Jump to content

Marius

Arsenal Norway
 • Content count

  24
 • Joined

 • Last visited

About Marius

 • Rank
  Skopusser
 1. Marius

  Hjelp! Knapp tid på arbeidskrav!

  Takk til alle som bidro ! Nå er undersøkelsen avsluttet, og linken er inaktiv. En moderator kan nå bare slette tråden om han ønsker det
 2. Marius

  Hjelp! Knapp tid på arbeidskrav!

  Tusen hjertlig! Nærmer oss det vi trenger nå, så lar den stå åpen et par timer til ! Igjen, takk for hjelpa
 3. Hei! Vi har hatt store tekniske problemer i 2 dager nå, og skal levere et arbeidskrav om 2 dager. Fikk først markedsundersøkelsen vår oppe å gå for 25 min siden, og trenger derfor så mange svar som mulig siden dette skal analyseres i morgen. Sendt til hele facebooklista mi, men kaster den inn her og i håp om at noen orker å ta seg tid for å hjelpe oss! Her er linken; https://response.questback.com/oddarnebergli/tg8vwg8cmz/ Takk på forhånd til de som har muligheten til å avse 5 min ish for å hjelpe Mvh Marius
 4. Marius

  28.09.11 Olympiakos (H)

  "gunnerblog gilbertosilver by arseblog Neither Laurent Koscielny or Gervinho took part in training today. More injuries." Tja, hvor skal dette ende?
 5. Marius

  Deadline Day

  Både Lille og Hazard skal ha nektet..
 6. Marius

  Deadline Day

  Guillem_Balague Guillem Balague by JamieDalton82 Very interesting, Park Chu Young is not the only player #Lille have mispaced. Eden #Hazard has filed a transfer request to force #afc move. Edit: Mye som tyder på at Balague accounten er fake..
 7. Marius

  Arsene Wenger

  Ikke ment som noe "helligere enn deg" utsagn i det hele tatt. Du skal få skrive akkurat hva du vil om hvem du vil, men da kan man fort få reaksjoner på det.
 8. Marius

  Arsene Wenger

  Og? Ja, såklart ting ikke går veien om dagen, og det er ikke moro å være Arsenalsupporter idag. Men å sitte her å taste ned at du ikke tåler trynet til Wenger osv osv er etter min mening noe man kan moderere eller holde for seg selv.
 9. Marius

  Arsene Wenger

  Man kan være misfornøyd med wenger, men uttrykk deg i såfall på en måte som kan gjenspeile hva han har gjort for klubben.
 10. Marius

  Arsene Wenger

  Fair enough. Men han fortjener vel ikke å bli kalt gal av den grunn?
 11. Marius

  Arsene Wenger

  ?? Vil bare høre begrunnelsen din for at han er gal. Marius Gangnes, en stolt gooner som aldri vil glemme hva Wenger har gjort for klubben i mitt hjerte.
 12. Marius

  Juan Mata

  Og det er nettopp dette vi klager på at Barca gjør i Cesc saken, prøve å få Fab til å presse gjennom en overgang. Skal ikke være slik at noen må presse gjennom en overgang, 18 mill hadde vært veldig akseptabelt, men stemmer det at denne klausulen nå har gått ut så er det noe som er fryktelig galt i styrerommet.
 13. Marius

  Arsenal Player

  Heller ikke fått det til å fungere. Sendte mail for 6-7 timer siden, men enda ikke noe svar. Syns det har vært mye tull med Arsenal Player nå i starten.
 14. Marius

  Joel Campbell

  Da er vi uenige ang Wilshere, da jeg mener han forsvarer en plass i Arsenals førsteellver. Og som du selv sier her, så er disse spillerne ment som backup eller i et rotasjonssystem, og da er det vel ikke noe mer naturlig at de vil spille ved skader eller suspensjoner på faste spillere? Eller mener du at Gibbs, Djorou, Wilshere, Vela osv skulle vært backup for backupen? Lettere forvirra..
 15. Marius

  Joel Campbell

  Tåpelig å ta med Wilshere der, han er mer en god nok til en plass i første ellveren til et topplag i PL. Og ingen av de andre med unntak av Gibbs og enten Djorou/Koscielny er spillere som spiller fast eller er tiltenkt faste roller.
×