Jump to content

Sir John

Arsenal Norway
 • Content count

  5,861
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

About Sir John

 • Rank
  Manager

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0
 1. Sir John

  Mesut Özil

  Tyskland presterte dårlig i VM, Özil var kanskje en av dem som var minst dårlig alt i alt - faktisk. So say I and the numbers :-)
 2. Sir John

  Keeperplassen

  Alltid :-)
 3. Sir John

  Keeperplassen

  For all del. Hvis Chelsea vil ha tilbake Cech så er det heeelt ok også.
 4. Sir John

  Danny Welbeck

  Det synes tydeligvis Emery også slik det ser ut.
 5. Sir John

  Hvilke nye spillere ønsker dere?

  Det er et poeng og forhåpenligvis.
 6. Sir John

  Keeperplassen

  Ospina har jeg aldri hatt den store tilliten til, men følger deg på Cech. I og med at jeg ikke ser på noen av dem som førstekeeper material og det også kun er Ospina som gir litt penger i kassen er valget lett for min del.
 7. Sir John

  Ivan Gazidis

  Gazidis er en "slick operator", men jeg synes ærlig talt han i det store og hele har gjort en grei job på det han "har fått lov til" å drive med opp gjennom årene. Håndteringen av Wenger exit og ny modell synes jeg også ser bra ut, så får vi se om det blir slik i realiteten også. Å miste han nå passer svært dårlig i og med at vi er midt i en omstilling som han har regien på.
 8. Sir John

  Hvilke nye spillere ønsker dere?

  Alt i alt har vi allerede en mer balansert tropp enn på lang tid. Likevel, jeg er fortsatt usikker på, eller rett og slett skeptisk til, nivået på midtstopperene våre. Jeg får velge å tro på at bedre defensiv struktur og et realt spark i ræva bygger bro over dette. Vi mangler også en naturlig kantspiller, så det må da bli neste ønske fra min side. Hvem? Helt likegyldig bare han gjør jobben.
 9. Sir John

  Danny Welbeck

  Lucas Perez er sansynligvis bedre, og pengene vi får burde bli ett avdrag på en skikkelig kantspiller - noe Wenger overhodet ikke etterlot seg.
 10. Sir John

  Keeperplassen

  Ja, det det blir jo Cech eller Ospina og Martinez eller Macy. Personlig hadde jeg behold Cech ett år til, solgt Ospina, hatt Martinez som back-up og sendt Macy på lån mens Leno får prøve seg som førstevalg fra dag en. Neste sesong får en så vurdere om førstevalget er godt nok, og om hvem en skal gå videre med av Martinez og Macy.
 11. Sir John

  Unai Emery

  This is a new Unaiverse, and I like it :-)
 12. Sir John

  Unai Emery

  Assistant (sammen med Bould).
 13. Sir John

  Unai Emery

  Arsenal's PR folk legger ut en mengde videoer fra treningsfeltet. Neppe uten grunn det, men når dere ser på dem hvilke tanker har dere om det som foregår? Jeg ser en helt annen intensitet og fokus på detaljer fra dag en. Det er vel det videoene er ment å formidle også, men likevel. Nye koster på feltet, og til og med Bould virker halvveis forvirret over det som foregår. Mindre lek og mer alvor kanskje, men humøret virker å være på topp uansett.
 14. Sir John

  Bernd Leno

  Nr. 19 kun frem til neste år antar jeg ....
 15. Sir John

  Jack Wilshere

  Det gjør det utvilsomt. Han er 100% supporter og vel så det. Det behøver ingen å lure på. Alle elsker han for det, men det alene er ikke nok. Desverre gjør ikke det han til en 100% fokusert profesjonell kvalitetsspiller, som f.eks. Dennis Bergkamp for å trekke frem kremen i så måte. Noe ikke bare ordene, men hele fremtoningen ved den anledningen poengterte. På den måten satte han (i alle fall for meg) egentlig bare punktum bak hans tidligere historie i så mate, og kanskje det ikke bare er det tidligere skadeavbrekkene som har sporet av karrieren hans. Talentet var utvilsomt enormt, men viljen I hverdagen og profesjonaliteten var det kanskje ikke samme klasse over? Jeg mistet troen på han der og da for å være helt ærlig. Så har jeg sett her og der at han burde fått sjansen til å spille seg inn igjen i laget. Vel, han fikk tilbud om å være en del av laget, men takket nei til det selv om han etter eget utsagn ville akseptert det finansielle ved avtalen. Forøvrig har han nå hatt to sesonger noenlunde skadefri, en med Bournemouth på lån og den siste i Arsenal. Desverre viste begge disse sesongene at det sportslige sluttproduktet ikke har vært i nærheten av at han har noe argument for å være noe annet enn "kun" en del av stallen. Så, da blir det som det blir.
×