Jump to content

Andain

Arsenal Norway
 • Content count

  723
 • Joined

 • Last visited

About Andain

 • Rank
  Seniorspiller
 • Birthday 12/24/1976

Contact Methods

 • MSN
  stig.nilsen@online.no
 • Website URL
  http://www.Facebook.com/stig.nilsen
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Harstad
 1. Andain

  17.09.11 Blackburn Rovers (B)

  Tror du må ha glemt av Alex Ferguson:-)
 2. Andain

  Arsene Wenger

  http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/14503249.stm Dersom du ser presse konferansen vil du nok se et glimt i øyet til Wenger når han sier dette :-)
 3. Andain

  Arsene Wenger

  Blir til stadighet overrasket over hvor mange som enda ikke forstått at Arsenal fortsatt er en "Engelsk" klubb som hverken finansieres eller drives 100 prosent av utenlandske eiere. Vi er en av de få toppklubbene i England som har et styre som ikke ønsker å kaste seg på den karusellen. Klubben drives på en fornuftig måte som i det lange løpet vil gi utelling. Sjela og grunnmuren til klubben er fortsatt "vår", noe vi kan være stolte over. Vi har ikke midlene som spyttes inn i klubber som Chelsea eller Manchester lagene. Det gjør at vi kan ikke kjøpe fra øverste hylle, det har vi aldri gjort og kommer ikke til gjøre det heller. Istedenfor har klubben alltid forsøkt å kjøpe fornuftig eller lurt om du vil si. Som alle andre klubber har dette naturlig nok slått feil ved en rekke anledninger. Wenger forsøkte å hente spanske Mata, men spilleren valgte selv å bli værende i Spania. Da hjelper det lite at enkelte kritiserer styret og Wenger for at vi ikke kjøpte han. At Wenger nå kommer med vaklende uttalelser hva angår overgangsmarkedet skyldes nok at han og oss inkludert er ***** lei sagaen om Fabregas og Nasri. At Wenger heller ikke kommenterer eventuelle kjøp er vel en selvfølge. Det er nå vi skal støtte klubben vår ! I dag tar vi alle tre poengene mot Newcastle, jeg stiller som garantist. God kamp dere ! In Wenger I trust.
 4. Andain

  Joel Campbell

  Ikke for å sette noen demper for dine begeistringer, men jeg er nok temmelig sikker på at Joel ikke er ment som noe førstevalg denne sesongen. Vi får kanskje gleden av å se han i Carling Cupen
 5. Andain

  Cesc Fabregas

  Kan tolkes på mange måter det sitatet hans fra April. "now i want more" kan likeledes tolkes som Barcelona. "Lets fight untill the end" altså frem til han går til Barca. Jeg forstår at mange er oppgitt, men dette kan umulig ha kommet som noen overraskelse for noen ? Vi har vist om at dette øyeblikket kom, det har bare vært et spørsmål om når.
 6. Andain

  Cesc Fabregas

  Har full forståelse for at mange vender ryggen til Fabregas nå som det nok bare er snakk om timer igjen før klubbene bekrefter det som ser ut til å være tiårets mest omtalte overgang. Men la oss nå ikke glemme at Fabregas ikke er annet enn et menneske med hjerte i både Arsenal og Barcelona. På ett eller annet tidspunkt vil nok de fleste få hjemmlengsel og følelsen dempes nok ikke når man vet at verdens beste fottballag venter hjemme. /dersom/ overgangen blir et faktum, stiller jeg meg undrende til hvorfor Wenger går ut og sier det han sier i dag. Mind games eller ikke, blir overgangen en realitet burde han valgt sine ord med omhu. Det hjelper så lite at han eventuelt senere går ut og sier at på det tidspunktet bla bla. For min del er det mest spennende akkurat nå er om en spiller går motsatt vei, beløpet det snakkes om i media er å tolke som et ran. Kan ikke forstå annet enn at Barcelona sender en spiller i retur i tillegg til 350 millionene det snakkes om. Silly season på sitt beste.
 7. Andain

  Useriøse rykter

  Hei, Jeg vet ikke helt hvor på arsenal.com mange av dere har fått inntrykk av at Wenger har gått ut og lovet flere innkjøp før deadline gikk ut. Det siste Wenger har gått ut med arsenal.com tilsier vel heller det stikk motsatte ? "[Will there be] Much transfer movement? Certainly not," the manager said. "Any? Maybe, but certainly not much. "I was always happy with my squad, that's a quality I have. Don't forget the players we have out - we have quite a big squad. “The only thing I can tell you is that at the moment we are not close to signing anybody. We have still one week."
 8. Andain

  2008.11.08 Manchester United H

  En del merkelige dommer avgjørelser, men dersom du sikter til straffen vi ble snytt for (som i reprisen fra Webbs synsvinkel var umulig å se), så ikke glem at vi hadde tur som ikke fikk en straffe i mot oss når Clichy handset.
 9. Andain

  2008.09.23 Sheffield Utd. H 20:45

  Radio Stream: mms://live.wm.arsenal.servecast.net/arsenal_wmlz_xx_secure_live450k Mulig du må refreshe linken et par ganger før den kommer i gang, fungerer fint her etter 1 refresh.
 10. Andain

  Arsene Wenger

  Ikke overraskende er mange skuffet over at Arsene Wenger ikke har hentet inn flere (klasse)spillere denne sesongen ettersom vi har mistet en håndfull spillere. Men det er nettopp dette som gjør Arsene Wenger til den han er og hva han står for. Jeg kunne selvsagt skrevet noen ord om våre nedbetalinger av Emirates og lønnsstrukturen i klubben, men det har vært diskutert tidligere (ok, nå skrev jeg noen ord). Men hva er det egentlig Arsene Wenger har gått ut med i forkant av sesongen som har skapt store forventninger til at det skulle hentes inn forsterkninger ? Dersom man styrer unna de mindre seriøse nettsidene og forholder seg kun den offisielle bibelen (altså, www.arsenal.com): 12.05.2008 Wenger - I Hope to make signing within weeks Allerede tidlig i mai måned går han ut og setter standarden for hva vi har i vente foran sesongstart. Wenger is adamant there is little wrong with his side and talks of making only "one or two" signings this summer. His intention is to seal the first deal sooner rather than later. 17.05.2008 Wenger - A big player is better than big name Mindre enn en uke senere dobbler han tallet til tre eller fire nye spillere. The manager intends to bring in "two or three" players over the close season to bolster a squad that went so close to silverware on two fronts last term. "I think a huge player is better than a huge name," said Wenger speaking last weekend. "You have huge names who produce very little at the moment. Dette er nok ikke tolkes feil uansett hvor god fantasi man måtte ha, og slik vi kjenner Wenger og hans måte å hente inn spillere på. ... Fortsettelsen kommer iløpet av kvelden :-)
 11. Andain

  TRANSFERWATCH: Deadline i dag.

  Jeg skjønner ikke åssen det fysisk er mulig. Det er 130 minutter igjen av transfervinduet. Nås skal a klubbene først bli enige om pris, b, Messi bli enig om sin personlige avtale, ble sjekket opp av det medisinske apparatet og til slutt signere avtalen før midnatt. Jeg sier ikke at det skjer med denne avtalen men mer generelt. Hvordan klarer de å dra i land avtaler helt på slutten ? BE Lurer også på hvordan de får til dette. Det er liksom så altfor mye som skal gjøres på så liten tid og det er rimelig merkelig. Og hvis det stemmer at Man City byr i alle himmelretninger på spillerne som har blitt nevnt den siste tiden så lurer jeg på hvordan de skal klare å fullføre noen av overgangene før kl 12 engelsk tid. Kan bare ikke skjønne at det er mulig. Kanskje vært bedre å planlagt litt og heller hente spillere i Januar spør du meg. Føler meg 99 % sikker på at det meste av ryktene rundt Manchester City i kveld er intet annet en løse rykter uten noen hold i.
 12. Andain

  TRANSFERWATCH: Deadline i dag.

  minutt for minutt: Deadline Day Clockwatch 21.38 Tottenham Hotspur striker Dimitar Berbatov is at Old Trafford as he gets set to complete his move to Manchester United. Berbatov has undergone a medical and has been pictured meeting Sir Alex Ferguson and David Gill at the club's stadium.
 13. Andain

  TRANSFERWATCH: Deadline i dag.

  http://goonertalk.com/2008/09/01/wenger-wo...n-deadline-day/
 14. Andain

  2008.08.27 FC Twente H

  Kampen streames på www.viasat.no (OnDemand) for 49,- Hvordan betaler man? Betaler man for kun kampen, ikke noe annet? Er det abbonoment, eller avsluttes det etter sending? Haster litt, så håper på raskt svar. Hei ! Du betaler med visa kort og betaler kun for denne ene kampen. Viasat OnDemand
 15. Andain

  2008.08.27 FC Twente H

  Kampen streames på www.viasat.no (OnDemand) for 49,-
×