Jump to content

RP7

Supermoderators
 • Content count

  2,907
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

About RP7

 • Rank
  Assistant Manager

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Oslo

Recent Profile Visitors

1,943 profile views
 1. RP7

  26.11.20 Molde (B)

  Litt samme mønster som i PL. Der går sakte og er for omstendelig i alle faser av det offensive spillet. Molde helt på høyde så langt. Rart å se såkalte hurtige Arsenalspillere som Pépé, AMN og Nelson bli parkert av flere Moldespillere
 2. RP7

  22.11.20 Leeds (B)

  Det er i ferd med å bli for komplisert igjen. Jeg sammenlignet med Emery for noen kamper siden og syns utviklingen går litt feil vei. Arteta er i ferd med å bli sin egen fiende. Gjør ting enkelt, få tilbake smil, latter og tro på egne ferdigheter. Endel faser av spillet er blitt veldig mye bedre, mens andre faser nesten dårligere. Selvtilliten virker fullstendig tapt hos Auba, Pépé og Willian. Det er bare surr og rot. Ingen skikkelige løp og ikke noe trykk fremover. I dag var i tillegg sentral midtbane fullstendig fraværende i lange perioder og laget hang egentlig ikke sammen før utvisningen. Utvisningen er soft, men korrekt. Han beveger hodet og da er det rødt. Samtidig helt uforståelig sammenlignet med albueslaget til Mané mot hodet til Tierny og nedsparkingen av Bellerin mot Leicester (husker ikke hvem). VAR er fortsatt en vits. Handsregelen kan de skrinlegge. Hvis det å kaste seg med armen ut for å blokkere ikke er hands så må du faktisk ta ballen i fast grep for å få noe. Det er det dummeste jeg har sett. Kort avstand bla bla bla. Han oppsøker og kaster seg inn med armen. Jeg blir faktisk utrolig oppgitt over disse forskjellsbehandlingene. United sin straffe nr ..... i går for softe forseelser setter det hele i perspektiv.
 3. RP7

  08.11.2020 Aston Villa (H)

  Ny manager er nok helt uaktuelt i dagens situasjon. Her må det jobbes med det som er der
 4. RP7

  08.11.2020 Aston Villa (H)

  Pissa på hjemme nok en gang. Dette er ekstremt svakt. Hvorfor tar ikke Bellerin et gult og klipper ned Grealish før siste målet? Hvor er kynismen og hvor er lærdommen? Vi taper 3-0 hjemme og det er ikke en takling. Ikke en duell eller en som klinker til for å vise vei. Er så lei av de elendige forestillingene hvor laget er fullstendig tannløst og mangler all struktur. Eneste som får godkjent i dag er Elneny. Han løp og prøvde i et lag uten struktur. Resten er grusomt langt unna.
 5. RP7

  08.11.2020 Aston Villa (H)

  Akkurat som mot Leicester. Det er bare å stå i formasjon siden Arsenal overhode ikke har et eget offensivt spill. Det er ingen struktur og ingen samhandling. AV trenger fader ikke løpe engang. De står stille i forsvar og kontrollerer.
 6. RP7

  08.11.2020 Aston Villa (H)

  Det henger ikke sammen i det hele tatt. Alt for mange som syns de ble verdensmestre på OT. Rett og slett svakt
 7. RP7

  01.11.20 Manchester United (B)

  Og bra tempo. Han spiller med enorm selvtillit og ro
 8. RP7

  01.11.20 Manchester United (B)

  Elneny helt ubeskrivelig god. Hadde vært århundrets nedtur med selvmål i dag. 1 feilpass (som han brøt tilbake og fikk innkast to sek etterpå) ellers nøytraliserte han Fernandes og deretter van der Beek og var spillbar 94 minutter. Han må ha løpt mer enn noen andre. Presset hans siste 2 min mot to United-spiller viser hva han er laget av. Beste kamp av en Arsenalspiller denne sesongen.
 9. RP7

  01.11.20 Manchester United (B)

  Mye velfortjent skryt til Partey, men han stiller i skyggen av Elneny. Egypteren har vært enorm. Varierer mellom offensive og defensive pass, løper enormt og vinner ballen ofte. I tillegg tar han ut Fernandes i hele omgangen. Fotfølger ham og hindrer at han involveres.
 10. RP7

  25.10.2020 Leicester City (H)

  Tierny ligger også helt feil og Xhaka signaliserer til ham to trekk før at han må komme inn for å lukke rommet på utsiden av Xhaka. Mustafi ligger feil, Xhaka feil og Tierny feil. Det er heller ikke press på ballfører. Feil på feil på feil på feil. Sånn er fotball. Det defensive var stort sett bra i går. Problemet var en midtbane som var dønn statisk og lå på linje innemellom Leicesters første pressledd. Null dynamikk og 2. omgang var årsverste med tanke på det offensive. Gutta var mer opptatt av posisjoner og taktikk enn å spille fotball. Det var derfor jeg syns dette minnet om Emery på sitt verste.
 11. RP7

  25.10.2020 Leicester City (H)

  Annulleringen er tja.. Jeg syns ikke det er direkte feil. Tierny har to gode legg, men det er ikke noe trykk i boksen. Det er ikke løp og det er så lett for forsvaret. Bellerins to løp fra dypet var bra. Saka var offside på sitt gjennomløp og ville blitt vinket av. Ellers var det ingen løp bak forsvaret eller inn i boks. Mulig jeg husker feil.
 12. RP7

  25.10.2020 Leicester City (H)

  Resultater er en ting, utvikling noe annet. Jeg har tro på Arteta, jeg har tro på laget. Samtidig så må man kunne ha to tanker i hodet på samme tid. Det skjer ingenting i 97 minutter og det skremmer meg mest av alt. Det er så trist og i dag er både press, presshøyde, samhandling og intensitet fullstendig fraværende. Det er mange ting som mangler på en gang
 13. RP7

  25.10.2020 Leicester City (H)

  Nja... Det blir alt for enkelt. Det er stillestående og det er et system som ikke virker i dag. Vi har et godt ballvinn offensivt i hele kampen. Ellers er presset dårlig. Det er dårlig tempo, det er store avstander og når vi skal starte egne angrep så er vi 70 meter fra mål. Vi har ikke en eneste kontring. Vi har et dårlig kombinasjonsspill offensivt og en midtbane som står på linje og bidrar null og nix offensivt. Dette var et grusomt gjensyn med Emeryfotball
 14. RP7

  25.10.2020 Leicester City (H)

  Helt tragisk. Det skjer faen meg ingenting, absolutt ingenting fremover. Det er så stillestående at Leicester står i forsvar. De løper faen ta meg ikke og selv om hele forsvarsrekken har gult så utfordres det ikke i lengderetning med fart en eneste gang i løpet av 97 minutter. Er det virkelig slik det skal fremstå? Auba elendig, Ceballos grusom og Xhaka i en posisjon han aldri har mestret. I tillegg er vi tilbake til at det er et langt oppspill og farligheter i mot hver eneste gang.
 15. RP7

  17.10.20 Manchester City (B)

  Ja, jeg sendte før jeg skrev ferdig. Du plukket opp mine poeng😂
×