Jump to content

Gunner89

Arsenal Norway
 • Content count

  153
 • Joined

 • Last visited

About Gunner89

 • Rank
  Juniorspiller
 1. Gunner89

  2013.26.11 Marseille H

  Fant en app som heter Filmon for android / ios, ser live fra ittv i england. anbefales:)
 2. Gunner89

  2013.26.11 Marseille H

  Noen bedre? Driver å henger seg opp..
 3. Gunner89

  2012.12.08 West Bromvich Albion

  Favoritt og favoritt.. med 1,45 - 3,60 - 5,50 i odds på HUB på norsk tipping, er vell det ikkje akkurat eit favorittstempel.
 4. Gunner89

  Yann M'Vila

  Vi har nok av folk som "KAN"
 5. Gunner89

  Let`s all laugh at Robin Van Persie

  Tre cornermål er ikke akkurat mye å skryte over i løpet av en sesong. Visst RVP, som har spilt ekstremt mye denne sesongen, slo halvparten av cornerene, er det kanskje ikke så veldig rart han slo de som det ble mål av. Men for all del, han har en veldig god både innlegg- og skudd-fot, men det er ikke akkurat i overtall av personer som har til vane å skåre mål i feltet
 6. Gunner89

  Let`s all laugh at Robin Van Persie

  Synes V.Persie skal slutte å ta cornere for oss også, å heller vær inn i boksen, målfarlig som han er.
 7. Gunner89

  Jack Wilshere

  Vil si meg litt uenig på viljen. Ramsey er en av de som løper mest iløpet av en kamp, men hans unøyaktighet og store mangel på målteft setter han tilbake. Bemerkningen din med tannløs passer derimot veldig bra, men ikke si han ikke prøver å tygge!
 8. Gunner89

  11.04.12 Wolverhampton (B)

  V.Persie som er en midtspiss kan styre tempoet sitt litt som han selv vil. Er han sliten, roer han heller bare ned.. Taklingen han ble utsatt for er derimot en annen sak som kunne skjedd når som helst iløpet av kampen. Tanken mot hvem skal erstatte/supplere han håper jeg derimot blir kartlagt iløpet av sommervinduet.
 9. Gunner89

  Klarer vi topp 3/4?

  Borte mot wolves er en tøff kamp. Troppen deres består av flere spillere som holder ett bra PL-nivå og i sluttspurten bruker slike lag å virkelig kjempe om å få bli i det gode selskap. Bare se på QPR-kampen. Derimot om man ser på de andre lagene (chelski, spurs) ser det ikke ut som de heller tar noe poeng om dagen, så det er ikke et MUST å vinne denne for å fortsatt ha en topp fire sjanse:)
 10. Gunner89

  Park Chu-Young

  Enig. Media har forlengst stemplet dette som en "latterlig" signering. Jeg tror derimot at Wenger "visste" at han fikk militærtjenesten forskyvd og har en lenger plan for Park. Håper han tar steget opp til neste sesong:)
 11. Gunner89

  2012.6.3 AC Milan (H)

  http://www.wiziwig.tv/competition.php?part=sports&discipline=football Her er det alltid brukbare streams. Ville anbefalt å laste ned Sopcast å bruke de streamsa.
 12. Gunner89

  Ryo Miyaichi

  Sitter i lik situasjon på tippekupongen. Med den elendige borteformen Bolton er i om dagen så kommer Millwall til å snu dette. Vertfall til uavgjort:)
 13. Gunner89

  Let's all laugh at Tottenham

  Ser ut som Saha og Adebayor har blitt en samspilt duo...
 14. Gunner89

  Let's all laugh at Moan Utd

  Blir vanskelig å ta stilling til den kampen, så som denne med Utd-pool, men håper Enten Newcastle vinner eller blir uavgjort..
 15. Gunner89

  Let's all laugh at Moan Utd

  Chelsea skal også ut i en veldig vansklig bortekamp også, så dette er en viktig runde!
×