Jump to content

Overmars

Arsenal Norway
 • Content count

  790
 • Joined

 • Last visited

About Overmars

 • Rank
  Seniorspiller

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Overmars

  2015.09.26 Leicester City

  Dette bør bli en lett match! Leicester har overprest denne sesongen, og de har store utfordringer bakover. Det skal dog sies at de kan være skumle på kontringer! Forventer et offensivt Arsenal som kjører over Leicester i dag, og jeg ser gjerne at både Flamini får fornyet tillit i dag, kan gjøre godt til et ellers labert Arsenallag å få inn en kriger, en mann som blør litt for drakt, og kjemper for sine medspillere!
 2. Overmars

  Tanker rundt overgangsvinduet sommeren 2015

  Mange spennende rykter ute å går vedrørende både Cavani og Benzema. En toppspiss og en kriger på midtbanen hadde ikke vært å forakte! Håper Wenger tar fram lommeboka og overrasker med et par klassesigneringer!
 3. Overmars

  2015.08.24 Liverpool

  Wenger bør vrake Coq til denne kampen. Hans siste kamper har ikke overbevist, og han har feilt stort i noen taklinger som kunne resultert i rødt kort. Mener Arteta bør starte, grunnet at han har en bedre ro, overblikk, spilleforståelse ++++ erfaring. Trenger noen som kan holde hode kaldt og gi en større trygghet på midtbanen. Må også nevnes at Arsenal har et utrolig poengsnitt med Arteta på banen, og at han sjeldent tar sjangers på pasningsfronten, altså stor pasningssikkerhet. Vil også foretrekke at Giroud starter. Han jobbet veldig godt forrige kamp, og hans styrke er uvurderlig for laget.
 4. Overmars

  Olivier Giroud

  Makan til møkkaspiller skal du lete lenge etter. Giroud er ikke god nok for et topplag som Arsenal. En god spiss ville skapt flere sjanser selv, jobbet mere, og hatt flere mål. Giroud bli "matet" med gode innlegg og pasninger fra verdensklasse spillere hver kamp (Øzil, Alexis, Ramsey, Santi, Wilshere), men klarer ikke å få ballen i mål! Hadde Arsenal hatt en spiss som Suarez så hadde tabellen sett annerledes ut, og du kan banne på at vi hadde tatt ligagullet I fjor også! Ut med franskmannen!
 5. Overmars

  Arsene Wenger

  Kampen i går var en oppvisning i god taktikk fra Swansea sin side, stilte riktig mannskap, gjorde de riktige byttene. Wenger kom dårlig ut av det i går. Så ikke ut som om det var en kampplan i det hele tatt. Angrep ble det først etter byttene, men å ta ut den ene gode defensive midtbanespilleren er jo helt for jævlig å se på! Wenger kan mye, men taktikk og bytter har han, og er han, veldig dårlig på!
 6. Overmars

  2015.05.11 Swansea City

  Meget trist forestilling! Spillerne har nok blitt vaksinert mot å score mål!
 7. Overmars

  Jack Wilshere

  Herlig å se Wilshere tilbake! Det lille han fikk vise fram sist kamp var positivt, bra energi, vilje og arbeidsmoral. Håper han stiller til start neste kamp, kan bli en viktig spiler de siste kampene og i Cup-finalen!
 8. Overmars

  Hvilke nye spillere ønsker dere?

  Depay er en fantastisk spiller, talentfull, og kan vise til en meget solid sesong i PSV. Skulle gjerne sett han i Arsenal i stede for Man Utd. Personlig mener jeg at Arsenal må handle inn en høyre ving, synes ikke at alternativene vi har der presterer godt nok for et topplag.
 9. Overmars

  Hvilke nye spillere ønsker dere?

  Og der er Depay klar for Man Utd......
 10. Overmars

  Hvilke nye spillere ønsker dere?

  Her er spillerne Arsenal bør hente i sommer (vurdert som tilgjengelige spillere): Keeper: Cech Midtbane anker: Schneiderlin Høyreving: Depay eller Di Maria Spiss: Benteke
 11. Overmars

  2015.05.04 Hull City

  Blir enkel seier i kveld! Hull er et lag med store HULL i hele laget! Ingen av spillerne deres er god nok som tredje valg for Arsenal engang! Forventer en grei seier med 2 eller flere mål + RENT BUR!
 12. Overmars

  Carl Jenkinson

  Carl er mannen for framtiden. Solid høyre-back med enorm arbeidskapasitet og fighting vilje! Gode innlegg, fart og styrke. Har potensiale til å bli en av de beste!
 13. Overmars

  David Ospina

  Uten tvil den beste målvakten i Arsenal for tiden, men ikke god nok! Bør handles inn en bedre målvakt i sommer.
 14. Overmars

  2015.04.26 Chelsea

  Kun seier er godt nok! Chelsea har ikke overbevist med de siste kampene, de har vært ekstremt heldige som har tatt med seg så mange poeng de 3-4 siste kampene. Arsenal er i god form, etter min mening i MYE bedre form enn Chelsea. Attpåtil så har Arsenal desidert det beste laget når en ser på kvalitet gjennom hele troppen. Men Chelsea har noe Arsenal ikke har, og det en god taktisk trener. Mourinho er en idiot, men vi kommer ikke unna at han er et taktisk geni! Mitt tips er at Arsenal vinner 2-0, fortjent!
 15. Overmars

  David Ospina

  Casillas er en middelmådig keeper. OG JA en cm fra og til kan ha MYE å si, det kan være den ekstra fingertuppen du får på ballen så den ikke suser inn i nettmaskene. Du antyder at jeg heller ville valgt Lloris eller Valdes. Nei, jeg snakket i første omgang om Cech, som fremdeles er en verdensklasse keeper, og muligens tilgjengelig på markedet for Arsenal. Skulle selvsagt heller sett at De Gea kom til klubben, eller Neuer, men det blir vel som å tro på julenissen. Arsenal har alltid hatt en stolt tradisjon med klassemålvakter som styrer forsvarsrekka, og hevder seg i verdenseliten. Nå er tiden moden igjen for å bruke penger på å hente inn TOPP KVALITET. Ut med Opsina og Polakken! Her er listen av keepere jeg gjerne skulle sett i Arsenal: Neuer Courtois Cech Buffon Claudio Bravo De Gea Sirigu
×