Jump to content

RP7

Supermoderators
 • Content count

  2,769
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

About RP7

 • Rank
  Assistant Manager

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Oslo

Recent Profile Visitors

1,870 profile views
 1. RP7

  Mesut Özil

  Å kalle seg apolitisk er jo egentlig en løgn. Klubbene ønsker å fremstå som «politisk korrekte» ut i fra nåtidens gjeldende normer og holdninger. Det er ikke det samme som å ikke ha en politisk mening. Arsenal har gjennom historien hatt eiere og styremedlemmer som har tjent sine penger i det vi fint kan kalle gråsoner og det har til tider vært problematisk. Politikk har gjennomsyret fotballen i alle år. Vi har et standion med navn som er sponset av en ikke ukontroversiell enhet, vi er også sponset av en annen stat og Arsenal engasjerer seg i fotballprosjekter i mange fattige områder. Det er mye politikk og det er fortsatt ikke uten kontroverser. At Özil har egne meninger er for meg et sunnhetstegn. Han viser at han bryr seg om mer enn seg selv og det må det være takhøyde for. Klubben har et ansvar som strekker seg langt utenfor Islingtonområdet. Det er et globalt merkenavn og bør bruke sin posisjon på en positiv og medmenneskelig måte.
 2. RP7

  Hvilken ny Arsenal manager ønsker dere?

  Syns klubben igjen har håndtert dette på en håpløs måte: Enten så har man en ny manager i bakhånd og gir Ljungberg ansvaret i 1-2 kamper før den nyutnevnte er på plass eller så må man gi Ljungberg ut sesongen slik United gjorde med Solskjær. Å gi Ljungberg 5-6-7-8 kamper for så å skifte ham ut lager bare enda mer uro og instabilitet i gruppen. Da er det «rykk tilbake til start» to ganger på en sesong. Hvordan skal en ny manager få arbeidsro? Hvis avslutningen på 19/20 blir dårlig med en ny manager på plass, skal han da få fortsette i 20/21 med en spillergruppe som er frustrert og uten selvtillit?? Denne klubben har ingen erfaring med ansettelser etter 20 år med Wenger. De virker å være helt uten planer og ting skjer uten mål og mening.
 3. RP7

  2019.12.12 Standard Liege (B) Europa League

  Dette støtter jeg. Har stor tro på Guendouzi og får han en mer veldefinert rolle som anker så vil han ta nye steg. Han er bedre med ball og mer mobil enn både Torreira og Xhaka. De få minuttene han fikk mot WH var nok til at vi holdt ballen i laget ut kampen. Guendouzi (og de andre) har lidd mye under mangel på organisering og struktur under Emery. Xhaka viste i perioder langt bedre takter mot WH, men han hadde to grusomme pass på tvers som begge skapte sjanser for WH. Slike feil kan han rett og slett ikke gjøre. Det er graverende at han ikke lærer av dette, men gjør de samme feilene på nytt og på nytt. Det må få konsekvenser for ham.
 4. RP7

  2019.12.09 West Ham United (B)

  Selvtillit betyr så uendelig mye i fotball. Med tillit så bruker man litt mindre tid, slår litt hardere i ballen, går for løp nr to eller tre i stedet for første og trygge bevegelse etc etc etc. Listen er uendelig av små detaljer som avgjør fotballkamper. Nivåforskjellen fra nr to i PL til sisteplass er mye mindre enn man skulle tro. Pool er pr nå verdens beste fotballag og er et stykke foran alle andre. En skade på Mané og VvD kan endre den maktbalansen rett og slett fordi laget mister det lille ekstra som gjør at alle flyr. Slik har det vært for Arsenal. Frykten for tabber blir større enn troen på at man lykkes. Det blir stillestående, langsomt og nølende i alt som skjer. Dette er unge gutter og menn som blir stresset, tenker, får med seg misnøyen rundt klubben. De vet de kan uendelig mye bedre og samtidig så kommer tvilen snikende fordi de underpresterer kamp etter kamp. 3 mål etter godt angrepsspill har vi ikke sett før denne sesongen. Midtbanespillere som fant rom og som klarte å sette opp medspillere i bevegelse var godt å se. Måtte det fortsette. WH spilte de siste 10-15 min reelt med 10 spillere da Antonio sto stille ute på vingen og alle bytter var gjort. Synd med skader, men i går kom det beleilig for oss.
 5. RP7

  2019.12.09 West Ham United (B)

  Får gi dem en ny sjanse
 6. RP7

  2019.12.09 West Ham United (B)

  Poenget bør uansett være å gi noe nyansert info. Det klarer de ikke
 7. RP7

  2019.12.09 West Ham United (B)

  Spent på City-kampen nå. Det er fortsatt mye rot og vi spiller på oss ekstremt skumle brudd. Frykter hva Silva og KvB kan skape ut av de bruddene.. WH var dårlige i dag og er kanskje ingen målestokk. Samtidig er jeg fornøyd med at de ikke skaper noe som helst mot etablert forsvar i dag. Det var fremgang.
 8. RP7

  2019.12.09 West Ham United (B)

  Jeg gidder ikke se på AFTV. Bare søppel spør du meg
 9. RP7

  2019.12.09 West Ham United (B)

  Sant nok, men de gjør det hvis opptakten til et mål starter med et frispark. Helt umulig å forstå.
 10. RP7

  2019.12.09 West Ham United (B)

  Det er en klar felling. Herregud VAR.. så mange straffespark MU har fått etter revurderinger, vi har pr nå ikke fått noe som helst.
 11. RP7

  2019.12.09 West Ham United (B)

  Selvtillit... Fotball er så mye psykologi. Plutselig finner Xhaka, Torreira og Özil rom og spissene treffer på alt. Helt merkelig.
 12. RP7

  2019.12.09 West Ham United (B)

  Det skal være rødt. Han stuper inn med begge ben igjen.
 13. RP7

  2019.12.09 West Ham United (B)

  Et lag fullstendig blottet for selvtillit og som ikke tar innover seg at de må sloss for å snu dette. Nytter ikke å spille nå, det må kjempes og vinnes stygt. Alle dueller må tas og kortene må flagre. Når Cresswell unngikk kort så er det bare å hoppe inn i knehøyde. Dean har lagt listen skyhøyt. Spiller på oss færre brudd en før og laget er stort sett i balanse. Målet demonstrerer alt som er galt: Ingen vilje og ikke lyst til å få vondt. Da taper man forballkamper selv om laget er i balanse.
 14. RP7

  Hvilken ny Arsenal manager ønsker dere?

  Torreira sliter med tempoet i PL. Han er en halv meter på etterskudd 9 av 10 ganger. Han blir aldri en Makelele eller Gilberto. Kan si mye om Emery, men at han så Torreiras manglende fysikk for å takle DM rollen i PL skal ikke brukes mot ham. Guendouzi har tempoet og mobiliteten, men er ikke moden nok. Xhaka mangler taklingsstyrke, tempo og disiplin. Kan evnt fungere som en av to i en dyp rolle, men ikke alene. Det trengs en sentral midtbanespiller med pondus, tempo og erfaring. Ikke mange av dem som er ledige på markedet og det er absolutt ingen i dagens Arsenal-lag som har disse egenskapene.
 15. RP7

  2019.12.09 West Ham United (B)

  Skjønner ikke hvordan han skal balansere midtbanen med dette oppsettet. Hva skjer med Willock? Fra start to siste og nå ikke engang på benken?
×