Jump to content

Gunner89

Arsenal Norway
  • Posts

    153
  • Joined

  • Last visited

Gunner89's Achievements

Juniorspiller

Juniorspiller (3/9)

  1. Gunner89

    Jack Wilshere

    Vil si meg litt uenig på viljen. Ramsey er en av de som løper mest iløpet av en kamp, men hans unøyaktighet og store mangel på målteft setter han tilbake. Bemerkningen din med tannløs passer derimot veldig bra, men ikke si han ikke prøver å tygge!
  2. Ser ut som Saha og Adebayor har blitt en samspilt duo...
  3. Blir vanskelig å ta stilling til den kampen, så som denne med Utd-pool, men håper Enten Newcastle vinner eller blir uavgjort..
  4. Chelsea skal også ut i en veldig vansklig bortekamp også, så dette er en viktig runde!
  5. man. Utd-liverpool: Scholes og Giggs har vært noen av de beste utpå banen til pause. Sitter både med en imponerende følelse av de og en flau følelse for begge lagene.
  6. Har 11 rette (til pause) med Spurs som ødelegger for den midlertidige 480 000kr (!) som ligger i 12-rette. Den vil vell synke litt visst de utligner uti 2. omgang, men det er så jævli typisk at det er akkurat spurs...
  7. Janei, sier meg veldig uenig der! Så reservelagskampene Lehmann spilte før han kom på benken og etterhvert en kamp som keeper for oss. MYE feil og jeg hadde hjerte i halsen flere ganger. Kampen han spilte på førstelaget gjorde han mye bra, men mye hodeløst og veldig nervepirrende! Sier ikke at han ikke viste stor autoritet og lederegenskaper på banen, noe vi har savnet i de siste årene, men han var på ingen måte en trygg og stabil keeper lengre. Dessuten begynte Scholes ganske bra i forrige sesong med "player of the month" i PL kåring på høsten og "man of the match" flere ganger for united. De siste kampene før han la opp var derimot ikke noe å skryte av, med lavt tempo og hodeløse taklinger..
  8. antall karantenekamper kan vell ankes? Er en veldig streng beslutning dette..
  9. Er vell litt det samme som når vi hentet Lehmann i fjor og Henry i år... Når Scholes ga seg i fjor var han fortsatt på et høyere nivå en diverse annet rusk United har på midtbanen.
  10. Blir sånn når man vet at klubben fint klarer å levere en sånn lønn pluss chelski trenger sårt en stopper. Har en fått en fin lønn, vil vell "alle" ha det..
  11. Ser ut til at Suarez har fått 8 (!) kampers karantene for rasisme mot Evra! Suarez har vært like viktig for Pool som V.Persie for oss, så dette må svi godt:))
  12. Satt lenge med 11-rette idag, men røk på to på slutten. Hadde vært uendelig kjipt med den kjempe summen for 12ern ikveld å ryke på chelsea.. Uansett så med seier imorgen ligge vi likt med chelsea:)!
  13. Visst noen har lyst på en stream til El Classico, så er Channel - 106723 på Sopcast en 1480 kbps SkySport stream. Har betalt to ganger for streamer for C+ / db.no og fått et elendig produkt, så unner dem så lite som mulig.
  14. Tenkte akkurat samme tanken! Dette er en lovende spiller!
  15. hahaha! Begge manchesterlagene ser nå ut til å gå direkte ut i gruppespillet! For en kveld!
×
×
  • Create New...