Jump to content

The Iceman

Arsenal Norway
  • Posts

    59
  • Joined

  • Last visited

The Iceman's Achievements

Prøvespiller

Prøvespiller (2/9)

  1. Nå regner jeg med ønskelista til de fleste her inne begynner å bli rimelig lang. Mener selv at det må hentes inn en 4-5 spillere med høy kvalitet som forsterker laget umiddelbart. Kan se ut som om det blir med drømmen, for manageren vår virker handlingslammet. Nye spillere burde helst vært med på sesongoppkjøringa, dvs. kommet inn porten nå straks!
  2. Er også på utkikk etter 1 billett til Arsenal-Liverpool 17 April. Tips mottas med takk Pris blir vi sikkert enige om
  3. The Iceman

    Aaron Ramsey

    Ramsey la akkurat på til 2-0 for Cardiff mot Leicester, nå begynner formen å komme! Måtte han raskt komme opp til der han var og forbi
  4. Ikke akkurat imponerende tall fra Chelsea leiren: http://e24.no/naeringsliv/chelsea-brente-o...lliard/20022073
  5. Fantastisk, nå ble lørdagskvelden litt bedre Vi er fortsatt med, tok inn 1 poeng i dag
  6. Hvordan er det mulig å legge til 5 min i denne andre omgangen?? Come on Wolves!!
  7. Husk på at Wolves allerede har slått Chelsea og Liverpool i år. Var ingen som trudde vi skulle tape poeng i dag heller, så satser på en skrell på Molinuex i kveld.
  8. Og så var det 2-2, ser ut som Werder kan snu detta
  9. Der redusert Werder Bremen til 1-2 rett før pause
  10. Om det defensive ikke alltid har vært like bra under Wenger så har ihvertfall det offensive spillet vært bra. Og under kampen mot Bolton rakk Arsenal å score sitt 1000 (og 1001) under Wenger sin ledelse. Det var forøvrig Song som fikk gleden av å score jubileumsmålet.
  11. Ser gjerne at de havner på Emirates begge to, men selvfølgelig aller helst Romelu. Romelu har allerede rukket å bli en etablert spiller på Anderlecht, hvor han til nå har scoret 21 mål på 52 kamper (Det er ikke langt ifra scoring i annenhver kamp). Ble blandt annet toppscorer i den Belgiske ligaen i fjor med 15 mål på 25 kamper. Han har også rukket å få sin landslagsdebut for Belgia. Det er jo et helt annet nivå i England, men Romelu har både fysikken og alderen på sin side for å lykkes. Gutten har kun rukket å fylle 17 år!!
  12. Tottene fikk en skadesmell på en av sine viktigere spillere under landslagspausa. http://www.nettavisen.no/sport/fotball/pl/article2976632.ece
  13. Liverpool har forresten lånt Insua ut til Galatasaray for resten av sesongen. Så Konchesky blir nok førstevalget på venstreback. Et greit og sikkert valg syns jeg, han kjenner nivået etter flere år i Premier League og er kjent med Hodgsons taktikk. http://liverpool.no/newspg.aspx?id=25814&zone=1
  14. Nå kan Drogba fokusere 100 % på Chelsea, tar en pause fra landslaget http://www.tv2sporten.no/fotball/landslag/...se-3277606.html Skulle ønske flere Arsenal spiller hadde gjort det samme. Kanskje vi hadde hatt færre skader?
  15. Glimrende resultat for spurvene De kommer nok til å få merke at det er tøffere å spille flere kamper i sesongen pga Champions League deltagelse i midtuka.
×
×
  • Create New...