Jump to content

Gooner For Life

Arsenal Norway
  • Posts

    1,092
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Gooner For Life

  1. Noen her som vet om reisefirma som tilbyr seter på Emirates med den virkelige fansen? Jeg snakker om lower tier bak mål ved siden av bortefansen. Har vert over 2 ganger og bare fått seter på langside på upper tier der det sitter vanlige fans som bare vil se og klappe. Vet at det er mange utenlandske byrå som tilbyr dette, men om det er troverdig er noe helt annet. Jeg har til nå reist via alwaysfootball, og fotballtur.no. Kjempeselskap og bestille hos, men får jo ikke velge seter. - GFL
  2. Å hente spillere fra fransk toppdivisjon har ikke slått skikkelig an. Håper vi slutter med det og vender nesen mot Bundesliga, Premier League og La Liga.
  3. Ser gjerne Rooney i Arsenal drakt neste sesong! Dette kun pga. han er en fantastisk spiller som tilfører oss god slagkraft og fordi det ville irritert United fans verden over som en slags payback på United!
  4. Da vil jeg helt klart hatt Song, han er eldre, rutinert og er en fantastisk spiller som egentlig er undervurdert. Ikke akkurat i den forstand, men han viser i spillet sitt at han er en av de beste defansive midtbanespillerene i PL. Og han blir bare bedre.
  5. Straffekonk i ligacupen mellom Liverpool og Cardiff, noe enormt med bom. Både Gerrard og Adam bommet, men det gjorde Cardiff også. Liverpool vant etter at fetteren til Steven Gerrard, bommet for Cardiff. Synd, hadde unnet Cardiff et trofe etter godt spill i cupen.
  6. Haha, artigt fenomen det der! And if you are a tottenham, surrender or you'll die, cuz we all follow the Arsenal!
  7. United fans roper "you racist bastard" til Suarez. Husker da Adebayor var i Arsenal at det var United fansen som kom på, og sang de rasistiske sangene mot Adebayor. Dobbeltmoralsk til tusen, da facebook blir spammet med United fans som skriver you racist bastard på status eller på veggene til Liverpool fans.
  8. Åjoda, det er det. Men jeg foreslår at vi henter Cavani eller Benzema til sommeren om van Persie blir. Samt at 4-4-2 benyttes. Skal det vinnes noe så må det inn spillere fra øverste hylle, og ikke to, men fire. Håpløst å prøve å få til noe med dette laget slik som det er nå. Men hvorfor gidder jeg å drømme? Blir nok skuffet, atter en gang.
  9. Lavezzi og Cavani har jeg hinta til i denne tråden, møtte motstand sist. Noen som fremdeles er imot at Cavani og Lavezzi er meget gode spillere? Bra prestasjon av Napoli, men det er dog ikke umulig for Chelsea. 2 mål på hjemmebane er ikke umulig for Chelsea. Men taktikken må gjøres noe med. Men jeg håper selfølgelig at Napoli ror det inn!
  10. Stemning som ALDRI vil bli like stor på Emirates. At Highbury ble revet til fordel for Emirates, er den mest hodeløse avgjørelsen Arsenal FC har gjort.
  11. Ah, Arsenal - Tottenham fra 96/97 sesongen, Wenger med brunt hår og galstygge briller, stemninge er det ikke ord på og Adams, Keown harve teddy the cunt og spurs må gå hjem med et surt 3-1 tap i bakhodet. Alt er som det skal være:) Målet Adams scorer er verdt å se på youtube, fantastisk!
  12. http://www.nettavisen.no/sport/fotball/article3334418.ece Enda en spiller som skal ryka pga. stahet ? Jeg klikker mentalt om dette skjer!
  13. Edison Cavani! En av de beste spissene i verden for tida. Hadde passa godt inn som makker med van Persie. Denne karen er som Dzeko, scorer når som helst, hvor som helst!
  14. Ser Wenger sier når det gjelder stallens skader at Chamberlain fikk ein liten strekk i lysken på slutten av united kampen, men skal være klar igjen nå. Og når Lundekvam ringer og Chamberlain og han selv sier at han ikke var skadet, hvem skal vi tro på ? Skal Wenger vri seg ut av absolutt alt?!
  15. http://www.tv2.no/sp...er-3691720.html Sjå her, folkens! kva mener folket? Mourinho la taktikken i CL finalen om å legge seg bakpå resten av kampen etter scoringa, det kjem aldri til å bli vellykka i Arsenal! Så eg er usikker på om han er riktig mann.
  16. Du glemmer at vi har United neste helg.
  17. For en taper som har skrevet det der! Det å ønske karriereslutt for sin egen spiller, er lavmål! Men det er nok kun de latterlige spurs fansen som kan synke så lavt. Yids are c****!
  18. Som en på twitter skrev; Better than sex, sorry ladies!
  19. Det er en bruker her som har en signatur der følgende står; Thierry Henry, he scored a few goals? 226 to be exactly! Husker ikke hva brukernavnet er, men se til å FJERN 226!
  20. Det skjer, enten at United eller City henter vertfall en av de. Wenger og den helvets staheten sin som ikke tørr å gamble på spillere som faktisk er fantastiske. Til pass for han.
  21. *Breaking News* Manchester United have let Howard Webb go on a free transfer, after the club announced the signing of Chris Foy.
  22. Herlige nyheter! Ble varm inni meg og fikk en god følelse. Håper han kan gi oss mye mer effektivitet der framme. Lurer på hvordan Wenger skal bruke han. Kanten er ikke snakk om, han har mistet litt fart og der er han ikke best. 4-4-2, Wenger! Brennkvikt!!! Og ja, han skal spille mot Leeds, det bekrefter Arsenal.com
×
×
  • Create New...