg for å spille på lag, blir vel Spurs bedre etter hvert. Men United er milevis unna. Og Chelsea for unge. Har god tro på 3-4 plass i år.
 6. Safe Hands

  Jose Antonio Reyes

  Trist! Målet mot Chelski var spinnvilt.
 7. Safe Hands

  Let's all laugh at Tottenham

  Puh.... Takk for hjelpen, Liverpool! Tott-seier ville vært krise!
 8. Safe Hands

  2018.09.02 Cardiff City (B)

  Arsenal, ass.... I år, eller i hvert fall enn så lenge, har vi bare én eneste konkurrent. Og det er oss selv. Dette laget er altfor godt til å rykke ned, eller havne under topp 7 egentlig. Og samtidig soleklart for dårlige bakover på banen til å hevde oss helt i toppen. Vi får se hvor lang tid det tar før Emery får til et fundament, før vi begynner å se solide ut. Inntil da blir hver kamp en ren konkurranse i å være mest effektiv foran kassa. For sjanser begge veier blir det uansett.
 9. Safe Hands

  Arsene Wenger

  Skjønner ikke helt hva Ozil gjør på den listen. Synes Petit og Overmars ga oss langt mer valuta for penga. En fyr som Robin van Persie også, tross alt.
 10. Safe Hands

  Let's all laugh at Stoke

  Paul Lambert vant sin første kamp. Deretter ingen. Noe lærdom å hente for supportere som roper etter manageres avgang?! Shawcross sklitakler inn en målgivende pasning for Palace i dag; målet som sender Stoke ned. Hurra! I en nitrist sesong for vår del, er Stokes nedrykk i det minste noe å kose seg med.
 11. Safe Hands

  2018.04.26 Atletico Madrid (H) Europa League

  Praktfull innsats og stemning i går. Vi skaper - og sløser - enormt med sjanser. Atletico skaper én og scorer én. Enormt skuffende! Kampen i går var en gyllen anledning som ble skuslet bort. 11 mot 10 i 80 minutter. Masse sjanser. Men nå ligger vi faktisk bak når kampstart går i Madrid. Pessimisten i meg sier at vi ryker på huet og ræva ut nå. At vi aldri verden får noen bedre sjanse til å avgjøre enn vi gjorde i går. Optimisten i meg, som ikke prater like høyt, peker på de mange comebackene i Europa-cupene i år. På Juventus og Roma. Dessuten trenger vi slett ikke noe mirakel i Madrid. Uavgjort med mål holder i massevis. Tar vi ledelsen er vi på vei videre. Så mye bedre enn Atletico som vi var i går, også i de første 10, bør vise oss at det er fullt mulig å vinne der nede. Uansett: Gårsdagen føltes ut som et nederlag til slutt. Hva Wenger gjør i helgen, er ikke godt å si. Rent reservelag mot United?! Ingen bytter i går viser hvor tynn den tilgjengelige stallen nå er. Jeg håper på full rotasjon.
 12. Safe Hands

  Arsene Wenger

  En vakker liten oppsummering fra BBC three. https://www.reddit.com/r/Gunners/comments/8dmgpx/bbc_3_arsene_wenger_tribute/
 13. Safe Hands

  Let's all laugh at Tottenham

  Pochettino hinter om mulig exit. ..og Gazidis sier vi må være "bold in new manager search". Skal vi gjette at Poch tar en Sol Campbell og kommer til storebror i sommer?! Det hadde tatt seg ut.
 14. Safe Hands

  Arsene Wenger

  And it's Tony Adams put through by Steve Bould. WOULD YOU BELIEVE IT?!?! Jeg må innrømme at tårene har trillet i dag. Tidenes Arsenal-manager trer av. Jeg har vært på apati-linjen i lengre tid. Troen har ikke vært der. Ei heller engasjementet. Jeg har hatt vondt av Wenger, og har ventet og håpet på denne dagen. Samtidig er det utvilsomt svært vemodig når det nå faktisk har skjedd. Som et langt kjærlighetsforhold som åpenbart ikke fungerer lenger, men som samtidig rommer så mange, vakre minner. Hyllesten i dag, fra med- og motspillere, har vært unison. Trofémessig matcher han ikke Fergusons unike United-dynasti. Og de vanvittige pengelagene Chelski og City har stablet på beina de siste årene, har også vist seg for tøffe. Men kanskje er ikke de de beste sammenligningsgrunnlagene?! Kanskje er Liverpool bedre og mer normalt?! Der er fasiten null ligatrofeer siden 1990. Null! Eller Everton? Aston Villa? Sunderland? Newcastle? Leeds? Svære, tradisjonsrike klubber som ikke er i nærheten. Sammenliknet med slike klubber vinner Wenger overlegent. Wenger er uansett tidenes mestvinnende manager i FA-cuphistorien. Og det på tross av at han, ganske utvilsomt, ikke har det å tyne trofeer som sin største styrke. Han var et geni, en intellektuell, en estetiker og en revolusjonær. Han gav oss tørrlagte Adams put through by Bould. Han gav oss Wiltooord - og en sesong med scoring i hver bidige ligamatch. Og han skapte den vakreste ligavinneren noensinne i 2004 - med null nederlag. Det var stil, klasse, og det var, utrolig nok, bærekraftig. Kanskje må det en "Moyes" til for å innse hvor usannsynlig bortskjemte vi ble?! I min bok var overgangen til Emirates også imponerende. I konkurranse med bl.a. Chelskis syke penger, var vi en horribel takling av Martin Taylor unna å vinne serien med et purungt lag skapt for en slikk og ingenting. Project youth kvalifiserte seg uansett for CL i alle år da vi var helt avhengige av nettopp det. Suksess, spør du meg. For meg kom nedturen da de økonomiske håndjernene ble fjernet. Da Arsene, for første gang i Arsenal, kunne handle fra de øverste hyller. Fiks ferdige stjerner. Som Øzil. Sanchez. Xhaka. Cech. Lacazette. Forventningene gikk opp. Og resultatene ned. De siste årene har ganske enkelt ikke svart til forventningene. Til syvende og sist tror jeg Wengers første år, og overgangen til Emirates, blir stående. Den siste tids nedtur blir et tillegg for de spesielt interesserte. Han forandret Arsenal. Han forandret engelsk fotball. Og alt til det bedre. Jeg håper virkelig avskjeden blir en sann legende verdig! Merci, Arséne! That sums it all up!
 15. Safe Hands

  2018.03.04 Brighton & Howe Albion (B)

  De stolte øyeblikkene kommer på løpende bånd. 18 poeng ned til nedrykk 5 ned til Burnley. 13 opp til Tott på fjerde. 30 opp til City på første. Arsenal-skuta er så uendelig overmoden for en endring på managersiden. Moden for noe nytt, en ny stemme. Det hele er fantasiløst, planløst, flatt og dødt. Spillerne synes å mangle evne, vilje og tro. Jeg håper Wenger sitter til sommeren. Det fortjener han. Men samtidig at han annonserer sin avgang nå. Det trenger vi. Da har klubben også et par måneder på seg til å finne en god, langsiktig løsning. Hvis ikke Gazidis og Kroenke begynner med dette arbeidet nå, skjønner jeg ingenting.
×